PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by anasia
emiliapop, untizei mele, stii ca ziua numelui e in decembrie?
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
si de la noi.da? mi-a spus cineva ca e in septembrie pe 8.

la anastasia te referi ca nume, nu?
emilia
cu
Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
anasia spune:
cristina ioana,
mare,neam neam cum spune fii-mea cand vrea ceva bun;
emiliapop, eu sunt pe 4 ianuarie (pe vechi), iar la voi este 22 decembrie (Sf Anastasia, eliberatoarea celor intemnitati);stiu ca mai este o Anastasia in timpul anului, dar e alta![]()
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
doniro spune:
Buna seara vorbaretelor! Ziceati voi ceva de greutate; Daria avea la 1 an si 4 luni 11kg, dar nu stiu ce lungime are (e inaltuta pt varsta ei, zic eu). Eu zic ca e bine, nici grasunica, dar nici silueta. Pana acum cateva saptamani manca f bine, dar de la o vreme ma dispera... Azi de ex i-am facut dimineata o omleta dintr-un ou, a luat doar de 3-4 ori si gata, desi inainte ii placea f mult. La pranz a papat ciorbita de vacuta, dar cam jumate din cat papa de obicei, iar dupa masa i-am facut peste la gratar cu legume si tot de 3-4 ori a luat... Am inceput sa plang, sotul nu stie cum sa ma calmeze etc. Nu stiu ce naiba are, ca dinti/masele nu se vad. Si eu am fost super sclifosita toata viata la mancare, am imbatranit-o pe mama si eu m-am jurat ca nu o sa las copiii sa ma termine nervos din cauza asta, dar se pare ca fii-mea a inceput. Mi-am jurat sa o las sa faca foamea; nu iti place, nu mai mananci nimic pana la masa urmatoare. Azi asa am facut si ca urmare, Daria a mancat intr-o zi cat manca la 6 luni la o masa... Oare fac bine ce fac?! Pe moment ma enerveaza si o ridic de la masa fara remuscari, dar dupa 5 min. ma gandesc ca gresesc sa las copilu' nemancat. Dar daca i-ar fi foame, ar manca si pietre, nu??? Ufff, si colac peste pupaza, sunt in ultimul hal de insarcinataaaaaa!!!!!!!! Si parca vad ca si fii-miu va face la fel si ajung ca mamaaaa 
Babee, mamica rationala si cu experienta ce esti, zi 2 vorbe de duh sa ma duc si io la somn linistita 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
+33 cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Babee spune:
Doniro sa stii ca nici Rebecca nu prea mananca de 2 zile dar asta e.Mananca bine, nu vrea asta e.Ori o deranjeaza ceva, ori nu vrea, ori sa nu aibe un disconfort, un inceput de boala.La Phillip era si e clar:nu mananca-e bolnav.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Muuh spune:
Bysko bravo, felicitari chiar ma intrebam ce ai facut la examen. Ce specialitate alegi?
Cristina esti plina de energie hai? Ai fugit sa consolezi copilul si forum DC a scris pe tine. Bafta cu soacra. Stii tu ca eu nu halesc nici un fel de ajutor de la familie mai bine de la straini dar nu ma bag...sper sa iti fie bine si tie si lui Lucu. De fapt asta este tot ce conteaza pana la urma. Cu diabet in faza usoara o mai duce mult si bine daca se tine cat de cat de regim.
Babee eu sunt mai tampa zilele astea cand ziceai ca face sotul ceva te refereai la treaba aia cu vas....? Dragul tau baiat bine ca nu l-a spalat in closet ca eu de la Alexei la asta ma asteptam.
Esti scuzata ca ai uitat parola doar sa nu faci precum prietena noastra bulinutza.
Ca sa stiti si voi iulenca s-a jucat de-a Dan Diaconescu in direct de aia a luat cartonas rosu.
Multumesc pentru sfaturile legate de taiatul unghilor. La noi nu tine pentru ca nu ne uitam la televizor decat foarte rar iar Alexei nu este atras de niciun fel de el. Explicatiile inteligente la noi nu tin asa ca ramane sa o facem cu forta. Va tin eu la curent.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
doniro, bine ca tine macar faza cu flamazitul, la noi n-a tinut;
fetelor, scot prima sarja de pateuri cu branza, doreste careva?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
quote:
doniro, bine ca tine macar faza cu flamazitul, la noi n-a tinut;
fetelor, scot prima sarja de pateuri cu branza, doreste careva?
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Nu pooooo' sa creeed! S-a pus pe copt pateuri, hihihihi!

Mie mi-e rau de cat am bagat in mine!
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
emiliapop spune:
quote:
cristina ioana,mare,neam neam cum spune fii-mea cand vrea ceva bun;
emiliapop, eu sunt pe 4 ianuarie (pe vechi), iar la voi este 22 decembrie (Sf Anastasia, eliberatoarea celor intemnitati);stiu ca mai este o Anastasia in timpul anului, dar e alta
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Anasia multumesc ptr. explicatie
.Vreau eu un pateu virtual, ca tocmai mi-a trecut greata, nu stiu ce am avut azi da' am tinut-o intr-o greata ca la inceputul sarcinii
, iete asa ca sa nu zica Mada ca e singura pe baricade.emilia
cu
Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
anasia spune:
cristina ioana, mi-am trimis sotul dupa aluat de foietaj; am devenit o pofticioasa

chiar acum ma uitam prin retetele de mancare chinezeasca, as incerca, asa de pofta;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Bysko spune:
Miruna o sa aleg in functie de ce o sa ramana disponibil pana la punctajul meu. eu as fi vrut pediatrie, dar nu stiu ce va fii. Cred ca luni o sa stiu sigur.