Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA fizic esti la pamant,restul sunt suuuper.
Eu am vazut ca se potrivesc,n-am prea facut mai nimic zilele astea si sa sa vedeti ce randament am cand sunt cu bioritmurile fizic+intelectual+emotional ridicate

http://luci.criosweb.ro/programare.php
De aici il puteti descarca in PC.
DANA mai bine lasa pe alta zi,cand ai spor ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cata, e nasol cu iesitul caninilor. Nasol de tot!
Roxanei nu-i mai lipsesc decat maselele alea de 2 ani. Dar parca nu de la ele face circul asta noaptea. Cred ca-si bate joc de mine .

Pe Oana am trimis-o de aseara la mama sa stea saptamana asta acolo, fiindca pitica nu o lasa sa se odihneasca. Si domnisoara asta mare vrea sa mearga la camin in continuare pentru ca pregatesc serbarea de Craciun. E asa de entuziasmata!
Au inceput intrebarile despre Mos Craciun .
De ce se imbraca in rosu?
Dar el are nevasta?
Dar copii are?
De ce Rudolph are nasul rosu?
Cand vine Mosul la gradi la serbare ea poate sa coboare sa-l vada pe Rudolph?
etc.
etc.
etc.

Mergi la inceput

DANA ce dragutz! Dar Roxana e interesata de Mos?
Eu am noroc ca doarme Diana bine.Si noi tot maselele de doi ani asteptam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Super tari intrebarile..
Puteti sa credeti ca scriu cu minusi, cu 2 aparate cica care incalzesc bagate in priza? E groaznic de frig in birou!
Deci sa ma apuc de treaba, daca tot mai e pina vine Dan..abia simbata, nu conteaza cum stau fizic!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, Roxana nu cred ca intelege mai nimic din chestia cu Mos Craciun. Sa vedem cum va reactiona atunci cand va fi in mijlocul evenimentelor?!
Oricum stie de el, ii spune MOSHU, si asta fiindca a auzit la Oana. Dar cam atat!

Cata, tare rau e cu frigul la birou.
Am avut si eu ani dintr-acestia, acum isa din cate stiu e cald. Mai am putin si aflu, oricum.

Mergi la inceput

La noi e caaaald,am deschis acum sa intre aer sa imi oxigenez capatzana.
Cristina e bine,sau ma rog bine relativ, mai deprimata asa oleak,dar am eu ac de cojocul ei
Suntem deprimate aiurea si noi astea, fara sa avem cine stie ce motive ,darmite ea cu atatea ganduri pe cap?
Aaa bine ca mi-am amintit,IRINO te dadusi la fund? Parca ziceai ca trimiti originalul la adeziunea aia prin posta.Dar am eu un feeling ca n-ai gasit nici acum plicuri in biroul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am 24, ca si la Moni me-a iesit.
Dana si marco a azi noapte, masele nu iasa, cine stie ce are. o fi visat urat....caci ultimele 2 nopti tare bine a dormit.
Faine intrebari ti-a pus Oana.
eu il intreb pe Marco ce sa-i aduca mosul si el:nenu!!nenu!! si nu stiu ce mai zice pe langa el.
Cata nasol ca scri cu manusi, pai ce birou e ala? ce conditii inumane de munca.
Ana imi pare rau ca e tot asa Clara, sper sa-si revina cat mai repede si sa pape de regim.

Marco asa a fugit la copii...nici nu a stat sa-l dezbrac, l-am prins din urma si l-am adus la schimbat.foarte mult ii lipsesc copii. cica la somn isi face semne cu Luca pe sub paturi...doamne ce as vrea sa-l vad...cica sunt asa de dulci.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Maraki, eu am filme descarcate de pe net si au subtitrari text.

Stai ca-ti raspund eu la intrebare. Demelza este personajul din www.imdb.com/title/tt0075560/" target="_blank">"Poldark" (Bun film... l-au mai dat in reluare acum cativa ani pe TVR1, parca). In "Marile sperante" (dupa Dickens) personajul se numea Estella.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Asa Dana, m-ai lamurit Estela da! Cum de stii toate astea? Aveam pretentii la Moni dar e total pe dinafara cu foiletoanele din vremea lui Ceasca Nu este prea bine ca sant traduse scris filmele pt copii, sant prea mici sa inteleaga. Mi.ar fi placut vorbite, tata a spus ca pe canalul pt copii sant traduse vorbit dar nu mai are nu stiu ce placa pt cômp

Astery ce ai vrut sa spui aseara? la tine m.am gandit azi...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello de la Germanica,

Mi.am facut testul si am acumulat 17 pct.
Catalina e mare biroul vostru? Daca esti in Casa Poporului, ma gandesc cine stie ca magaoaie de birou aveti
merg sa.mi fac o cafea, am uitat ce vroiam sa scriu....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu cred ca Astery a vrut sa ne salute...de noapte buna. cel putin asa sper.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput