Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_ene spune:
Maraki, eu am filme descarcate de pe net si au subtitrari text.
Stai ca-ti raspund eu la intrebare. Demelza este personajul din www.imdb.com/title/tt0075560/" target="_blank">"Poldark" (Bun film... l-au mai dat in reluare acum cativa ani pe TVR1, parca). In "Marile sperante" (dupa Dickens) personajul se numea Estella.
dana_ene spune:
Moni, mi-am facut si eu testul.
Mi-au iesit 19 puncte. Cica am o sensibilitate echilibrata. Pai, daca sunt "balanta"! ![]()
In alta ordine de idei, astazi la Buzau vremea e mizerabila si probabil ca nu voi putea iesi afara. Iar o sa stau cu mandrulitza mica in casa. Oricum, am destula treaba, deci voi fi ocupata.
Am terminat DVD-urile. Moni, cand o sa vina deseara Cosmin il rog pe el sa-l duca la posta. Te anunt dupa aceea.
Astery, ce sa inteleg?????????
monica70 spune:
CATA ha ha deci asa egoisto
DANA eu credeam ca-i vreo actrita Demelza aia 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. 
dana_ene spune:
N-am chef de nimic.
Voi?
Probabil ca stau foarte prost la capitolul BIORITM.
S-a trezit si Roxana. Asta-noapte, ca si in celelalte din ultima vreme a fost o micutza "urlatoare". Ce-o fi avand? Nu stiu.
Dar ma exaspereaza.
monica70 spune:
DANA mersi mult,o sa repartizez o parte si pe post de cadouri de sarbatori.La mine e normal sa fiu hiper-sensibila daca ma iau dupa zodie (rac).
loren@ spune:
Dintii..dintii..noua nu ne-a iesit ultimul canin, asa ca in weekend mi-a umflat nasul, o data m-a tras de el sa il smulga si a 2-a oara mi-a tras una peste el, de era sa-mi sara borsul
...
Eu sunt o capricoarna egoista..deh!
Bia
monica70 spune:
Dana nici nu stai rau de tot: intelectual + ,fizic - iar emotional si intuitional = zi critica.
La mine sunt rau rau: pe zero primele 3 ,iar intuitional la maxim.Deci azi ghicesc numerele la loto.Din pacate am si alte intuitii,care nu-mi plac deloc.
dana_ene spune:
Moni, si Cosmin e rac. Stiu cum e cu sensibilitatea aceasta excesiva.
Raluca, ce mai faceti?
loren@ spune:
Moni zi-mi si mie cum stau cu bioritmul, ca sa stiu daca ma apuc de treaba ori ba!
Bia
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by monica70
Dana nici nu stai rau de tot: intelectual + ,fizic - iar emotional si intuitional = zi critica.
UPS
!Pai eu de o zi in care ar fi trebui sa fiu in forma fizica maxima as fi avut nevoie. Fiindca am zi cu program administrativ.
V-am spus eu ca n-am chef deloc, dar tot o sa trebuiasca sa le fac. Probabil ca-mi va lua toata ziua.