PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
nicolica La multi Ani!!!
Si acum poze noi cu www.flickr.com/photos/mirunajovin/2051852903/in/photostream/" target="_blank">domnul Alexei
Miruna + Alexei (13.07.2006)
crissa71 spune:
Map: felicitari!sa fiti sanatosi!

Anasia:La mai mare!
Cristina_ioana:Distractie placuta la munte!Fericitooo...cu socrela zic!
Cristina_ana:ma bucur ca te auzim!pupici
Buli:sanatate multa si voua si mamaei tale!
Sabina:Distractie si tie...somn cat cuprinde...si cine stie poate doarme bebelina la munte de la aerul ala rece!
La noi...ghici ciuperca ce e?!!
Exudat:stafilococ auriu hemolitic!!Si surpriza..e rezistent la o groaza de antibiotice iar el n-a luat decat 5 zile o data amoxicilina(cred!)...N-am nici un chef sa-l indop cu antibiotice de-aiurea care oricum nu-s fac efectul...stiti ceva tratamnete naturiste?!
Miruna si BAbee: perfect de acord c voi cu socrelele si mamele!!!Din pacate la noi n-a fost sa fie asa!!Si e naspa de naspa de naspa!

Asa ca cele fara... mai bine..zic eu...parearea mea!!
O sa caut si pe net...de stafilococul asta duca-se pe pustii!!
In fine...sper sa ajung maine sa-i iau si rezultatul copro...
Azi iar s-a culcat nemancat..am mancat azi dimi la 7 lapte si atat!!Si e 15...!!!!!!????Doamne...
pupici..revin..sa mai citesc din urma!!
anasia spune:
nicolica, si eu care voiam sa-ti spun la multi ani, maine
; aveam impresia ca maine e 21;de, m-am ramolit rat de tot;
nicolica 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
multzumesc fetele!
Miruna, ai o splendoare de DOMN, foarte frumos.
Chiar seducator cu halatul de baie 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
Babee spune:
Miruna bestial domnul Alexei si are niste falcute de iti vine sa musti din ele.Genele lungi si ochii negri de la cine le-a mostenit?
A meritat distractia in carucior, nu?
Doamna C azi e miercuri....unde ai plecat??Zi repede la ce ski![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Crissa sanatate multa si tratati stafilococul ala ca stiu ca e pacatos.Foarte multe nu iti pot spune si nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate stiu celelalte fete .
L-am culcat pe Phillip dar Rebecca nu vrea nani si pace si da ture prin casa
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Nicolica: La multi ani!!!Sanatate, liniste si realizarea tuturor dorintelor!!

Ma duc sa-l vad pe Alexei falcosul!!
crissa71 spune:
Babee:multumim mult si voua la fel!
De tratat..nu prea stiu cum...am citit de antibiotice care n-au efect..apoi vaccin si autovaccin...mama doamne..numai pasta nu-l aveam!!Glumesc evident...Cipi e un copil sanatos cu exceptia celor trei dati de febra din senin si scaune moi!!Heeeeeeeee...incerc sa ma imbarbatez si eu singura..ce sa fac?!!
Miruna:Mamaaaaaaaaa...ce domn!!!Ptiu, ptiu sa nu-l deochi!!Si tu zici ca are doar 10.500kg!!??Nu cred si pace!!Imposibil!
E mortal frate....!!
anasia spune:
crissa,
of, luati un tratament bun sa scapati de s pacatos;
muuh, 

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
babee, ma chinuie si fii-mea cu somnul; ieri am iesit afara ca nu mai rezistam, eu , nani si ea se hlizea la mine; pana la urma a adormit in carut si eu am tras un frig in parc;azi a fost care pe care, am castigat eu , de data asta;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica