LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ce bine ca s-au mai linistit apele!!!
Eu am slabit preaaa tareee,nu mai imi e bun nimic,si ca urmare mi-am mai reinnoit o parte din garderoba,adicablugi..pe care ii ador,de aia stransi de sus pana jos,ff faini(4 perechi)

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANARUS nu ma supar, de ce as face/o? Cu bucatelele e alta problema: nu vrea nimic de la mine din mana, rar ia cate o bucatica de ceva din farfurie, in schimb daca ii dau ei in mana, papa . Trebuie sa fie in mana ei sau daca are in fata mai multe bucatele si ii dau eu una, nu o vrea, trebuie sa ia singura . Biscuitii ii plac foarte mult, la fel si painea, si atunci musca mai mult, si uneori uita sa mestece...

Referitor la SLABIT si ALAPTAT: eu am slabit fff mult ( am ramas gravida la 53kg, inainte de a naste am avut 67kg, iar acum sper sa am 45kg), inca mai alaptez...si tocmai pentru ca am slabit atat de mult mi s/a recomandat de catre doctori sa o intarc...Am intalnit insa si persoane care au alaptat si nu au slabit, sau au slabit dar intr/o perioada mai lunga de timp. Tine foarte mult de organism. Eu daca sunt obosita, stresata,..., slabesc; altele la stres se ingrasa...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ADINAZOT mama ce silueta , da unde/i fatza? ca vroiam sa te vad si la fata Si eu am blugi asa...

DIANARUS referitor la " nesupravegheata" , tocmai asta e, eram langa ea, lipita de ea, dar nu m/am gandit nici o secunda ca se poate ineca atat de rau

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

adina - ca lumea rau arati, si blugii asa cu cizme ii port si eu, dar in pantofi nu.mi sta bine

frumoase pozele laura, de fapt daniel e frumos

cu inecatul cred ca important e sa nu te pierzi, adica exact ce fac eu, pt ca e ceva ce nu vad, nu.mi sta in putere...mi.e groaza ce sa mai
acum cateva zile ma gandeam sa.i scot lui ivan suportul ala de sta in baie in fund, cand il spal, dupa ce am citit de oana , am zis ca mai stau

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

adina si flore, daca ati slabit asa mult, mi.a dat ramsan o reteta de parjoale, ca am mancat vreo 9 asa ca pe seminte :))) bune rau, pe urma mi s.a facut rau ca.s lacoma

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

io am 70. kile, si anume. inainte de copchil, taman sosita de la germanica, avand inca turte dulci prin toate buzunarele de la mai toate gecile, aveam cam 74 (inainte de germania aveam maaaaax. 64...). la nascare bat pariu ca eram pe la suta... deci s-ar zice ca am slabit chiar bine.. siii??? la ce-mi foloseste??? ca de blugii mihaiului is satula ca de poame acre... nu incap in absolut nimic din ce aveam inainte, ca e pantalon, bluza, maieu sau chilot. jur pe rosu! dar eu inca mai sper, pastrez toalele la naftalina, sa deschid un muzeu peste vreo douaj' de ani probabil, ca de purtat tare ma indoiesc c-oi mai avea vreo sansa...
si din ciclul tara arde baba se-ntoleste, simtind iz de blugi noi la capitala, care se cereau asortati, io mi-am luat cizme :)) (inalte, frumoase, 40 si-mi veneau turnate, unde mai pui ca erau si la reducere...nu se putea rata :))) ).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

flore eu am retinut ca unul din cele mai importante lucruri e sa nu te panichezi. sa fi cat mai calma si sa incerci sa o calmezi si pe ea. pt ca ii va fi mai usor sa isi revina. atunci cand e speriata se poate incea si mai rau, ideea e ca muschii sa fie cat mai relaxati, sa poata iesi mai repede whatever,, sa poata circula aerul mai usor..intelegi tu..ma exprim ca o cizma...deci in primul rand ii vorbesti f calm.

desiree cine nu i-a spus mironei cat de draga ii era la odsee. si cate a facut pt forum. exista cineva? ma indoiesc...dar daca o calugarita ucide un om nu ii faci nimic ca a trait 99% din viata fara pacat? e un exemplu stupid, dar asta mi-a venit acum in minte. oamenii se schimba. atunci cand problemele devin mai complicate, si raspunsurile devin la fel. si atunci cand nu poti sa suporti o critica neajunsurile sunt si mai multe, frustrarile se acumuleaza...

eu nu am nimic cu plecarea kokorinei. adica, normal, chiar mi-ar parea rau. dar am mai simpatizat o data cu dolores, la mult trambitata ei plecare si cred ca atunci mi a ajuns. plus ariadna, angi ... plecari in tromba...nu ma mai sensibilizeaza...dar mesajul mironei a fost fix o bomba plasata iar ea a asteptat sa vada ce pica dupa...e una cu semeni vant culegi furtuna...iaca!

si imi pare rau ca orbita de 'bisericute' nu ai vazut ce dandusa incerca sa potoleasca apele si nu altceva. intr un stil ata de 'al ei' incat greu imi imaginez ca ar putea fi confundat cu ...ceva rau intentionat..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura pot sa declar cu mana pe inima ca sunteti dusi.. ati pus pe tava o mige de fotbal si una de baschet ?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dayanara,
am 1,67
Adeju,
nu pot sa cred cit de mare a crescut Eric...si cit este de frumos...
Flore,
cind se ineaca ft tare,o iei de picioare si o tii atirnata asa,incercind cumva sa o scuturi...,nu stiu cum sa explic mai bine...
offf,imi pare rau
Laura,
am vazut pozele,super...,mi se pare mie ,s-au i-au taiat cam mult par lui Dani?mi-au placut sosetele tale cu degete...,am si eu...
Desiree,
chiar nu te ineteleg...,se linistesc spiritele...si vii tu sa ma certi ca am scos visinata si ca petrec...,da...,asta fac!...,in incercarea mea de a calma situatia...,asta am stiut sa fac...,pt ca ,mie personal nu-mi place sa ma cert...,daca nu ti-ai dat seama...,iti spun acum...,imi place sa petrec,sa glumesc si sa ma simt bine...
de fff multe ori am incercat sa calmez spiritele pe aici in felul meu... si ,daca tie nu-ti place...,nu participa,simplu ca "buna ziua"...
si cu restul problemei tale...,pe puncte ca m-ai pierdut...si daca se poate pe mesenger...,sa pastram atmosfera normala pe aici...
personal,chiar nu mai vreau sa discutam despre astfel de certuri...si poate daca se inbunatateste situatia ,revin Kokorina si Alexandra...,pe cind daca o tinem intr-o cearta,ma indoiesc...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

daca de mine e vorba.....mult trambitzata mea plecare?? a fost covor roshu?? ca altfel chiar ma oftic..bisericutze sunt o gramada.;..ma opresc ca ma cere david..e mult mai important

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput