*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Multumim de incurajare gabitaco, si noi avem azi 3 saptamani de la prima comanda si inca mai asteptam, cine stie poate vine.....
Sanatate la pitici si mamici

sil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

ai primit coletele??? ma rog...scrisorile??... din ce data erau?
Oricum la mine au venit in aproape o luna...asa ca nu dispera...inca.

Am primit azi-dimineata coletul trimis pe adresa mea. Nu stiu daca a ajuns celalalt, ca era pt o prietena, trimis direct pe adresa ei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit raspuns de la Sabine. Bineinteles ca e o varza totala.

Hi,

You made the charge back so, we will have an unpaid like parcel n° 214 5355586 for which we sent a refund cheque of 50,55 EUR. You could not enter any other order if your file is not regularized. To regularize the unpaid of 50,55 EUR, thank you to send back the refund cheque of 50,55 EUR your received. For parcel n° 288 6680484 of 78,00 EUR, did you go to the post office for knowing if the parcel is awaiting delivery ?.

Best regards

- nu pricep ce vrea cu cecul ala, e comanda din 2 august - anulata cu scandalul-la care am facut refuz la plata si am incasat banii.
- comanda de 78 euro a ajuns bine merci. eu vorbeam de alta comanda de 48 euro si ceva...

Vaaaaai, pana o sa o scot la capat ma iau cu mainile de cap. Voi ce intelegeti din raspunsul ei? Va multumesc de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu inteleg ca vrea sa-i trimiti inapoi cecul de 50 euro.Ca vezi Doamne ai incasat deja banii prin chargeback si sa nu cumva sa incasezi si cecul.
Spune-i ca ai primit deja c-da de 78 de euro si ca o intrebi despre alta comanda,cea de 48 euro.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

eu inteleg ca vrea sa-i trimiti inapoi cecul de 50 euro.Ca vezi Doamne ai incasat deja banii prin chargeback si sa nu cumva sa incasezi si cecul.
Spune-i ca ai primit deja c-da de 78 de euro si ca o intrebi despre alta comanda,cea de 48 euro.

merci, Jasmine! nu as incasa cecul ala, sa ma alerge dupa aceea politia economica? Si culmea e ca am avut 2 cecuri cu chargeback, oare de ce nu se leaga de amandoua ci doar de unul?!

nr ala al coletului care mi-l da ea nu corespunde coletului de 78 euro....ci celui nesosit de 48...MOOOOR!

tb sa compun un raspuns. tot la mana Sabinei am ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

iar a incurcat borcanele madam Sabine,dar cred ca daca ii explici clar ce si cum...pricepe ea pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, super ca la tine a venit!!!
Am fost aseara la posta si am intrebat, dar nu era nimic pentru noi. Incercam si azi. Oricum te anunt cand imi vine coletul ca doar ti-am promis poza cu Razvan in combinezon.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Multumesc mult, Jasmine, pentru ajutor!

Sper sa inteleaga corect de data asta. Astept cu sufletul la gura raspunsul...!

Mergi la inceput

Adrenalina curata, LR! Iar slabesc 5 kile intr-o saptamana de dracii pe care mi-i fac! Nu ca mi-ar parea rau! Am reusit sa ajung la 64 , mai am doar 10 kg sa ajung la greutatea dinainte de cei 2 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ramona7

Graviduta, super ca la tine a venit!!!
Am fost aseara la posta si am intrebat, dar nu era nimic pentru noi. Incercam si azi. Oricum te anunt cand imi vine coletul ca doar ti-am promis poza cu Razvan in combinezon.

Ramona, a ta am dat-o pe 9, iar asta pe care am primit-o azi era de pe 6, deci s-ar putea sa apara zilele astea.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput