Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
iuliana_2007 spune:
Sau asta daca vi se pare interesanta,
Supa de morcovi cu orez
Ingrediente: 100 g de morcovi, un catel de usturoi, 20 g orez, 250 ml apa, un praf de sare.
Cum se procedeaza:
Morcovii trebuie spalati, curatati si razuiti. Daca pui si usturoi, tot acum e momentul sa il toci. Apoi, intr-o cratita pune la foc si inabuseste-le. Adauga apa si lasa sa dea in clocot, apoi da focul mic si adauga orezul si putina sare.
Acopera mancare si lasa-o la foc mic timp de 40 minute pana se fierbe orezul.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Crina_mio spune:
Vazut puiutzi frumosi de 8 luni prin link-ul pus de arrisa pentru Maya (eu pe prima pagina chiar n-am vazut link-ul). Mai, mai ce albinute si bondarei frumosi mai avem in stup,
pe toti.
Crina si Maya Georgia
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by stefimic
salutare pt toate mamicile si burticile!
sunt mamica unui ingeras de 8 luni si 11 zile, si sunt foarte fericita ca de acum pot vorbi si eu cu voi, va pot intreba despre nelamuririle mele si poate va voi putea fi de folos.
puiuti sanatosi la toata lumea!
Bine ai venit!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Kitty spune:
Roxaniciuuuu!!! acum am vazut la stiri ca firma Vuitton da in judecata pe nustiucine din Romania! Cred ca pe tine te dau! Ai grija!![]()
Tzuna, nu mai fi suparata, o sa vezi ca toate trec si o sa fie bine. Citeste ce a scris Loradin despre sarbatori si inveseleste-te!
Anaalina, Crina_mio si alte mamici de dintosi
felicitari pentru coltisori! Nu va suparati ca nu mai tin minte alte nume, dar am tot citit de dintisori noi nouti si m-am bucurat pentru voi in momentul acela, dar unicul meu neuron e pe jumatate lesinat!
Pot sa ma laud, pot, pot?
Raul a fost la evaluarea nationala la matematica si a facut un rezultat f bun : al saselea pe 6 clase de la 3 scoli! Stiu ca nu e exceptional, dar eu tot mereu il subapreciez si acum sunt f bucuroasa ca s-a descurcat asa la primul lui examen! Eu credeam ca zapacit cum e nu o sa faca nimic! Pupe mama puiul marisor!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Buna fetele!
Weekendul acesta am facut o mica escapada , pana la Viena doar noi doi si niste prieteni fara Timi, doua zile fara copil, azi dimineata cand s-a ridicat din patut si s-a uitat la noi in pat a facut niste ochi mari mirati, ma asteptam sa-mi zambeasca de bucurie ca ma vede , da de unde... iar cand a venit azi buna-sa era toata numai un zambet;
important este ca si-a revenit si are o pofta de mancare de speriat , mananca iar de sase ori pe zi ca pe vremuri dar si cantitativ mult , si a pus saptamana asta 350 gr , deja are falcute si pielicica ca i se vedeau coastele; deci sunt bucuroasa sper s-o tina tot asa sa va prindem si noi din urma;
pa , deocamdata...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Tot raul e spre bine! Sa aiba pofta si mai departe fruoasa Timeea!
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by absoluta
fetelor eu am inteles ca albusul e bun in loc de galbenus :((
am pus in perisoare albus si i-am dat si intr-o zi albus de ou cu ficatel. Are ceva????????????????
Sherbi cauta-ma ca am luat legatura cu doamna dr. Nascuti
eu stiu ca e tocmai pe dos! E mai bun galbenusul!
E bun si albusul dar dupa 1 an!
Kitty spune:
Stefimic vrem poze!!! bine ai venit!
Multumesc fetelor pentru retete!!!Ca sunt in pana de idei si pt bebe si pentru noi!
Poze
slideshow
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by Kitty
Pot sa ma laud, pot, pot?
Raul a fost la evaluarea nationala la matematica si a facut un rezultat f bun : al saselea pe 6 clase de la 3 scoli! Stiu ca nu e exceptional, dar eu tot mereu il subapreciez si acum sunt f bucuroasa ca s-a descurcat asa la primul lui examen! Eu credeam ca zapacit cum e nu o sa faca nimic! Pupe mama puiul marisor!
Poze
slideshow
Felicitari!
Eu zic e e bine si trebuie sarbatorit!
loina_ln spune:
buna seara la toate mamicile
sunteti grozave cu retetele pt cei mici. am invatat o gramada de la voi.
noi suntem la primul dintisor
si ne este cam greu. vroiam sa va intreb daca are legatura eruptia dentara cu caca des si moale. astazi este a doua zi in care face de 4 ori cam moale. ce sa fac? intru in panica? maine la doctor? 
gabi78 spune:
Da, si Tudor a facut destul de moale cind i-au dat dintisorii.
Depinde si de aspect. daca tu crezi ca e nevoie sa mergi la doctor, poate e mai bine ca sa stai linistita. eu nu m-as duce.