Fenomene ciudate in viata voastra!?!?!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bobocel_07/bobocel_07.jpg)
bobocel_07 spune:
quote:
Originally posted by GGina
Pe mine ma intereseaza visele din care nu te poti trezi sau misca.Am avut multe de acest gen.Acum ,mai putin.
Si eu am astfel de vise si sunt atat de groaznice deoarece in vis se intampla ceva de ex cad cu capul de o piatra si incep sa ma sting din viata si ma gandesc ca daca nu ma trezesc o sa mor de-a binelea si incerc chiar strig in somn sa ma trezeasca cineva si nu pot sa ma trezesc si nici sa ma misc.Odata imi era rau intr-o seara si m-am culcat.Si sotul cand a venit la culcare m-a trezit sa ma dau din locul lui si atunci eu in el l-am vazut pe satana si am inceput sa fac urat si m-a stropit cu apa pe fata si m-am trezit.
alta data m-am trezit sa ma duc la serviciu si vedeam ca e ora la care trebuie sa plec si nu puteam sa tin ochii deschisi si tot incercam si la un moment dat am simtit ca urc din ce in ce mai sus si cand sa ating patul nu mai era si incercam sa deschid ochii si pana la urma am reusit.
Alta data am visat ca am murit in somn si ca sufletul meu parasise corpul si se plimba hai hui.Iar cand sa ma trezesc din somn am visat ca sufletul meu vroia inapoi in corp avea aceasi forma ca si mine si mai intai s-a bagat in cap si cand sa intre si in picioare am simtit un sentiment ciudat si o forta in picioare care m-a facut sa ma ridic direct in fund cu mainile la picioare, m-am speriat ingrozitor.
Si am si eu unele premonitii care mi se adeveresc de obicei daca spun ce premonitii am nu se mai intampla si prefer sa spun de fiecare data caci atunci cand am tacut s-a intamplat ceva rau.
alexia_07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Deborah77 spune:
Si mie mi s-a intamplat o data, acum vreun an jumate. Eram insarcinata. M-am speriat f tare, dar sunt convinsa ca exista o explicatie pur fiziologica, parca am si citit undeva ceva despre asta. Era constienta, doar ca nu ma puteam misca, nici sa deschid ochii, nimic...corpul nu ma asculta. Si nu visam, sau ceva....realizam exact ce se intampla.
analessya13 spune:
Fetelor, am citit cu sufletul la gura mesajele postate de voi, Doamne dar ce lucruri mai povestiti!
Eu stiu ca de cate ori se intampla sa dorm la soacra-mea se aud pasi in pod, mingi aruncate pe scari si alti pasi care fac scarile, se aude ca se ia mingea si tot asa. Sau pasi pe hol. Eu nu prea imi dadeam seama, l-am trezit pe sotul meu si stia ce se intampla, a zis ca de ani de zile se tot aud zgomotele astea noaptea.
Se pare ca a murit unul nu se stie daca s-a aruncat sau a fost aruncat, sotul meu zice ca oricum nu era nimeni cu el in casa, iar daca unul se arunca nu se poate lansa ca o racheta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Am visat intr-o noapte ca aveam un bebelus, un baietel, dar era ft ft mic (il puteam tine intr-o palma), si l-am scapat in chiuveta, curgea apa rece si era plin de detergent, printre vase murdare. Si l-am luat repede in palme, ma temeam sa nu raceasca, si am inceput sa ii apas burtica sa iasa apa pe care a inghitit-o. A doua zi dimineata m-am trezit ft devreme, aveam un drum de facut intr-un alt oras, si am aprins o veioza, care a luat foc(abajurul ei s-a aprins de la temperatura ridicata). Mi-am zis de n ori in dimineata aia ca nu mai merg, pur si simplu nu ma simteam in stare sa plec, am vrut sa ma intorc si din drum, insa am plecat in cele din urma. Aproape de destinatie, am avut accident de masina, unul care m-a marcat psihic, fizic am scapat neatinsi toti, slava Domnului, desi masina s-a rostogolit de vreo 3 ori.Am avut ft multe vise urate de atunci, m-am tot trezit plangand in somn, si pe unele dintre ele le-am legat imediat de fapte din realitate. Am mai visat intr-o dimineata (dormeam mai tarziu) ca ai mei erau plecati la drum, dar ca s-au intors pentru ca a fost un accident care a blocat circulatia. In timp ce eu dormeam, ai mei erau intr-adevar pe drum, si au facut un ocol, exact din motivul visat de mine. Bine inteles ca eu nu stiam nimic dinainte, doar le-am visat.Si de fiecare data cand imi visez bunica foarte urat, a doua zi ea se simte ft ft rau.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tala/Tala.jpg)
Tala spune:
fetelor, e boala grea sa stai sa interpretezi vise (stiu pt ca am avut-o si eu), dar stiu cert (din ce am citit) urmatoarele: senzatiile de deja-vu' sunt datorate starii de oboseala la fel si cele de tzintuire. am mai aflat (de la un psiholog) ca nu prea ar fi in regula sa avem mai mult de 1 cosmar pe an (cine are mai multe are prea mult stress acumulat si clar are nevoie de concediu/relaxare). Visele sunt proiectari in subconstient a propriilor experiente si personal nu cred ca prevestesc nimic. Important este sa nu credem in rau pt ca altfel il atragem, fiti pozitive si optimiste si va fi bine.
Muuh spune:
Tatal meu a murit in timp ce eu eram in luna de miere, foarte departe de tara. Dimineata la ora 7 ne-au sunat de la agentia de turism cu care plecasem si ne-au zis sa sunam acasa (nu aveam mobil compatibil cu reteaua de unde eram - deci nici roaming). Sotul meu a raspuns si cand mi-a spus asta am zis foarte calma si sigura pe mine: suna la mine, a murit tata. Am stiut pur si simplu, nu am avut nicio indoiala. Nu era bolnav si nimic nu putea sa prevesteasca moartea lui.
Cand prietena mea m-a anunatat ca este insarcinata nu am putut sa ma bucur si mi-am zis in sinea mea: sper sa nu pateasca nimic cu sarcina. Din pacate a pierdut-o, sarcina oprita in evolutie.
Premonitii? Nu stiu, poate. Mi-e destul de frica sa aprofundez subiectul.
Miruna + Alexei (13.07.2006)