PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
iulenca spune:
MAP suuuuper. Felicitari. Ce va admir curajoaselor. Eu as mai face da as mai si astepta. Is cam indecisa. Astept sa ne luam o casa mai mare si o masna mai bengoasa si apoi ma mai gandesc. ![]()
![]()
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
cristina_ana spune:
Map, felicitari din tot sufletul!!!!
E asa de frumos sa fii graviduta!!!!

Lasa, ca trec ele si starile de rau din primul trimestru!!!
Sarcina usoara iti doresc si un bebe la fel de perfect ca si primul!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Cristina_Ioana spune:
Map, felicitari iubito! Sa iti mai dea Dzeu un bebe frumu ca Robertzelu. Pup burtica si pe mami cu gretzuri.
Pentru ca exista un Dzeu acolo care ma iubeste, ne imbarcam spre munte, cu catzel cu purcel, deoarece partiile ne cheama!!!
Nu stim inca exact cand plecam, eu una sunt pregatita!!!!
Va pup si va tin la curent
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
julax spune:
map,felicitari pentru sarcina!
Bysco
pentru examen
crissa71aiurea cu diareea asta.Noi am fost bine 2 sapt ,acum vad iar semne rele
.Cica asa e pana mai cresc .dar parca sa ma las pe seama asta...
tweety,ma bucur ca sunteti mai bine.
Cristina_Ioana,ce de bunatati.Distractie placuta la munte!
As mai scrie,dar tre sa pregatesc papa pt Alex.
Va pup!Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
doniro spune:
Fetelor, vedeti ca a aparut pe piata un supliment al revistei Mami - Alimentatia copilului 0-6 ani. Eu una sunt super incantata de ea, cuprinde f multe informatii si retete (163) cu fructe, legume, ou, carne, peste, lapte si fainoase (am citat de pe coperta). Nu am apucat sa vad chiar toate retetele, dar cate am citit sunt super usor de facut si par delicioase chiar si pt noi.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
map spune:
Dragi mamicute, mii de 

tuturor pentru urari si pentru gandurile voastre bune. Asa este noi sa fim sanatosi ca o trece si raul asta...care la Robert a fost pana aproape de trim3 dar nu se mai pune
Uite cata flacaul s-a facut si cu raul meu.
A, daca ne ajuta Dumnezeu o sa fiu iar mamica de iulie august (DN este pe 11.07.08)
Acum cat face Robert nani incerc sa ma ocup de uitat dupa locuinte pe net (desi slaba miscarea) sa ca nu mai am timp de strea aceea aiurea ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Muuh spune:
map FELICITARI!!!!
cristina_ana ce bine ca mai dai pe la noi. Ce face piticul? parca ziceai ca stati pe langa Moghioros?
emilia nu ma uit decat seara la tv sau foarte rar in timpul zilei daca vreau sa vad o stire sau ceva de genul asta. Alexei nu este atras de el decat daca se nimereste pe animal planet sa vada un leu, maimutza ceva pe acolo si asta se intampla cum am spus foarte rar. Ce se mai intampla in lume aflu de la radio si de pe net din ziare.
Doamna C pleci la MUNTE????? la ski??? ca daca zici ca da ma umplu de bube de invidie.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
map, felicitari!!!!!sa fie intrun ceas bun!!succes in gasirea unei locuinte!
cristina ioana, distractie placuta!
doniro,
, ma uit si eu ca tare imi place sa strang retete![]()
tweety, bine ca va trece!sa nu mai aveti probleme!
crissa, am avut si noi vreo doua sapt probleme cu diareea, pana la urma m-a ajutat f mult calciu carbonic, un varf de lingurita dizolvat in mancare sau apa; cu asta ne-a trecut, am si uitat de el pana nu mi-a amintit dr;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
Salutare!
Monica draga, felicitari! Poate vine o fetita de data asta, parca iti doresti o pereche, sau ma insel? Sarcina frumoasa si un copilas vesel iti doresc. Trec ele greturile, cel tarziu dupa ce nasti![]()
Mai fetelor azi este ziua mea si parca ma invart ca un ... intr-o galeata. Nu am stare! Astept sa vina sotzul cu cadoul odata...poate ma calmez!!!
Am facut un mic tortuletz si va invit la o www.dropshots.com/nicolica#date/2007-11-21/14:33:35" target="_blank">felie virtuala, ca tare dragi imi sunteti 

Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
Babee spune:
Intai am inghitit in sec si apoi m-am apucat de scris mesajul:
La multi ani sanatosi si frumosi Nicolica,cadouri pe masura si petrecere frumoasa

.
Bag seama ca-s o gramada de sagetatoare pe aici..![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca