LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

daca de mine e vorba.....mult trambitzata mea plecare?? a fost covor roshu?? ca altfel chiar ma oftic..bisericutze sunt o gramada.luam parte una alteia dupa preferintze...si nu-mi zice ca nu e asa..ca mie n-o sa-mi iei in veci apararea..ma opresc ca ma cere david..e mult mai important

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju hai ca era sa uit ce era mai important...una la mana scoate pozele cu mihaiul daca nu vrei sa mor...si a doua...am vazut un fel de mic onduleu intr-un varf de motz de motan?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

jucarii primite
www.amazon.com/Shelcore-82478-Bathtime-Water-Park/dp/B000A43648" target="_blank"> 1

www.amazon.co.uk/Go-Rollers-Spin-Car-Wash/dp/B000IQEBSS" target="_blank"> 2

www.amazon.com/Hasbro-Playskool-Busy-Ball-Popper/dp/B00007G39I" target="_blank"> 3

masinute, vreo 3, hainute super faine de la nasi, telefon care vb in romana de carrefour......o gramada, am strans o cutie de jucarii, am ascuns-o, i le dau periodic
aseara am plecat cu nasii la un rest tocmai in copou, departe la vreo 15-20 min de noi. ne-au sunat socrii (ei au ramas cu dani) ca plange fff tare. a venit florin, fff greu a reusit sa il linisteasca. drept urmare azi a stat numai dupa "dusta" mea si in seara asta a trebuit, pt prima data, sa stau langa el pana a adormit. sper sa ii treaca. a! si am vazut si eu ce face pana adoarme: bravo de vreo 50 de ori

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

io am 70. kile, si anume. inainte de copchil, taman sosita de la germanica, avand inca turte dulci prin toate buzunarele de la mai toate gecile, aveam cam 74 (inainte de germania aveam maaaaax. 64...). la nascare bat pariu ca eram pe la suta... deci s-ar zice ca am slabit chiar bine.. siii??? la ce-mi foloseste??? ca de blugii mihaiului is satula ca de poame acre... nu incap in absolut nimic din ce aveam inainte, ca e pantalon, bluza, maieu sau chilot. jur pe rosu! dar eu inca mai sper, pastrez toalele la naftalina, sa deschid un muzeu peste vreo douaj' de ani probabil, ca de purtat tare ma indoiesc c-oi mai avea vreo sansa...
si din ciclul tara arde baba se-ntoleste, simtind iz de blugi noi la capitala, care se cereau asortati, io mi-am luat cizme :)) (inalte, frumoase, 40 si-mi veneau turnate, unde mai pui ca erau si la reducere...nu se putea rata :))) ).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

,pai sa-ti mai fac o vizita,poate te-nduri de-un palton,ceva...
pui si tu poza cu noile achizitii,ca sint in cautare,chiar miine merg sa arunc cu banii,mama lor de bani...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dayanara

adina si flore, daca ati slabit asa mult, mi.a dat ramsan o reteta de parjoale, ca am mancat vreo 9 asa ca pe seminte :))) bune rau, pe urma mi s.a facut rau ca.s lacoma

ivan si dayanara

Eu imi fac o data pe saptamana,si sunt si eu ff pofticioasa,maninc pana mi se face rau,si nu numai parjoale...De ex acum pap pui la gratar cu legume si cartofi natur si mujdei,ma rasfat de-a dreptul

FLORE,am poze si cu fata,mai inainte cu Alessia!!!
Si voi aratati bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
jucaria nr 3,este super faina...,am vazut-o in Cora si m-am uitat putin la ea...,dai-o pe asta miine sa veem daca ii place...si sa-mi spui si mie...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

dianocica pai a vrut barbatul multe mingi, poate poate. dar a pus mana pe masina, i-a facut pe plac lui tat'su lui nasu (care a fost pilot de raliuri in tinerete) si pe vergheta pt mami. sau......daca ma gandesc mai bine......asta inseamna ca se insoara de tanar? si eu voi zice ca e prea tanar? si ca inca nu e suficient de matur? si sa mai stea? si hai ca aberez
ma uit la potter.....am vazut 1/2h pana acum....dar eu ma uit

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

dandusa chiar e f faina. se apasa f usor, bilele sra prin toata casa, dani fuge dupa ele. are muzica faina. chiar e f faina. dar nu stiu cati bani........

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A-DEJU,da frumos copchil mai ai!
LAURA si mie imi place jucaria! si eu vreau!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

a deju hai ca era sa uit ce era mai important...una la mana scoate pozele cu mihaiul daca nu vrei sa mor...si a doua...am vazut un fel de mic onduleu intr-un varf de motz de motan?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

haoleu, traiti-ar ochiu' de soim al patriei... :))) io stateam, si asteptam, si asteptaaaaam... si nimeni, nimic... :))) deci da, oameni buni, ca sa citez banicul, avem si noi carliont!!! si sper din tot sufletul ca in urmatoarea luna sa-i mai creasca nitel podoaba, si sa fie tot buclata, ca tare m-ar durea sufletu' sa sacrific asa frumusete de motz... :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput