PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sabina ma bucur ca esti ok ma gandeam ca ati patit ceva. Calatorie placuta si profita cat poti sa dormi si tu. Cred ca de la masele face fetita asa si a mea tot de la masele se frasuie si urla prin somn.
Bulinutza f bine ca v-ati mai revenit, nasol cu diabetul, lasa ca isi revine el cu kg recupereaza copii destul de repede. A mea e grea de numa sigur are vreo 13 kg si ceva nu am mai cantarit-o cam de mult timp. Oricum eu abia astept sa ii luam pat cand venim din ro ca deja nu mai pot sa o scot din tarc ma inteapa burta de numa cand tre sa o ridic dimineatza. Si pe scari am noroc ca vre sa urce si sa coboare sg chiar daca imi ia juma de ora nu conteaza ca de carat nu o pot cara.
Gabriela ce poze faine. E ca in povesti la voi, vb Bulinutzei ma cam oftic cand vad ce zapada e la voi, da lasa ca poate avem si noi noroc si prindem zapada in ro la munte.
Si noi ne chinuim cu unghiile le cam taiem cu fortza ca altfel nu sta in somn nu am nici o sansa ca a mea numai in pozitii normale nu doarme ca sa pot sa i le tai. Cu cele de la picioare e beleaua belelelor, da in doi si cu multa vrobaraie reusim sa le taiem ca altfel zgarie de zici ca e matza.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna tuturor,

Hai ca am reusit si eu sa citesc din urma un pic.

Muuh si noi taiem unghii NUMAI in somn...in primele minute cand cade frant, altfel...

Ioana81 frumoasa piersicuta , sa va bucurati de ea!in sfarsit am vazut si eu pozele ca am incercat de mai multe ori dar nu-mi iesea.

Babee mi-a mers zapada drept la suflet!

Altfel de cateva zile eu am o mare problema: Jessica Seinfeld.
Daaaa, pentru cine a vazut Oprah, stie despre ce vorbesc .
E sotia actorului Seinfeld, creste 3 copii si a scris o carte de bucate speciala "cum sa dai copiilor legume fara ca ei sa faca scandal". A reinventat, zice ea, metodele de gatit pentru copii si, impreuna cu un nutritionist, s-a apucat de scris retete. Initial face puree-uri (cum naiba se scrie) din legume fierte in abur si puse in blender cum ar fi morcov, brocolli, conopida, spanac, cartofi dulci, rosii, etc. Le ambala in pungute etichetate si le folosea apoi toata saptamana, dupa caz (tipa sustinea ca ia ia o ora toata faza asta).
Apoi le "Ascunde" in mancarurile copiilor ...totul suna absolut delicios !!!

Cine vrea sa citeasca mai mult uite linkul

Sa va zic ce a prezentat in show (sper sa nu plictisesc pe nimeni ), iar Oprah a mancat continuu :
-niste miniplacintele (tacco-nu stiu cum se scrie) in care acundea sosul de tomate pe care unul din copii il uraste);
-chicken nuggets facut de ea (tavalite prin cornflex pisat) in care era ascuns puree de conopida sau cartof sau brocolli;
-paste (diverse) in care aduga puree de conopida ori spanac, etc;
-fursecuri cu ciocolata in care adauga naut...cica foarte bun cu continut mare de fibra;
-oua fierte si "reumplute" cu diverse puree din morcov ori cartof dulce incat aratau tot cu "galbenus" dar vegetal;
-pitza in care, la fel, ascundea diverse pureeuri;
-placintele cu ciocolata, dar care contineau spanac, morcov si sotul Seinfeld "se batea" pe ele ;
-un fel de paine de casa cu banane si "nu mai stiu ce" care o servesc ei la culcare...Sunt date cateva retete pe linkul de mai sus..ce mai, audienta era pe jos (le dadea si lor sa guste)...apoi am citit ca ar fi copiat (uite www.usatoday.com/life/books/news/2007-10-21-seinfeld-book_N.htm?csp=34" target="_blank">aici), dar asta nu ma mai intereseaza.

Am citit reteta pentru brownies imi se pare realizabila, adica nu cere ingrediente de negasit...Ma bate gandul sa incerc intr-o zi cu soare .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm
[Si noi ne chinuim cu unghiile le cam taiem cu fortza ca altfel nu sta in somn nu am nici o sansa ca a mea numai in pozitii normale nu doarme ca sa pot sa i le tai. Cu cele de la picioare e beleaua belelelor, da in doi si cu multa vrobaraie reusim sa le taiem ca altfel zgarie de zici ca e matza.

mada eu cand stiu ca trebuie sa ii tai unghiile il pun (adormit fiind) in scunelul-balansoar, il las 2 minute sa adoarma adanc si il mangai, adica il testez daca reactioneaza, apoi trec la "atac". La picioare Nour misca si in somn (e ca mine gadilici), dar il legan un pic si asa reusesc sa fac cu bine operatiunea . Apoi il asez in patutul lui, daca se trezeste..asta e!
S-a intamplat si asa, l-am si tuns pe scaunel (apoi am completat "la spate" in pat) fara scandal.

Mergi la inceput

Pentru cine vorbea de greutate la piersicute, vedeti in tabel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, si eu m-am ingrasat mult prima oara cand am luat anticonceptionale d-alea de generatie veche (Rigevidon, Logest, Diane, Marvelon, Mercilon etc)....plus ca am facut noduli la sani si am avut numai pb de la ele, bufeuri, frisoane, libidou ciuciu, draci pe mine la greu par crescut ca la maimutza pe tot corpul...si m-am jurat ca nu mai iau ever...acum dupa ce am nascut m-a imbarligat dr sa iau Yasmin ca cica au cea mai scazuta concentratie de hormon...si adevarul e ca ma simt super cu ele si nu am mai patit nimic din cele enumerate mai sus...doar ca m-a surprins farmacista aia cand mi-a zis ca in sezonul rece ar fi ok sa le iau cu ceva.
Anasia, zi-mi si mie pls ce e cu cartea aia cu retete pt pici.
Buli, pupici la fata. Esti mai ok?
Ioana, pe Vla si pe Lucu ii inscriem la sumo

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Dragele mele- intrebare retorica: cerealele integrale Nestle Fitness & Fruits ingrasa? mancate rezon asa, o manutza aruncata intr-un iaurt dimineata....? Ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hai ca ma faci sa rad duoamna C. Nu, nu o sa te ingrase o lingura de cereale d-alea mancata cu un iaurt dimineata dar asta e doar in cazul tau. Eu care is grasa deja nu as manca prea des pentru ca desi le zice fitness si au grasime putina is pline de zahar in schimb.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulenca

Hai ca ma faci sa rad duoamna C. Nu, nu o sa te ingrase o lingura de cereale d-alea mancata cu un iaurt dimineata dar asta e doar in cazul tau. Eu care is grasa deja nu as manca prea des pentru ca desi le zice fitness si au grasime putina is pline de zahar in schimb.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Multumesc pt raspunsul prompt, iubito asa ziceam si eu, ca o manutza dimineata acolo n-o fi foc...asta daca nu mai completam in cursul zilei cu un cremsnit, o clatita, o ciocolata o maslina o atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare fetelor!
Nu am mai apucat sa scriu in ulima vreme, pentru ca si fii-mea doarme prost noaptea. Mai ales de cand a facut rosu in gat si in urechi s-a stricat treaba cu somnul, se scoala de n ori pe noapte, ba in ultimle 2 nopti mi-a cerut si pa-pa, ceea ce nu a mai facut de mult timp. Acum ca am terminat cu antibioticul, sper sa isi revina cu pogramul ca e tare obositor sa ma trezesc de multe ori pe noapte. Fetele in aceeasi situatia stiu la ce ma refer.
Norocuta yummy-yummy reteta de brownies, dar parca pana la 3 ani copiii nu au voie cacao, sau ma insel eu? Oricum bravo Jessicai pentru ingeniozitate si rabdare! Foarte interesante si celalate retete o sa ma inspir si eu de pe acolo.
Legat de taiatul unghiilor si noi tot asa la reclame. Fii-mea e absolut hipnotizata de reclame, nu te poti intelege cu ea, e numai ochi si urechi si daca nu o lasi sa le vada protesteaza. De aceea incerc sa stau cat mai putin cu TV-ul deschis ca sa nu o obosesc prea tare. La picioare e ceva mai greu ca se gadila dar ii dau ceva sa se joace si atunci fac repede operatiunea. Ii mai explic ca trebuie sa aiba unghii frumoase ca e domnisoara mare, bla-bla-uri din astea.
Sabina, calatorie frumoasa si relaxare placuta!
Bulinuta, ma bucur ca sunteti ok. Sanatate mamei tale
Babee, mi-e dor si mie de putina zapada! Superbe pozele. Zilele trecute chiar incepuse putin sa fulguiasca si in Bucuresti, mai mult lapovita dar a trecut repede.
Gagicilor, pai voi vad ca stati super bine cu greutatea. Fii-mea nu a atins inca 10 kile, conform tabelului Norocutei, vad ca e in grafic, dar cand va aud pe voi cu 12-13 kile imi pun semne de intrebare...
Antonia iar face mofturi grupa mare la mancare, azi ii dau mamaliguta cu branza telemea, branza sarata si lapte. Plus supa de pui. Sper sa am succes.
Pupam pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, ne-a dat sabina un link de la editura all unde puteai comanda, chiar asa se numeste 400 retete culinare pt copilul tau 0-3 ani; are si pt 3-15 ani;intri pe site-ul lor, la medicina, medicina pt toti(ghiduri pt parinti) si gasesti acolo;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput