Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
ghibuadina spune:
Uau, ce vreme naspa....
Iar trebuie s-o tin in casa...si-i asa de intuneric in casa, naspa rau...Iar o iau pe carare azi, ca o sa ma terorizeze toata ziulica..si n-am schimb nimic...
BANANA...am vazut o emisiune cu un pediatru si zicea ca parerile sunt impartite, unii zic c-ar fi alergena(samburii aia mici si negrii ), altii zic ca nu.Respectiva dr, nu vazuse astfel de cazuri in multi ani de profesat, asa ca nu era de acord cu afirmatia.Eu i-am dat pe la 7 luni.Dar nu se omoara, mananca la cateva zile cate una.
I-am luat aparatori pentru patut.Sunt multumita si copilul e k.Si olita, dar n-am pus-o inca.
Chiar VROIAM SA INTREB FETELE CARE SUNT LA AL DOILEA SAU AL TREILEA COPIL, DIN EXPERIENTA ANTERIOARA, CE PARERE AU DE LA CAT TREBUIE PUS COPILUL PE OLITA SI CUM SA FACEM SA RENUNTAM LA SCUTECE MAI DEVREME????
Am trecut pe milumil 3.l-a acceptat cu placere(a bagat 300 aseara in 2 transe.e bun mie-mi place mai tare.vreau s-o dezobisnuiesc de masa de noapte.asa ca a bagat azi dim 210 ml si sa vedem acum....
Va las ca bazaie pe langa mine...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
karla32 spune:
Buna dimineata!
Harnicutelor, scriitoarelor, dragutzelor!
Mi-e soooooooooomn! ieri am facut treaba toata ziua. Si mancare, si curatenie iar azi sunt varza. Zici ca am fost la sapa.
Luca este in greva foamei de ieri. Si a somnului! Am inceput sa ii dau fier si vitamina c. Or fi avand vreo influenta asupra poftei de mancare ca e cam tare scalambat!
azi noapte s-a trezit plangand de vreo 5 ori. Noroc ca adormea repede dar mi-e tare mila de el. Nu-i mai ies odata dintii astia...Mai nou are niste talente de a se agata de mine ca o maimutzica! Ma trage de haine cu o forta de ma uimeste. Numai fundu nu si-l ridica sa mearga in 4 labe. Nici nu cred ca o sa o mai faca.
Cand e vorba de somn se catzara pe mine, cand e de joaca gramada pe ta-su. Incep sa fiu geloasa!
Gata, trec la treaba ca ma arunca astia afara si nu de alta dar e groaznic de urat!
Va pup!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
dani7asi spune:
offffffffff io trebuie sa ies cu ramona afara sa o luam pe sorasa de la scoala si sa mai facem cateva cumparaturi!
nu as fi iesit dar nu am incotro...
si rami e maraita rau noaptea si seara o apuca plansul brusc dar cred ca e doar o forma de protest ca in momentul in care am luat-o in brate a si tacut.
relatia cu soata in momentul asta:....mai bine nu vorbesc..mi s-au pus piticii si sunt nervoasa tot timpul mai ales ca si anda e gica contra de vreo cateva luni si tipa intruna si trebuie sa ii zic de nspe mii de ori sa faca un lucru necesar si nu il face pana cand nu reuseste sa ma enerveze,etc...
deci my mood:
comorile melesi..eu...Daniela
Kitty spune:
Buna dimineata! Profit de ocazie sa scriu, ca Giulia a adormit. ![]()
pentru bebeii care mai adauga o lunisoara!
Mihael@, ti-am admirat vulpita sireata, cum se lupta ea cu marul!!
Kiss, mortal flacau ai imbracat in camasuta!!
Carmen94, nu mai ai treaba, baiatul se descurca si singur dupa cum vad!
Adina, desi am mai trecut prin asta, nu am o parere clara despre pusul la olita, am tot citit, studiile spun ca nu trebuie pusi numai cand sunt pregatiti, pe de alta parte stiu multe cazuri in care copiii incepeau repede sa faca la olita. Experienta mea cu Raul a fost asa: el era f constipat si vedeam cand se pregateste sa faca kk si il puneam pe olita - asta de pe la 7-8 luni. In scurt timp nu mai vroia sa faca in pampers, cred ca ii era mai usor pe olita. Cu pipi a fost mai greu, mai facea uneori, dar n-am scapat de scutecele numai spre 2 ani ziua si mai tarziu noaptea.
Roxanici, chiar ca esti dusa cu pozele tale cu tot! Mie mi-a placut cel mai mult cea cu Rares cu pantalonii in cap , mai ales ca sotul meu se mai gateste asa, arata de milioane cu pantalonii de pijama in cap!
Raluca, hai la o cafea, ca si eu sunt
. si Giulia e o maimutica, la fel ca Luca se agata de mine si mai ales trage de bluza sa se autoserveasca de la sursa de lapte!
S-a trezit, sper sa revin!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata,
Roxanici te invidiez ca vezi zapada,vreau si euuuu.Aici a inceput putin sa ninga dar nu o sa ajunga ca in Brasov,imi plae zapada mult de tot.
Eu ce sa va zic.Gaza mea nu vrea sa manance nimic.Ii fac toate combinatiile posibile de mancarica si nu vrea sa manance.Daca ii dau o bucatica de paine in mana trage de ea de zici ca este nemancata de zile intregi,deci daca ii dau prostii mananca,si daca ii dau bucatele de orice fel mananca dar daca ii fac supica,pireu,fructe pasata nici nu vrea sa se atinga de ele.Am inteles care este problema ei:nu suporta sa ii dau eu sa manance,vrea sa manance singura.Am lasat-o sa manance si singura dar se face din cap pana in picioare de mancare si in gurita nu intra mai nimic.Nu stiu cum sa mai procedez cu ea ca sa manance.I-as da vitamine dar stau si ma gandesc ca atunci cand nu o sa-i mai dau o sa manance la fel.Asa ca am sa incerc sa fiu mai relaxata.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
madmat spune:
buna dimineata stup.
noi suntem bine multumesc dumnezeul. numai ca nu prea mancam.
nu stiu cu de aveti asa de mult timp ca umpluti atata pagine,
mie nu ma ramana timp nici sa va scriu de citit mai putin ,am multe de recuperat.a venit si fratele meu si nu ma lasa nimen sa la calculator ziua el si seara sotul meu dar si puiul meu numai cu mine vrea sa sta.
fetelor voi ati facut analizele la copii la 7 luni? ce analize ati facut?eu sunt in ceata?
si la albumul de poze nu mai pot sa intru ati facut modificar?
va pup si revin
matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
iuliana, eu ii pune stefaniei o lingurita de silicon in mana ei si in timp ce ea o roade eu strecor mancarea pe langa...sau cand deschide gura sa bage lingurita ei eu sunt mai rapida si strecor lingurita mea....au fost zile cand altfel nu deschidea gura...si da, se face din cap pana in picioare, spal cate jumatate de ora dupa ce mananca ...vezi, poate merge si la voi cu lingurita in mana
carmen, ai baiat mare, gata cu grijile, se descurca si singur
madmat, eu am facut la stefaniei la 6 luni hemoleucograma completa...dr. iti poate recomanda ce analize sa faci , in functie de cum se prezinta copilul...la noi suspecta anemie si chiar asa a fost
ce zapada frumoasa la Brasov...sper sa ninga si la noi sa o pun pe stefi cu fundul in zapada![]()
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
elyanne spune:
Parerea mea despre olita... am mai zis-o... pe scurt: cand sunt pregatiti, oricum dupa un an...
Dupa un an eu consider ca putem sa-i obisnuim cu ideea ... sa stea cateva minute, numai daca nu protesteaza... altfel riscam sa nu mai stea prea curand... dar ei vor face intamplator la olita...
Elena a inceput sa faca la olita in vara cand avea un an jumate... pt. ca o tineam in fundu gol si a facut 2-3 zile prin casa... apoi a inceput sa se aseze singura la olita... care statea prin sufragerie... sa fie aproape...
Abia la 2 ani si ceva (vara urmatoare) am putut s-o las afara si la somnu' de praz fara pampesr... si apoi (dupa cateva zile de gasit pampers uscat) fara pampers noaptea.
N-ma fortat-o in nici un fel... si am scapat usor la capitolul asta... tarziu (zic unii) dar usor... si prefer sa fac la fel si la baieti, decat sa ma grabesc si sa risc sa faca pe ei pana ii dau la scoala...
Si inca una... eu am considerat ca olita trebuie sa fie simpla (cum aveam si noi cand era mici)... nu cu jucarele si alte prostii... pt. ca bb-le sa priceapa ca ala e loc de exprimat... nu de joaca...
Au fost suficiente mamici in jur care se uitau chioras... cum inca mai are pampers pe ea....
Plus mama si socara...care spuneau ca nu o invat la olita din comoditate... ca daca trebuia sa spal scutece cum faceau ele o invatam de mult pe oala... dar acum exista pampesrii si e mult mai usor...
Da' nu e chiar asa... eu consider ca am procedat coresct... am lasat copilul sa faca asta cand a putut...
La fel cum nu trebuie fortati sa stea in fund, in picioare sau sa mearga... ci trebuie lasati sa faca de buna voie... asa trebuie procedat si cu olita...
Parerea mea!!!
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ghibuadina spune:
MADMAT, eu nu stiam de analize la 7 luni.Tocmai am aflat de analize la 1 an ca vin in plic trimise de minister ca si pentru adulti.
Vroiam sa va mai intreb ceva.Nu are legatura cu bb-ii.Despre APA PLATA!!!!Voi de care beti?eu Alexiei ii dau numai DORNA IZVORUL ALB, insa noi bem din aia la butelci de 5 litrii..Sotul zice ca nu-i prea buna, ca e doar un pic mai filtrata decat apa de la robinet.Asa ca ne-am cam saturat sa tot caram, bidoanele cu apa.Si se termina repede si iar dupa apa.Ma gandeam sa cumpar un filtru care sa filtreze apa de la robinet.Voi ce ziceti??
Si inca o chestie.v-AM SPUS CA VREAU SA-I SCOT ALEXIAI BIBERONUL DE NOAPTE???EA BEA NUMAI DIN 2 MESE 450-500 ML DE LAPTE PE ZI.sI AS VREA S-O DEZOBISNUIESC DE MANCAT NOAPTEA CACI VREAU S-O MUT IN CAMERA EI, CA-I FATA MARE DE-ACUM INCOLO...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-