PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
Babee spune:
Doamna C ia baga la fata explicatii ca nu pricep, de ce pleaca bona?Nu e ok?Niste strudel de-ala arunca si p-aci ca n-ar strica.Eu cred ca fac ceva bun zilele astea, sa vedem.
Da..a spalat marul si nu stiam eu daca miros mainile lui sau marul, asa ca m-am pus pe mirosit
.E ok..e sapun de limete.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Piersicutze spune:
Doamna C ai mila pls de o biata pofticoasa
. Esti super tare.
Ai curaj sa te bagi sa stai cu soacra. Eu una nu as muta-o pe a mea sus, dar e bine ptr pici, ca o va avea pe buni.
Babee tare haios pustiul. A vrut sa fie sigur ca e marul curat.
Ne-am gandit mai bine si luam piciul cu noi. Nu pot lasa fata acasa si eu sa ma bucur de munte, iar ea sa stea in mizeria asta de oras.
anasia spune:
Doamna C, 

, ce ospat, ce deliciu, yamiiii de unde ai atata energie?
bysko
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Soacra-mea lipsea de pe capul meu...E asa bine cand o stiu departe
.
Legat de reclame, ai mei casca gura prin oras ca la maimute, pentru ca noi acasa nu dam drumul la tv.Avem tv, punem desene la dvd dar rar.Asa ca muzica si atat daca simt nevoia sa auda ceva, nu sa si stea cu ochii holbati in ecran![]()
As papa un snitel de vitelus![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
anasia spune:
fetelor, am 3 stele!!!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Babee si Sabana, daca o sa cititi undeva in urma, cam tot asta spuneam si eu despre socrela, cel putin cat am fost gravida m-a facut cu nervii...acum, insa, daca sunt realista si obiectiva trebuie sa recunosc ca are camioane de rabdare cu Luca, a invatat tot ce trebuie sa stie despre cum sa aiba grija de el, nu s-a bagat niciodata pe gatul nostru si mutarea ei va fi temporara...oricum ea sta la 10 min de noi si a zis initial ca o sa vina si sa plece, dar nu are sens, mai bine sta aici, noi mai plecam seara pe ici pe colo, luca e atasat de ea....deci cam asta este...
Cat despre bona, tot eu eram cu ceva timp in urma cea care sustinea sus si tare ca mai bine bona decat bunici, ca bunicii rasfata peste masura bla bla...dar cel putin sunt seriosi si iubesc nepotii neconditionat...bona mea a fost ok, acum va veni ca inainte numai 2 zile pe sapt pt curatenie, calcat si flori....atat...copilul il crestem si educam noi...bona ajuta, nu creste si educa un copil, nu tre' sa se implice prea tare.
In fine, nu vreau sa va fac capul prea mare cu detalii inutile, sa zicem ca este o schimbare dorita de ambele parti, ca nici ea nu mai putea si nici noi
fiecare cu obiceiurile si tabieturile lui, nu?
Babee, eu inca mai rad de dragul de Philip care a spalat marul cu sapun ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
andreea25 spune:
babee & doamna C sunteti mortale 
![]()
![]()
anasia felicitari ptr stelutza 
nush ce o fi ceva in aer ca si io m am pus pe facut diverse bunataturi
,spre fericirea sotzului.am facut crema de zahar ars acu vro 3 zile si ieri pandispan cu visine .
io din pacate nu am soacra si nici nu am cunoscut o.mami si cu Ari(4 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Anasia, Babee si Sabana, va servesc cu un pateu, strudel , o atentie o maslina? 
Anasia, se fac super super usor si repede. Daca vrei iti zic cum.
anasia spune:
cristina ioana, pune tot ce ai, ca ai in fata un gurmand, rau de tot

andreea, 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by andreea25
babee & doamna C sunteti mortale
anasia felicitari ptr stelutza
nush ce o fi ceva in aer ca si io m am pus pe facut diverse bunataturi,spre fericirea sotzului.am facut crema de zahar ars acu vro 3 zile si ieri pandispan cu visine .
io din pacate nu am soacra si nici nu am cunoscut o.
mami si cu Ari(4 august 2006)
...crema de zahar ars zici????

Moaaaaaaaaaa!
Pai la mine stiu ce e in aer, sindrom pre-menstrual, de-asta produc si balotez toate prostiile...noroc ca asta tine cateva zile, ca nu as mai incapea in patul conjugal altfel
Mei, deci sunt prima care sustin ca nu tre sa stam nici cu parintii, nici cu socrii...dar in situatia de fata, socrela e binevenita o perioada, ca eu mai am drumuri si treburi de facut, nu stam bot in bot, ea iese cu luca, ne impartim treburile gospodaresti si toata lumea e multumita. Plus ca femeia chiar sta in banca ei,imi cere voie si ma intreaba de toate alea, nu umbla si nu se insinueaza aiurea

Sabana, pai cum domn'le sa pleci cu pici la munte? Pai si somnu' matale de frumusete? Se duce pe apa Sambetei de Sus, ha?
Miruna, am logoree azi, unde ai disparut? Vino si trage-mi fermoaru' la guritza