PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, ne-a dat sabina un link de la editura all unde puteai comanda, chiar asa se numeste 400 retete culinare pt copilul tau 0-3 ani; are si pt 3-15 ani;intri pe site-ul lor, la medicina, medicina pt toti(ghiduri pt parinti) si gasesti acolo;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Sarumanusitzele duamna

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Salut livada,
Julax:am fost deja la 2 sau 3 pediatri!Unul care ne e vecin si l-a internat pe Cipi la primul episod de febra cu diaree...un fricos..Regret ca m-am internat atunci!Un al doilea care are cabinet particular si l-a care am fost de 4-5 ori pana acum, sa-l urmareasca cat de cat, si un al treilea pe care l-am prins de garda, a doua zi dupa noaptea cu febra si scaune moi si care ne-a dat tratament..La o sapta am fost cu el la cel care l-a urmarit si mi-a zis sa-i tin regim(dar a slabit f. mult din cauza asta..si nici nu prea ai ce sa-i dai atata timp!)si Nana fara lactoza!Deci...unde sa ma mai duc..?!Poate doar la bucuresti dar eu sper sa nu fie cazul!Sanatate multa si voua!pupici.
Mada:sarumana de incurajari!Esti o dulce!Imi pare rau ca-ti e rau...las ca trec toate si sa vezi ce bebeu frumos faci!!Pupici.
Sabana:Si eu cu bucataria ala fel...innebunesc...dar gandeste-te sa-i faci de regim...se satura saracul de atata orez si morcovi...Si noi papam Nan fara lactoza si burtica sanatoasa(alea cu tei).In alta ordine de idei...sa ai somn usor si mult, sa te relaxezi pt. noi celelalte!Pupici la grusunica de alex!
Muuh: sper din tot sufletul ca eu sa exagerez si sa nu fie cazul sa vin la Buc..!Pupici multi de tot!Ce face piersicoiul...?
Iulenca:da...stiu ca tu esti altfel...bravo tie...te admir ca poti fii astfel!Iar la traba cu sotul...pai a fost cu noi la medic..dar asta n-a schimbat cu nimic reprosurile si tot tacamul...!Multumesc de imbarbatari!
Buli: da sa traiti!Stiu ca poate fii si mai rau...dar uite zicea si doctorita pediatra ca o raceala, un rosu-n gat il mai tratezi..dai antibiotic...si trece...dar la astea digestive e mult mai nasol!Cum ai gresit un pic si pe fondul unei eruptii dentare cum gata..incep circul...!Sanatate multa si voua, pupam bulinel cel scumpicel!
Genie:pai si noi dupa regimul asta de 2 saptamni deja am slabit rau de tot!TAre mult m-am chinuit sa-l tin la 10 kg macar ...acum mi-e frica sa-l cantaresc dar se vede nu mai bulanele...nu mai are vigoare si puterea pe care le avea...se vede ca e slabit!Pupcic la fata!
Babee:ce frumos...si ce baiat mare ai....!N-am mai vazut zapada din asta de multi, multi ani!
Hai ca iar m-am intins ca o placinta...va sarut pe toate si vad eu ce o sa fac!Cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici
babee chiar ca mi am amintit de copilarie cand aveam zapezi si faceam cazemate si oameni de zapada..superb
iulenca iubita dar de ce ai avertisment? pupici
despre kile,io zic pas cu fiimea ca doar stiti ca e silueta ,sub 10kg evident !
cu taiatul unghiilor la noi numai in somn,cat timp e in leagan .isi mai trage manutza,o mai las putin,iar o unghiutza si uite asa.treaza nu sta nici la reclame si la muzica ,la nimik.
buli ma bucur ca sunteti bine
norocutza multumim ptr linkuri si ptr grafic
sabana drum bun si odihna in mini excursie
genie deci e mai bine toni ?
mai dar pe unde umbla fetele siluete: ramoon,simonaU,geliza ce va fac fetele?mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by dandana

buna piersicute,

care erati fetelor mamici de copii care stiu cum e aia "nu e voie"? la noi ocupatia principala e catararea pe canapea sau pe mese si tupa-tup sarim frumusel cu gura pana la urechi, deschisul sertarelor si dulapurilor, extragerea lucrurilor interesante de acolo, de preferinta din sticla, testarea telefoanelor si telecomenzilor prin aruncarea pe parchet si doar pe parchet, evident jucariile au parte de acelasi tratament dar nu si cele de plus, doar cele de plastic. eu nu stiu ce sa mai fac!

cine si-a luat casuta aia din selgros, va roooooog!

pup

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Dandana zici ca povestesti de Alexandru al meu, el la telecomenzi nu le lasa pana nu le buseste de cateva ori si se desfac toate alea pe acolo si eu trebuie sa le asamblez la loc.In rest ne incadram la canapele, sertare etc.. ce scrii tu acolo.
Al meu a fost foarte cuminte si intelegator pana a inceput sa mearga.
Si al meu s-a lovit de cateva ori din care una destul de urat si doctorul zice asa: sa il supraveghezi 3 zile, sa nu vomite, sa nu fie prea agitat, daca papa...eu nu stiu ce sa zic ca al meu e ca un titirez si de multe ori ii spuneam sotului ca eu cred ca al meu de la lovituri a devenit asa duracell si el zice ca nu ca acum isi dezvolta creierul si de aia sunt asa ca acumuleaza multa informatie odata.

emilia cu Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Puiul meu are 11.5 kg si 80 cm. Pediatra a zis ca e cam dolo dar mie nu mi se pare deloc.

Unghiile i le tai cind se uita la reclame . De fapt cind se uita la reclame pot sa-i fac orice ca e hipnotizat - il pun pe oala, ii tai unghii, ii schimb pampersii, ii iau temperatura ...

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Si eu tot la reclame ii tai unghiile de fapt il si tund cu reclame ca vb ta e hipnotizat sau pot sa i le mai tai cand se scoala ca lui ii place sa ii fac masaj cand se scoala, sa se intinda si pac tundem si unghiile.

emilia cu Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop, un tizei mele, stii ca ziua numelui e in decembrie?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Salutare livada de piersicutze!
N-am avut timp de nimic ca ieri m-am dus sa-mi recuperez copilul. Azi mi-a resetat de doua ori calculatorul, iar acum casa arata ca dupa o hoarda de tatari( da de fapt e una singurica si mititica)

Pentru curioase: am luat ex, din pacate nu cu o nota f mare, dar proportionala cu munca depusa. Oricum m-am descurcat onorabil si nu m-am facut de rusine. Multumesc pentru sprijinul acordat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Salutare livada de piersicutze!
N-am avut timp de nimic ca ieri m-am dus sa-mi recuperez copilul. Azi mi-a resetat de doua ori calculatorul, iar acum casa arata ca dupa o hoarda de tatari( da de fapt e una singurica si mititica) Pentru curioase: am luat ex, din pacate nu cu o nota f mare, dar proportionala cu munca depusa. Oricum m-am descurcat onorabil si nu m-am facut de rusine. Multumesc pentru sprijinul acordat

felcitari bysko mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am un somn in mine de nu pot spune.Am recuperat masina, ne-am amuzat iarasi pe autobuze, am facut iarasi cumparaturi ca fructele si legume oricat as cumpara in 2 zile nu mai sunt..am dormit...acum astept sa vina ziua de maine.

S-a mai topit din zapada, in curte deja mai e putina, dar nu ne vaitam ca de sambata cica iarasi ar ninge.Oricum sunt bucuroasa ca s-a jucat Phillip.

Bysko felicitari, totul e ca ai reusit.Acum ce urmeaza, ca stiu ca voi aveti mai multe etape de parcurs.

Norocuta promit ca luna viitoare cand mergem la munte fac poze multe multe la zapada si pun sa vezi,si tu dai o poza cu plaja si palmieri

Muuh la noi se taie unghiile cu urlete, o tin bine si tac tac.Deja am dexteritate maxima pentru ca altfel ar auzi pana si animalele la Zoo

Iulenca eu pe-al patrulea chiar nu-l mai fac, imi ajung 3.Simt eu ca fizic n-as mai putea trece prin inca o sarcina, cu toate ca am efectul yo-yo(ba slaba ba grasa..si tot asa).Si sotul asa a promis, ma tin eu de el ca e putin fricos dar dupa experientele negative cu anticonceptionale am spus ca mai bine sa ne fie si noua bine fara stres.Si apoi..suntem doi, fiecare face sacrificii dupa masura

Cat am scris l-am rugat pe Phillip sa-mi aduca un mar, l-a spalat si mi la adus.Are rost sa va spun ca l-a spalat cu sapun?

Buli sanatate multa mamei tale si sa fie bine.Bine ca sta matusa ta cu Rares, e bine.

Legat de greutate, Rebecca are in jur de 11 g si 82 cm.Ma rog sa fie sanatoasa, restul chiar nu ma intereseaza.

Mada eu tot o iau pe Rebecca in brate pe scari pentru ca dureaza o vesnicie pana urca, de coborat nu prea stie.Asta e...cat pot o car, apoi vad eu.Au mai trecut greturile?

Nu mai stiu cui trebuia sa-i raspund, revin

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Babee, lesiiiiin, nu pot sa cred ca a spalat marul cu sapuuuun dragu' de el, cat e de scump

Eu am facut strudel cu mere, strudel cu branza de vaci si sos de vanilie si niste pateuri cu branza (Miruna si Ioana, scuze ca va mai plictisesc cu povestea asta ca deja stiti )
Sunt fuaaaaaarte hepi azi ca de la anu' scap de bona si se pensioneaza socrela, care se va muta la noi pentru cat o fi nevoie, asa ca o sa crestem cu buni alaturi...(Miruna si Ioana, scuze again pt repetitie )
Cine ma intreba cum ma mentin, cititi mai sus, porceala maxima cu toata familia laolalta...pen'ca diseara, pe langa orgia culinara descrisa mai sus, fac si pui la tigaie cu sos alb si cartofi la cuptor plus salata verde, asa sa fie

Sa ma scoata cineva din priza, pls!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput