Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
rianna_stef spune:
Neata stup!
Intram si noi la raport acum cat inca mai doarme printesa;week-ul acesta am fost foarte ocupata:sambata i-am facut tatalui meu parastas pentru ca s-au implinit doi ani de cand ne-a parasit;din pacate n-am reusit sa ajung la mormant sa aprind si eu o lumanare pentru ca afaar era frig si urat si n-aveam ce face cu fata;conteaza mai mult cred eu ca am fost cu sufletul acolo si oricum ma gandesc in fiecare zi la el ,petru ca am fost "fata lui tata" si l-am iubit enorm de mult,iar el ne-a parasit mult prea devreme si mult prea tragic;
Lasand lucrurile triste la o parte ,ieri am fost la finuta mea pentru ca am sarbatorit ziua cumatrei mele;Daria s-a jucat cu Briana,finuta mea care are un an jumate si este o neastamparata;si uitandu-ma la ele ma imaginam peste vreun an cand Daria va avea un an jumate si cel mic care va veni va fi de varsta ei acum....sper sa ma descurc cu ei![]()
![]()
Am vazut ca vorbeati de bone...urate povesti...eu una am opata pentru cresa ,cand face un an ,o duc la copii.
Relatia cu sotul este din ce in ce mai buna zic eu ,avand in vedere ca am avut ceva probleme pe timpul sarcinii;si el lucreaza mai toata ziua,vine obosit,are toanele lui cum le am si eu pe ale mele;in schimb o adora pe Daria si ar fi in stare sa-i cumpere in fiecare zi cate o jucarie care mai de care mai cantatoare si mai scumpa..nu ca am avea foarte multi bani;
Votat si noi gravidutele din concurs,astept sa-mi creasca si mie burtica mai mare sa-mi pun si eu o poza acolo ca de la sarcina trecuta n-am nici una care sa merite sa fie pusa in concurs;
In rest ,ma declar cat de cat multumita,ca fata mea a inceput sa doarma noaptea ,chiar daca se foieste mereu,sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau;am ajuns sa cred ca dr avea dreptate si fata mea nu dormea din cauza loviturilor la cap,ca de cand ii dau tratamentul doarme bine,si nu sunt somnifere;
Din pacate cu mancatul stam cam prost din cauza dintisorilor;la lingurita nu mai vrea,in schimb manaca foarte bine,friptura de pui si cartofi la cuptor sau peste la cuptor ,mestecata de mami si data cu mana in gurita,si lapte la greu;
Am vazut ca vorbeati de banana;nu stiu de ce unii dr zic ca e interzisa pana la 8 luni,eu i-am dat la a mea de pe la 6 luni ,pntru ca avea diaree ,si de atunci ii dau mereu chiar cu branza de vaci si nu are nimic si chiar ii place;acum probabil depinde si de organism;
Fetelor vroiam sa va intreb ce s-a intamplat cu concursul bebeilor:"Vreau sa fiu veteda" s-a dat castigatorul ca stiam ca pe 15 noiembrie se termina concursul si eu n-am vazut nici un rezultat
Hai ca m-am intins cam mult,fiica-mea vad ca inca doarme,ma duc sa spal niste biberoane acum cat pot;
Am uitat sa va spun ca am primit un premergator de la finuta mea,nu e nou dar e bun si daca e degeaba l-am initiat si Daria e foarte incantata de el si mami e si mai incantata c nu mai sta cocosata si poate sa mai faca si ea putina treaba;
Ma duc sa pun si eu poza de 7 luni in album si poate mai revin daca ma mai lasa fiica-mea;
O zi buna la tot stupul!
Rianna_stef mamica din nou(13 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
ghibuadina spune:
Si stati ca n-am scris intrebarea..Ce parere aveti despre MANCATUL NOAPTEA E bine sau nu?
ELYANNE, stai linistita ca am cateva prietene care spre 3 ani au scapat de pampers.Deci la fel...Acum nu stiu ce sa zic, eu as vrea sa scap mai devreme ..macar in jur de un an jumate, doi, insa nu stiu dc voi reusi.Oricum i-am luat olita simpla, cu spatar, roz de fetite, ek, zic eu.Normal ca la inceput face la intamplare, dar ma gandesc ca azi asa , maine asa, trecem usor usor doar la chilotel....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
rianna_stef spune:
Retrag intrebarea cu concursul ;am vazut acum s-a amanat desemnarea castigatorului pe 20 noiembrie;
Am pus si noi poza in albumul de 7 luni.
Rianna_stef mamica din nou(13 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
iuliana_2007 spune:
Mihael@ crede-ma ca am incercat-o si pe asta.A mers o perioada dar dupa aceea a invatat lectia si daca ii dau o lingurita in mana o vrea si pe aia pe care o am si eu in mana.Daca ma pregatesc sa ii bag eu repede strange in imediat buzele,imi urmareste fiecare miscare pr care o fac.Este foarte smechera.Dupa aceea o perioada am pacalit-o cu degetul,ii bagam asa in gurita,acum nu mai merge nici cu asta.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
ddana spune:
Neata!
Adina, eu sunt de parere ca nu e bine sa mance noaptea de la o anumita varsta, cam as cum au prichindeii nostri acum. M-ai lovit cu intrebarea asta, ca tare ne mai chinuim si noi... Papa cam de 2-3 ori pe noapte. Il alaptez. Si chiar nu stiu ce sa fac sa il fac sa doarma. Intr-o noapte am avut o tentativa sa il las sa planga si am facut asta cam 2 ore. Eu plangeam in patul nostru, el se dadea de ceasul mortii la el in patut. A doua zi dimineata avea ochisorii cat pumnul de la atata plans. Si mi-am promis ca nu il mai las sa planga niciodata. Dar atunci cum sa il dezobisnuiesc sa manance noaptea?... Tu cum ai de gand sa faci?
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
ghibuadina spune:
DDANA, eu nu ii mai dau san de la 5 luni.Ea s-a obisnuit sa aibe un biberon cu lapte noaptea.De fapt se mai trezeste, frichineala din aia, ii dau apa, insa are un mom in noapte cd se trezeste si nu mai adoarme, atunci ii dau lapticul si adoarme la bibe.Acum mom asta uneori e la 2-3 noaptea, alteori la 5 dim.Spre ex noaptea trecuta i-am facut mai mult lapte la 5 dim(210 ml), un fel de masa de dim, apoi, i-am mai datr sa pape tocmai acum, la 11(si nu lapte, branzica calcica cu cereale).eu zic sa incerci sa-i dai apa si poate adoarme, nicidecum sa-l lasi sa planga asa.
Sa stii ca sunt si copii care papa noaptea pana la varste inaintate.si dc e vb de lapte de mama, eu zic ca nu-s pb sa se ingrase sau de-astea.unii zic ca laptele de noapte se asimileaza ff bine, ca e mama linistita(cd alaptezi).eu zic ca nu e un capat de lume, desi stiu ca normal e sa nu pape.inceearca cu apa sau ceai, pt inceput.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
carmenefr spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei!!
Sa fiti cuminti si sa papati tot! Si sa nu va chinuie dintii prea tare!!
RoxaniciSuper geanta de firma.
Si noi avem asa ceva. Insa toata gama: geanta de voiaj, rucsac, pungi de cadouri...extins la cutii-de aspirator,scaunel de masa, tot ce aducem acasa in cutie-![]()
Karra te-am votat .Parca zilele trecute. Insa acum am vrut sa te votez iar, insa nu s-a mai putut. Cica am votat o data...
Despre noi, ce sa va spunem, la 8luni avem 71cm si 8.1kg.Aseara ne-a uimit cu cat a mancat.Un cremicios plus juma' de cutie de Fagaras, cu vreo 10biscuiti...
Altfel, avem 5dinti pe vine, 4sus, si 1jos
Noroc ca n-o chinuie ff tare.Scapam repede cu Calgel.Cred ca la Craciun va avea si dintii pe vine dar si altii.Mi-e sa nu nimereasca in brad sa-l roada!!!
Aseara, Teodora a calarit motanul!!!! El fiind persan, e mai inalt un pic decat celelalte neamuri pisicesti.Se distrau amandoi:fi-mea radea de nu mai putea, Patronelu' carcaia....si mergea cu calaretu' in spinare(sustinuta de mine)
{:-)))]
ddana spune:
offfff... am incercat apa\ceai. problema noastra e ca alaptand in exclusivitate, dragos nu stie sa bea din biberon si dupa mese ii dau cu lingurita apa. Or noaptea.. daca i-as da tot cu lingurita ar trebui sa-l pun in fund, sa se inece de cateva ori.. am incercat, dar nu merge. si cu biberonul, nici vorba. Asta e. oricum am spus ca nu-l mai las sa planga noaptea indiferent de cine m-ar sfatui, chiar daca o sa-i dau sa pape mult de-aici incolo. ma intreb ce o sa fac cand nu vo imai avea lapte...
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
RaisaFudulu spune:
Ninge si la Craiova...deja s-a prins si arata super
Am fost pe afara la o tura mica eu am foat incantata si Raisa asa nitelus....ea era mai incantata de copii care se jucau cu bulgari
Aseara a mancat budinca de mere, cu putina fidea, rom , un praf de zahar vanilat si cereale...a mancat vreo 120 o minune pt noi ....nu cu lingurita ci a baut cu canita....sa o tina asa
Martutza si Roxana multam de rasp....
de la Raisa ptr ai vostri flacai
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Lumi_Nag spune:
Buna.
Ddana si George se mai trezeste noaptea si ii dau sa suga din proprie initiativa ca altfel se foieste pana se trezeste de-a binelea.Nu suge mare lucru ca adoarme imediat si ii scot titi din gura, dar ...asa in loc de suzeta pana adoarme.
Rianna_Stef nu te supara pe mine, dar esti sigura ca faci bine mestecandu-i tu mancarea si apoi sa-i dai piticei? Noi avem carii deci implicit bacterii in gura, nu cred ca e igienic.Nu stiu...faci cum crezi.
Nu ai greturi inca, ceva semne de graviduta? 
Multumim fetelor ce ne-au urat la multi ani.Urez si eu la multi ani bebeilor care azi se sarbatoresc si il pupa mama si pe George ca sa creasca mare si cuminte ca si pana acum.Pun imediat o poza la bondari de 8 luni si revin.
George Catalin