Fenomene ciudate in viata voastra!?!?!

Fenomene ciudate in viata voastra!?!?! | Autor: AVoogt

Link direct la acest mesaj

Fetelor, voi nu a-ti avut niciodata parte de fenomene mai putin obisnite ? Premonitii, trairi , vise ,sa faceti ceva si sa aveti impresia ca a-ti mai facut acel ceva....candva? Eu am trecut prin asa ceva de mai multe ori dar sper ca n-am luat-o eu razna

AliVoogt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am avut si eu multe dejavu-uri (scuze, nu stiu exact cum se scrie)
N-ai luat-o razna, multe persoane trec prin astfel de momente.
Tare as vrea sa aflu si eu explicatia dar cred ca-i "dincolo de noi" :)

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Cea mai noua si cea mai puternica ( dpdv emotional )http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=107273 si au mai fost n cazuri de la vise pana la a vedea umbre ...spre ex cu o noapte inainte sa il nas pe baiatul cel mare am vazut o umbra la mine in camera ..a doua zi am nascut singura..(ambulanta a venit abia dupa 7 ore de la prima solicitare) si mai am o chestie ciudata ...mereu zic ce se va intampla ..apoi o dau la intors dupa ce vrea inima mea ( spre ex ..stiu din prima un om care ma va dezamagi ..si totusi ii acord acea sansa ...si cand e ma dau cu capul de pereti de ce am facut-o )..si in final e cum am simtit ... e ciudat ..ar fi interesant sa iti poti controla si intelege aceste "evenimente"...oi fi nebuna sau nu ..asta is ..si cu asta defilez

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Odata am avut un vis mai mult decat ciudat . Eram la tara intr-o iarna la scurt timp dupa moartea unei bunici care ma ura ca seman cu mama si ca nu era ea sigura ca's fata lu fisu'. Inr-o seara cu gandul la ea mi-a fost frica sa dorm singura si i-am zis lu'mama sa doarma cu mine . In acea noapte am visat-o ca s-a asezat linga mine pe pat si ma strangea de gat ... dar nu a fost numai un vis ...era cat se poate de real si incercam sa ma apar si ea imi zicea ca " asa iti trebuie pentu ce mi-ai facut " imi aduc aminte ca eram asa de speriata ca nu mai puteam respira si am lovit-o cu pumnul , in acel moment a disparul ... si defapt am lovit-o pe mama de nu stia saraca femeie ce o lovise. Am avut un mare soc nu intelegeam ce a avut cu mine si plangand i-am spus mamei visul, sa nu mai spus ca abia mai puteam sa respir si ma durea pieptul ingrozitor eu nu i-am facut niciodata nimic ( chiar in ultimele zile inainte sa moara abia mai putea sa vb si ea dadea din deget si zicea ca nu sunt nepoata ei . De ff multe ori am visat-o si ma speria f tare ... era o femeie intunecata , se imbraca numai in negru si injura si blestema mereu sa nu mai spun cum batea animalele...Acum nu o mai visez dar cand imi aduc aminte de ea ma trec toti fiorii

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Unde lucram acum 2 ani.......seara ne mai intindeam si noi sa ne odihnim picioarele...........si intr-o noapte........prima noapte..........am simtit cum ceva ma tinea cu forta si cum ma .....nici nu stiu cum sa explic............ca un curent electric........simteam cum ceva ma atingea din picioare pana-n cap .....si eu nu reuseam sa ma misc........si strigam la colega mea........pe urma mi s-a mai intamplat acel lucru inca de 2 ori..........am zis mah.......vise............acum vreo 5 luni la fel...........ma intinsesem putin si la fel simteam cum o forta ma tinea foarte strans de scaun si eu nu reuseam sa ma misc............si simteam cum ma atingea din cap pana in picioare fara ca eu sa ma pot misca.........groaznic.......era atat de real.......

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

deja-vu, da, am. nu foarte des, dar se mai intampla.

dar alte "fenomene ciudate" - de genul celor povestite de voi - nu, si nici nu-mi doresc. brr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Initial creeata de AVoogt

Fetelor, voi nu a-ti avut niciodata parte de fenomene mai putin obisnite ? Premonitii, trairi , vise ,sa faceti ceva si sa aveti impresia ca a-ti mai facut acel ceva....candva? Eu am trecut prin asa ceva de mai multe ori dar sper ca n-am luat-o eu razna

AliVoogt

off-topic: a-ti avut, sau a-ti facut se scriu corect "ati avut" sau "ati facut"...vine de la conjugarea verbelor "a avea" si "a face".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, dar parca in regulament scrie ca nu corectam gramatica membrilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by herra

da, dar parca in regulament scrie ca nu corectam gramatica membrilor...

Ah, ok, scuze (nu l-am citit, o sa incerc), dar m-am gandit ca poate o fi fata de multi ani aici si o fi uitat sa scrie romaneste,se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by ilse

[quote]Initial creeata de AVoogt

AliVoogt
[/quot1
off-topic: a-ti avut, sau a-ti facut se scriu corect "ati avut" sau "ati facut"...vine de la conjugarea verbelor "a avea" si "a face".

eeee.. Multam frumos duduie ca fara tine nu as mai sti sa vb corect romaneste,poate ma meditezi tu ca tot n-ai ce face ... nu?
Referitor la topic :fiecare isi alege un subiect, ce problema are sau a avut.Nu am avut intentia sa fac cine stie ce topic de succes...ci doar sa-mi spun ofuuuulDaca tie nu iti place ALEGE ceva mai interesant,cine stie poate si pe acolo cineva nu a respectat vre-o regula gramaticala

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

am vazut acum ceva vreme o emisiune in care se explicau din punct de vedere stiintific multe fenomene ciudate.
Spuneau acolo ca deja-vu sunt provocate defapt de oboseala: creierul percepe o imagine dar din cauza oboseli ia mai mult timp ca tu sa o constientizezi, dar cum creierul o percepuse deja, in mod inconstient pt tine, ai senzatia ca ai trait deja acea situatie.
Bine, nu imi mai aduc aminte exact toate detaliile, dar in mare asta era explicatia lor.

Mergi la inceput