PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Piersicutze spune:
Mie mi se pare ca Alex s-a cam dolofanit. cate kg e normal sa mai aibe acum. Ea are aproape 13.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, Luca are 13 juma' si nu e deloc gras...ca e si lung...e numa' bine
doar ca daca mai punem si hainele groase de acum, ma cam lesina cand il ridic ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
anasia spune:
dandana, exact cum ti-a spus iulenca; noi avem la activ 3 cazaturi;
muuh, pai eu reusesc sa-i tai doar unghiile de la maini in somn , ii tin manuta, tot si le mai trege, dar o fac in jum aceea de ora in care doarme f adanc (va dati seama ca mi-au facut mesterii gauri in pereti cu bormasina si nu s-a trezit); spre dezamagirea mea, nu reusesc si pace cu cele de la picioare, doar la degelele mari;
sabina, sa aveti o calatorie placuta!
cristina ioana, eu am luat in greutate 10 kg, dureri de cap (in timp), de sani de la anticonceptionale, in 3 ani; probabil depinde si de fiecare organism cum reactioneaza;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
MADYN spune:
Puiul meu are 11.5 kg si 80 cm. Pediatra a zis ca e cam dolo dar mie nu mi se pare deloc.
Unghiile i le tai cind se uita la reclame
. De fapt cind se uita la reclame pot sa-i fac orice ca e hipnotizat
- il pun pe oala, ii tai unghii, ii schimb pampersii, ii iau temperatura ...
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
anasia spune:
am facut si eu comanda la cartea cu retete pt copii 0-3 ani de la "all" si are si meniuri de preparat;asa ca aveti de unde sa va inspirati;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
madyn, treaba cu reclana e metoda "universala"![]()
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
kikineata spune:
Fetelor, o zana buna mi-a soptit ca multe dintre voi ati optata sa faceti itai Priorix si apoi Infarix IPV=HIB sau Pentaxim.
Va rog din suflet care aveti vreme sa-mi raspundeti pe ce principiu ati optat voi si medicul vostru pt. aceasta varianta si nu invers.
Va multumesc mult.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Ioana81 spune:
Noi avem 14 kile si 85 cm, si imbracat ma rupe cat il cobor pe scari.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
bulinuta27 spune:
neata fetele
ieri am vrut sa scriu un mesaj si m-am tot chinuit dar nu am reusit asa ca azi bag o polologhie ![]()
noi suntem mai bine...rares e ok si eu ma simt mai bine
am internat-o pe mama ieri in spital si bulinel sta cu matusa mea care ii face toate poftele si el e foarte incantat 
mada off cred ca ti-e greu...o sa treaca si perioada asta mai grea cu greturi si varsaturi 
oanaalex din pacate la mine s-a intors diabetul...nu am avut nicio problema inainte de sarcina, s-a declansat pe la 4-5 luni de sarcina, a disparut dupa 2 luni de la sarcina si a reaparut dupa juma de an...din pacate se pare ca o sa raman cu el 
cristina-ioana pupici la lucu si la fata
norocuta 
ioana am vazut pozele cu vla...e mortal domle
babee mor de oftica cand vad ce frumos e la voi acolo
...trimite si la noi putin putin...ma bucur ca vine tatal tau acolo
tweety eu stiu ca pana la 3 ani nu se opereaza de polipi, am doi finuti operati de polipi si ambii dupa 3 ani...sanatate multa la puiuta
martta va pup ...suntem mai bine
crissa nu mai fi panicoasa asa ca ii transmiti si lui starea...si eu am avut probleme destul de multe cu rares dar am incercat sa ma tiu tare...fa-i analizele ca e bine sa vezi cum sta si incearca sa vii si la un pediatru aici in bucuresti...sanatate
dandana rares a cazut rau de tot in cap si noi i-am facut un rmn la sfatul dr ptr ca: voma, avea stare de somnolenta, starea lui generala era proasta, si il durea capul ca ne arata, dar nu a avut nimic...sper sa fie ok si la voi
mai aveam cate ceva de zis dar nu mai tiu minte ca sunt senila rau 
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
aaa mi-am amintit: bulinelu avea 11 juma si 83 de cm in spital...dar a mai slabit
...acum e ca un tzar...asta e...lasa ca are mami a lui destule kg si ptr el 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,