Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Chiar Astery, ce e cu batista fluturinda???

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any ti-as tine companie la o cana de vin fiert, dar e prea devreme dupa criza de fiere.
Dana sunt scarboase de-a dreptul alea 2, prima intrece orice...
Maraki pai foarte bine fac ca-i iau jeep, e scump oricum, catre 100 euroi. majoritatea sunt de la 3 ani, daca nu vrei, zi-le sa mai astepte un an.

noi ne-am uitat la un film pe HBO si finalul m-a facut sa.
pai eu nu filme dintr-astea vreau duminica.

am imbaiat copilul si ce sa doarma.....are o energie...de speriat. dar imediat il duc la somn, ca de nu....maine nu-l pot trezi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni hai ca tu esti de seama cu mine,nu mai tin minte o chestie: unde a jucat Demelza? Poldark sau Marile sperante? trebuie sa stii sau intreaba-l pe Ghita

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama Maraki...vorbesti limbi starine pt. mine!!!!

pe maine gagici, bag un strumf la si poate si o mamica...sa vedem....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu stim niciunul,dar pe mami o auzeam cu Demelza .Nu in Sfantul sau asa ceva??
Noapte buna si de al mine.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..aici e o vreme birrrr...Bia nu e iesita de 2 zile din casa si nici azi nua are nicio sansa...am inceput bine sapt. cu mina in kk pina la cot..s-a kk de dimineata si am luat-o sa o spal si m-am minunat si eu de cit a facut si i-am zis
eu: "mama cit te-ai kk!"
Bia: "o tona!"...sa mor de ris nu alta...asta a luat-o de la bona ca ea ii zice asa!
In rest, nimik despre noi...
Ana_m cum e s-a dres pitica cu burtica?
Monica, pacat ca nu reusesti sa o faci sa stea cu bretonul strins..eu nu as tunde-o!
Irina, yap visez la codite pentru Bia, si acum chiar se merita, ca vad ca ar avea un par bunicel!Adica nu cine stie ce calitate, dar nici 2 fire 2 paie nu mai e!
Apropo, la noi caput messenger la job, asa ca asta e!

Bia

Mergi la inceput

Buna dimineata!
CATA ce sa zic si mie mi-e cam mila sa i-l tai.N-am apucat nici macar niste agrafe smecheroase sa ii cumpar,era un magazin cu tot felul langa noi si s-a desfiintat,iar cu vremea asta nici eu nu prea scot nasul.Poate ma indur macar pana la piata sa merg,sa incerc si cu asa ceva.
Mare figura Bia cu O TONA
Aseara a tropait Ghitza tare (se prostea cu Diana) si eu i-am strigat in gluma HOOO! BOALA! Gata a fost Diana ... a repetat,iar dupa jumate de ora cand a tropait iar Ghitza,numai ce-o aud pe ea cu: HOOO BOALA ! Ieri dupa ce s-a trezit din somnul de peste zi,atatea faze mortale a tras,ca nici nu mi le mai amintesc ...
Ma retrag,ca am de lucru cat cuprinde ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

buna dimineata,
Of mai nou de la 7 se scoala Clara si eu care m-am culcat la 1 sunt zombi .
Cata , nu prea e mai bine o idee dar ce sa fac cu fata asta ca nu vrea sa pape nici orez nici morcovi, cu greu am reusit aseara sa o pacalesc sa-i pun zeama de orez in lapte si sa-l si bea .
Moni , spor la treaba.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANA mersi.Lasa ca isi revine ea Clara
Uitati ce test, sa vedeti cat de sensibile sunteti :http://www.e-sana.ro/?c=24&quiz=23 Mie mi-au iesit 25 puncte,cica trebuie sa ma schimb ca-s prea sensibila si deci intr-un permanent stres
Ano ia vezi si tu ce-ti iese!
Ma pun sa dau niste telefoane,ca pana acum n-am avut cu cine vorbi,majoritatea incep de pe la 9 si acum abia si-au deschis PC-urile,isi beau cafeaua ... sau n-au venit inca.Daca nici acum n-a sosit directoarea de la banca cu care am treaba urgent ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

mie mi-au iesit 15 pct..cica sunt insensibila si egoista!Deh, fiecare dupa cum poate!
Ana nasol ca nu papa ce trebuie..dar ai incercat cu zeama de orez, glucoza pulbere si brinzica de vaci?
Monica incearca sa i-l prinzi cu agrafa din aia stil lacrima, iar apoi cu elastic, cind creste...nu lua alt tip de agrafe ca nu cred ca va sta cu ele..Bia are multe feluri si nu-i place nici una...!

Bia

Mergi la inceput