PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
MADYN spune:
Albinutelor
, ce logoree ati avut aseara! Si vorbeati numai de mincaruri bune
!
Babee si al meu purcelus baga in gura ditamai bucatoaiele, ca mi-e si frica sa nu se inece
.
D-na Senzationescu, bravos, tine-o tot asa
!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Tweety7 spune:
Hei, ce fac piersicutzele voinicutzele?
Am intrat sa va spun ca inflamatia polipilor involueaza. De ieri nu i-au mai curs aproape deloc mucishorii. N-a mai fost nevoie nici de Vibrocil, nici de batista bebelushului.
Sa dea Domnu' sa-i treaca de tot ca m-am saturat de boli.
Fetele, voi ce pediatri aveti pentru bobocei? Noi am fost la dr. Stanciu, dar as vrea sa mergem la altcineva, fiindca dansul este permanent foarte aglomerat si nu reusim sa-l prindem la telefon aproape niciodata. Turbez pana ii fac o programare. De cele mai multe ori a trebuit sa trimitem pe cineva la cabinet pentru asta.
Va pup pe toate impreuna cu piersicutzele aferente
!!!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Tweety7 spune:

Am uitat sa multumesc fetelor care mi-au raspuns referitor la boala Clarutei. So, sar'na de-o mie de ori! 
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
bulinuta27 spune:
deschid si io calc ca omu si ce imi vad ochii? 5 pagini...pe urma ma apuc de citit si ce vad? mama mama ce fete harnicute, ce de bunataturi...trimiteti domle si la mine cate ceva ca io...
...nu el am de nicio culoare si nici nu imi place sa stau prin bucatarie...mi-a zis un prieten o data ca la mine bucataria e o extensie a casei unde imi fac/beau cafeaua![]()
mada iritatia sa nu fie de la diaree...kk mai acid, am patit-o si eu cu rares...sanatate multa 
norocuta multumim de tabel 
genie sanatate multa
andreea si rares cred ca a trecut la baietei silueti...asta e sanatos sa fie
bysko felicitari ptr examen si bafta sa intri la ce specializare vrei tu
babee philip e mortal ...pupa puiuta mica
anasia felicitari ptr a treia steluta...si pupa gaza mica
sabina deci pleci cu pici pana la urma...si somnu? ![]()
miruna deci te rog io frumos sa nu ma faci de ras, da? ca am si io o prestanta domle
...acu am uitat ce uitasem a doua oara...sunt dusaaaaa
cristina m-ai omorat domle cat gatesti...toata ziua stai in bucatarie?
va pup fetele harnicute
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
iulia asa doamna...mi-a placut de tine,,,pupa mariuku
tweety ma bucur ca sunteti mai bine...am fost si noi la dr Stanciu dar nu am rezistat ca mi se pare mie ca e prea ocupat si nu mai zic cum
...acum avem o pediatra de la spitalul Emilia Irza care e ocupata si ea dar totusi imi raspunde la orice ora la tel si e ff draguta.
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
map spune:
Salutic la mamicute,
am venit si noi cu vesti proaspete. Ieri am fost la medic si mi s-a confirmat ca de 6 saptamani +5 zile am ingrosat randurile gravidutelor. Bineintele ca mie nuimi era strain acest lucru dar am vrut intai sa aud batand inimioara aceea mititica si apoi sa transmit vestea mai departe. Eu ma simt tare rau, am niste greturi si varsaturi mai ceva ca la Robert pe tot parcursul zilei. Cantarul incepe deja sa scada dar acum in primul trimestru nu este asa dramatic. Dar facfata starilor de rau, ma rog la Doamne-Doamne sa ma ajute sa duc la bun sfarsit sarcina si sa avem un bebelin sanatos.
Imi fac mai mult probleme cu Robert ca el saracul nu intelege ca mami se simte rau si-l tin pe langa mine
. In loc sa ma joc cu el am perioade cand imi este extrem de rau. Dar noroc ca-i cumintel. Azimi-a fost celmai rau parca din toate zilele, acumimi este binisor si sper s-o tin asa. Dar mi-e frica sa mai pun ceva pe gura cu exceptia unui pahar de pepsi sau cola care din pacate is singurele remedii ![]()
Am citit un pic ca o gramad de piersicute is bolnavioare. Le uraminsanatosire cat mai rapida.Noi din fericire am scapat fara urma de raceala sau alte boli de multa vreme incoace.
Acum suntem in cautare de locuinta care nu-i deloc o treaba usoara pana gasim ce vrem.
Va pupam si-o zi frumoasa.
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Babee spune:
Map

felicitari si o sarcina superba

.
Greturile trec ele, ca si eu am avut din belsug.Voi sa fiti sanatosi, chestiile astea se uita imediat
.
Buli lasa ca pot gati altele si pentru tine.Eu trebuie sa ma scobesc ce fac astazi si n-am nicio idee![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Tweety7 spune:
Map wow!!! Bravoooooooo! Sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Buli ti-am trimis un mesaj pe PM. Sper ca vei avea timp sa-mi raspunzi. 
martta spune:
Map: super vestea
Sa fie intr-un ceas bun, sa treci mai repede de perioada cu greturi si sa aveti inca un bb sanatos!
Babee: merci pt ideile de papa!
Alexia tot se urca in picioare, pe scaun, asa ca nu pot sa scriu acum mai mult.
Va pup!
Piersicutze spune:
Avmaria multumim frumos. Ei pleaca pe 29. Nu cred ca mai ajung la Paris, destinatia finala va fi Elvetia. Asa le-am zis si eu sa ia hoteluri din lant hotelier, iar astia de la accor chiar au preturi ok. Multumim mult. Pup fata si pe pici.
Buli da plec cu pici. Ce sa fac? Nu pot domle sa o las. Somnul meu asta e. Vb dnei C se va duce pe apa sambetei de sus. Aseara mi-a facut un circ la culcare ca niciodata. M-a scos din pepeni. Cu chiu cu vai am reusit sa o culc pe la 11.30, a trebuit sa stam eu si ta-su langa ea, am vb cu ea, am mangaiat-o si in final a adormit. La 7 era in picioare. Deci eu iar is varza. Colac peste pupaza cred ca da o otita peste mine combinata cu o sinuzita.
Map felicitari ptr bebe. Sa ai o sarcina usoara. O sa treaca si greturile. Cand o aud si pe Mada, parca ma vad pe mine acum 2 ani pe vremea asta, ma trezeam la 5 si daca deschideam ochii vomama, asa ca ma chinuiam sa nu deschid ochii, vomam pana si de la culorile de la TV. A fost oribil. O sa treaca. Pupam fata burticoasa.
Doamna C ca bine zici de Ruse, demult nu am mai fost pe acolo. S-ar impune o plimbare scurta asa inainte de sarbatori. Ai fost pe terasa la Picadilly sa savurezi un tiramisu?
Va las, mai am o groaza de facut azi plus de impachetat.