PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cristinico pot refuza eu o asa invitatie?Yummyyyyyyyyyyyyyy

Legat de soacre si bone...eu zic ca cel mai bine e singur.Sincera sa fiu m-ar da peste cap sa depind de cineva, sa ma impiedic prin casa, sa imi fie jena sa stau in chiloti daca asa vreau.Asa ca....sa stea acolo .

Aseara nu stiam ce sa mai citesc si m-am reapucat a nu stiu cata oara de "Supa de pui pentru suflet de mama"-o carte sensibila.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Vin si eu pe msn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by anasia

cristina ioana, pune tot ce ai, ca ai in fata un gurmand, rau de tot
andreea,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Anasia, iote:

Sufleu de dovlecei
Se bate un albus.
Se amesteca un galbenus cu branza de vaci si cu un dovlecel fiert pasat.
Se pun toate peste albusul batut, se pun in forma si la cuptor.

Strudel cu branza de vaci
1 foaie
3 linguri mari branza de vaci, 3 plicuri zahar vanilat, zahar, 3 galbenusuri de ou, stafide, praf sare, un praf de gris –se amesteca toate
Se presara faina pe foaie, se intinde bine foaia. Se pune continutul, se face rulou, se baga la cuptorul incins.

Strudel cu mere
Mere rase sau taiate bucatele mici + stafide + zahar +zahar vanilat
Se ruleaza pe foaia unsa cu faina, se baga la cuptor (200 C)

Pateuri cu branza sarata
Branza telemea + ou se amesteca . Se taie foaia in patrate si se umplu cu branza.
Se dau la cuptor . 200Grade

Sper ca am fost coerenta. Sufleul l-am facut pentru Zarzarelu'.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Vin si eu pe msn?

Normaaaaaaaaaaal!
Eu am cristina_mistodie@yahoo.com

Mergi la inceput

piua c-am uitat parola, creez alt cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Doamna C nu imi pot lasa odorul acasa: Cat despre soacra esti norocoasa. Eu pe a mea o suport ca deh pici e foarte atasata de ea si intr-adevar a invatat-o multe, se ocupa de ea, dar doar atat. Chiar azi m-a umplut de nervi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

piua c-am uitat parola, creez alt cont

E insarcinata, are o scuza, draga de ea

Mergi la inceput

Nu rade.....ca am si un neuron obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela ms de intrebare ma lupt cu ele in continuare. Mirosurile le suport din ce in ce mai greu si nici nu pot intre in bucatarie abia ii pun la fata cereale dim ca tre sa deschid frigiderul sa iau laptele.
Asa ca momentan pranzul la fata va fi la borcanele cu cea mai mare parere de rau dar nu pot nici macar sa fierb un ou sau cartofi nu suport nici un miros de mancare etc abia mananc eu ceva fructe si ceva iaurt. Florin se descurca cu take away si ready meals.
Acuma abia astept sa merg maine cu fata la medic ca pe langa faptul ca a facut o iritatie urata la pasarica din senin mai face si diaree si sa merg s avad ce o fi, nu agresiva diareea dar destul cat sa nu fie scaune normale. Asa ca la medic cu noi sper sa nu fie ceva virus sa iau si eu sau mai stiu eu ce ca asta mai lipseste. Sper sa fie ok. Asa febra nu are alte simptome nu, doarme bine si la pranz si seara papa laptic bea ceiutz suc din astea papa fructe cereale cu lapte, biscuiti deci e ok zic eu.
Raceala i-a trecut aproape de tot numai nasul se mai infunda cate o data dar e ok nu mai tuseste sau ceva nu stiu ce poate ss fie.
Doamna C bine suna ce faci tu acolo.
Nici eu nu mi-am cunoscut socrii din pacate au murit mult inainte sa il cunosc eu pe Florin.
Acuma ne-om descurca noi cumva amandoi, ca mama a sarit din schema ca nu s-a adaptat la regulile de aici si nu ne-am inteles, nu ca ne-am fi inteles vreodata, dar am zis poate cand e vb de nepoata va fi altfel dar nu, asa ca numai noi doi pe metereze.
Eu is cam deprimata ca nu pot sa fac de mancare si dau la fata mancare la borcanele si nu ma simt tare bine ca ii dau asa dar cine sa faca de mancare? Eu numai cand ma gandesc la mancare mi se intoarce stomacul pe dos, nu la dulciuri numai mancarea. Tre sa asteptam sa treaca perioada asta sa putem manca si noi cum trebuie cu totii.
Uff si greata asta ma omoara si e mai nasoala pe zi ce trece. Si parca ma sufoc mereu ca nu am aer chiar daca aerisesc si mai iesim in curte macarputin daca nu ploua eu nu am aer, miroase a orice pt mine nu am chef de nimic, is tare deprimata.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

Doamna C nu imi pot lasa odorul acasa: Cat despre soacra esti norocoasa. Eu pe a mea o suport ca deh pici e foarte atasata de ea si intr-adevar a invatat-o multe, se ocupa de ea, dar doar atat. Chiar azi m-a umplut de nervi.

Soacra-mea s-a schimbat foarte mult de cand am nascut eu, am educat-o pot spune, i-am explicat ce si cum si femeia a avut bunavointa sa invete. La fel, si Luca este atasat de ea pt ca il invata multe, are rabdare imensa cu el, e fff calma de felul ei si il adora. Din pacate este bolnava de diabet (faza usoara), sper sa o tina Dzeu ok. Pe de alta parte, ma gandesc la buni cu care am crescut eu, soacra mamei, o femeie rea cu toata fam, numai pe mine ma adora si nimeni nu a incercat vreodata sa mi-o indeparteze pt ca era rea cu ei, eu am adorat-o si m-a crescut impecabil...deci cred ca are si luca dreptul asta, daca se poate sa stea cu buni, nu cu bona...

Mergi la inceput