Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
loina_ln spune:
pana acum arata ... semana cu ce manca . adica depinde de consistenta mancarii. dar ultimul, acum la 18.00 era mai moale si parca arau muci .. sper sa nu se supere nimeni ca explic asa. ma scuzati daca este prea detaliat explicat.. 
martutza spune:
Buna seara.
Urgenta zilei Absolutaaa...pai nu te-ai prins ca pentru tine era reteta de prajitura cu bezea? 
Bun venit Stefimic
Ddana stiu ca nu te consoleaza dar am o nepoata care a baut lapte de la tzitzi la ora 1 noaptea pana la 1 an jumate si dupa intarcare avea un bibe la aceeasi ora pana pe la 2 ani.Asta e...Eu personal am descoperit ca Victor nu se mai trezeste noaptea daca are mese mai consistente ziua si daca nu doarme intre ultimele 2 mese.De aceea i-am bagat o masa la ora 18.30 de cereale si la 22 suge si doarem bine de 3 zile.Mult succes.Mihael@ cred ca asa ti-am raspuns si tie.Mult succes cu puii vostrii.Aaaa..sa nu uit...Victor a refuzat tzitzi cand avea rosu in gat si dupa nenorocitul de vaccin de 6 luni..si am bagat bibe cu lapte..apoi ia trecut si numai voia bibe...si cu 1-2 saptamani inainte sa iasa dintele voia numa tzitzi la orice ora din zi si din noapte..probabil pe post de calmant..asa ca ...vedeti si voi daca se potriveste la modelu vostru de acasa.
.Acu suge de 2 ori..seara si dimineata masa completa si uneori dupa masa de pranz putin..asa ca somnifer.
Coolutz..iti tinem pumnii sa nu planga mult si sa nu apara probleme.
Zadi eu nu-l decalotez doar ca e la moda in Romania.Daca se impune o voi face..daca nu-nu.Mama a vorbit cu un medic in Gr.Alecsandrescu si ia zis ca nu e obligatoriu decat daca e f stransa si nu poate face pipi ca lumea sau se infecteaza pe acolo...intre barbati mai e o vorba..cica daca il decalotezi o sa aibe probleme cu ejacularea precoce.eu nu stiu ca nu am problema asta
..dar asa am auzit.
Alexia voiam de mult sa-ti laud fata.Ma dat gata in pozele alea de la bucatarie cum pune ea in borcane si cum pune aspiratorul.Ai o comoara a usa casei.Sa-ti traiasca.
Tzuna sigur maine va fi mai bine.Maine e alta zi.
pentru tine sa ai rabdare si pentru Maria sa manance mai bine chiar si in somn.
Puiuti de Crina_myo si Analina...sa dea Domnu sa aveti dantura frumoasa si sanatoasa.
Carmenefr te compatimesc daca vor iesi toti odata.Eu am innebunit cu plansetele de la un dinte dar sa vina 5 odataaa...Multa rabdare si putere sa treceti cu bine peste momentele grele.
Riloasa multa sanatate lui Mihaita.
Dani7asi cum te mai simti?
Gabdyd..cica se poate da carne de vaca nemontata..intelegi tu..adica virgina...la un 1 an sigur nu a fatat niciodata iar daca e taur...sigur nu l-a dus tasu la gagici
..e prea devreme..desi ..am impresia ca suntem cam demodati pt generatiile astea cu mobile de la 10 ani si masini de la 18 ani
Kitty feliicitari pt Raul.Sa numai subapreciezi baiatu ca ii vei crea complexe.Ai incredere in el.
Rianastef sigur a fost bebe..Doamne ce emotzii m-au trecut cand am citit.
Lauramar cume in tzara dupa o absenta lunga?
Noroc cu Luminag si visatorul George ca l-am vazut si pe Mateiasu dragalasu si pe Raul si pa Maya si pe toti dragalasii nostrii.
Fetelor voua nu va vine sa-i muscati de fund cand ii vedeti asa dragalasi? Mai ales cand se ridica in picioare si au poponetul ala bombat ...
Gata ca scriu la mesaju asta de 1 ora si alerg si dupa baiat prin casa.urmeaza baia si nani.asa ac
Noapet buna
Somn usor
Sapte purici pe un picior...
si pe vulpea lu Roxanici..
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Val_ spune:
LA MULTI ANI celor care sarbatoresc astazi inca o lunisoara. 

Felicitari pentru dintisori, copii carora le-a revenit pofta de mancare si copii care fac progrese diverse.
Tzuna imi pare tare rau ca iar nu mananca Mariuca. Si ma abtin sa mai zic ceva ca ar fi o tampenie sa iti recomand sa stai linistita. Sper doar sa gasiti o solutie. Un pupic de la mine si Mariuca mea pentru Mariuca ta.
Mariuca mea este in continuare racita, cu nasul plin de mucisori si mai nou am observat ca are un ochi congestionat si parca cu ceva albicios pe zona respectiva. Oare este cazul sa ma ingrijorez?
De asemenea de doua zile are scaune foarte dese, astazi diareice. O avea leagtura cu procesul diversificarii in sine sau cu vreun aliment (branzica)?
Pupici
Zadi spune:
roxanici si martutz
a - va multumesc mult
nici eu nu vreau sa fortez cu decalotarea. important este sa fie curat acolo sa nu faca vreo infectie.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
alionushca spune:
Salutare fetili 
eu sunt pe aici din nou (sper) - am facut o pauza mica, nu stiu de ce
Suntem bine - cu exceptia noptilor - ma omoara noptile - doarme foarte rau, am trecut-o doar pe lapte - incepuse sa doarma mai bine - zic sa vad de la ce ii este rau de plingea noaptea prin somn - banuiesc de la conopida, doar nan-ul a constipat-o rau - iar nopti nedomrite - azi aveam puint si lesinam de oboseala
Am frica cind se apropie noaptea - ziua e un copil perfect(drept ca mai mult in brate) - dar noaptea chiar nu mai pot.
Am ramas in urma rau - nu am citit nimic - dar nic nu am putere - totusi zic sa intru - cu voi imi revin - asa ca incerc.
Despre mine
- imi pun ,,sirma in bot,,
- am pus omulet ce ride ca sa nu-l pun pe cel care plinge - dupa sarbatori imi pun braket pe dinti.
Am inceput sa ma pregatesc de sarbatori - am cumparat deja cadouri pentru o parte din rude, suntem in cautare de bradut(artificial) - eu repet ,, Cucoana Chirita in provincie,, - le voi face o surpriza celor dragi - in special sotului - nu a vazut niciodata ce ,, cucoana ,, pot fi
- adica lucrez la proiectul sarbatorii ![]()
Am citit doar doua pagini - sper ca toti sunteti bine si sanatosi - ca altfel nici nu trebuie sa fie.
Kitty felicitari pentru succesele lui Raul - poate e zapacit baiatu dar vezi ca si destept
Loina_ln poate fi si asta motiv de caca moale - dar pote si nu - vezi si starea generala a copilului - o doare burtica, e activa sau moale si miriita. Eu fac greseala sa nu ma duc la medic - la multe momente - si acum as astepta vreo citeva zile - mai ales daca vad ca nu o afecteaza cu nimic - doar daca ar duara o perioada destul de lunga.Nimeni nu se supara ca descrii cu lux de amanunt - nu are de ce - la noi in multe cazuri au fost cu muci - se spune ca nu ar fi bine - dar eu repet - ma uit la starea generala a fetei - si nu au fost perioada lungi cu astfel de caca in asa fel ca sa imi fac griji.
Martutzaeu chiar azi am muscat-o dupa baita ![]()
Puiul mamei la ,VI , VII lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
absoluta spune:
Si mai vrusei sa fac si eu ca voi sa dati dublu click pe un scris si sa apara mai multe poze sa vedeti si voi ce mama responsabila sunt eu , ce copil am crescut....nu stiu sa fac si pace...
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Ce femei...
Vrusei sa pun si eu poza in albumu` de 8 luni si ia-l de unde nu-i....
albumul e la locul lui...nu stiu de ce nu-l vedeti voi uite-l aici
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Si mai vrusei sa fac si eu ca voi sa dati dublu click pe un scris si sa apara mai multe poze sa vedeti si voi ce mama responsabila sunt eu , ce copil am crescut....nu stiu sa fac si pace...
Nu stiu de ce nu apare pe prima pagina,. dar eu am vazut pozicile de la 8 luni prin link-ul pus de Arisa.
aici.
Asa ca poate reusesti si tu.
Si pentru poze ascunse sub ceva scris:
[url=”http://............”]POZE[/url]
tu completezi adresa site-ului dintre ghimilele, fara sa le stergi.
Sper ca ai inteles, daca nu ai link pe prima pagina inn care explica f.f.f bine
Crina si Maya Georgia
Mihaelaaa spune:
In seara asta mi-am facut de lucru si am mai pus poze in filmulet...ca n-am mai pus de la 2 luni...
Daca aveti timp,chef si rabdare...va invit sa vizionati,cum a crescut david in 7 luni...Daca nu...nu-i suparare...ca inteleg ca e lung,vreo 6 min si ceva
Mihaela,
5+
si
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)