LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dbunny..ziceam ca nu am mai dat jos nic macar un gram, dar asta dupa ce am nascut..si zau ca am de dat cateva kg buuunee

dayanara..inca o intrebare si ma duc..iaurt mare sau mic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by dolores

dayanara..inca o intrebare si ma duc..iaurt mare sau mic

mic, 2 de cate 125 grame, unu dimineata si unu seara, apoi ma umflam cu sucuri fara zahar si mai scapam o supa un piure, dar doar cateva linguri asa de pofta

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa o sa fie tare petrecareata crinuta. f. bine.
mai devreme asa am patit si eu cu andrei: l-am luat in brate sa dansam vaca lola, iar cand s-a terminat melodia si l-am lasat jos a inceput sa planga. asa ca inca odata vaca lola.

ce dans era ala de la nunta? era interesant.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

flore la mine la semnatura ai prim ajutor. arunca un ochi. cred ca mai fost tradus o data, de asiza sau donia. daca nu are cineva linkul la capitolul cu pricina o sa incerc eu sa traduc mai pe seara.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

faaaine discutiile..n-am ce zice...ati incins si petrecere ati scos si visinata..

bai fetelor sunteti trilulilu? ati mutat discutiile pe mirona? ea e la ghilotina acum?dar ce a zis asa de suparator de s-a centrat universul cu tot cu calea lactee pe ea? ea a reclamat scuze publice..ok..inteleg ca pana la urma nu s-au considerat necesare..asta e..dar totusi sa uitati de fapt care e problema esentiala si de la cine a plecat ca sa monopolizati iar forumul cu bullshit?

daca tot e sezon de "lobby"..de fapt nu e lobby..e doar parerea mea..obiectiva...dandusa..fara ascunzisuri si ocolisuri cum zici tu...chiar ai uitat cum era miro la odisee si cate facea pentru noi toate nouvenitele de spui ca e cautatoare de galceava permanent? ia fa o incursiune pe acolo si vezi...ea are motivele ei sa se poarte asa probabil..mie una mi-e dor de ea asa cum era inainte...dar este problema ei si a dianei..nu a ta si nu a mea si nu a noastra...haide sa ne revenim putin..prietenie, preitenie..ok..dar sa ne pastram macar obiectivitatea..daca nu..sa fim subiective in limite rezonabile!

despre faptul ca kokorina s-a retras pentru ca e "la moda"..aici am ramas efectiv fara cuvinte...

vreau ca maine sa ma trezesc si sa constat ca a fost un vis urat si ca mai pot posta cu placere la fulguleti..pentru ca am devenit dependenta de voi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

flore la mine la semnatura ai prim ajutor. arunca un ochi. cred ca mai fost tradus o data, de asiza sau donia. daca nu are cineva linkul la capitolul cu pricina o sa incerc eu sa traduc mai pe seara.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Traduc eu...
Multumesc mult...eu, intr/un final, i/am bagat degetul pe gat si i/am scos bucata de biscuite . Eram langa ea, dar nu e prima data cand mananca biscuite singura, dar are obiceiul sa rupa prea mult sau rupe, rupe si nu mai mesteca...dar nu s/a mai intamplat sa se inece

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

daca mai intereseaza pe cineva.....
poze mot si altele
flore, dayanara eu parca am citit recent ca nu e bine sa-l bati pe spate, pt ca exista riscul sa se duca bucatica mai jos si sa se innece mai rau. si ca e fff bine daca copilul tuseste. dar, flore, daca traduci poate pui un mes si aici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

vreau sa clarific ceva:

pe miro o stiu inca de la primele pag ale odiseei..am petrecut impreuna muulte momente frumoase..pe mine personal m-a ajutat mult pt ca este o persoana cerebrala...am tot respectul pt ea..in definitv ce e asa rau sa ai pareri diferite de ale celorlalti..si tot ea e pusa la coltz..de ce??am zis gata cu rautatzile pt ca am facut un capitol intreg numai cu discutii naspa...dar e normal sa nu fiti de acord cu mine si sa continuati cu rautatile....cand am avut discutii si decizia mea a fost sa incetez cu acest forum...putine mi-au tinut partea sau au fost de aocrd cu mine...dar ce conteaza nu???pana la urma e problema fiecareia cum isi creste copilul, cum il hraneste, cum il educa....nu suntem noi in masura sa judecam...pt ca fiecare copil si fiecare mama sunt diferiti..asta e clar..daca eu am hotarat sa-i dau lui david mancare cu delikat etse problema mea si nu vad de ce ar deranja asa rau pe altcineva..aa si inca ceva..cred ca mesajul ruxandrei facea referire la mine..da, scriu rar din motive strict personale si nu dau socoteala la nimeni..dar asta nu inseamna ca nu citesc si daca vreau sa-mi dau cu parerea sunt libera s-o fac..momentan atat..miro te pup..uite asa

Mergi la inceput

vreau sa clarific ceva:

pe miro o stiu inca de la primele pag ale odiseei..am petrecut impreuna muulte momente frumoase..pe mine personal m-a ajutat mult pt ca este o persoana cerebrala...am tot respectul pt ea..in definitv ce e asa rau sa ai pareri diferite de ale celorlalti..si tot ea e pusa la coltz..de ce??am zis gata cu rautatzile pt ca am facut un capitol intreg numai cu discutii naspa...dar e normal sa nu fiti de acord cu mine si sa continuati cu rautatile....cand am avut discutii si decizia mea a fost sa incetez cu acest forum...putine mi-au tinut partea sau au fost de aocrd cu mine...dar ce conteaza nu???pana la urma e problema fiecareia cum isi creste copilul, cum il hraneste, cum il educa....nu suntem noi in masura sa judecam...pt ca fiecare copil si fiecare mama sunt diferiti..asta e clar..daca eu am hotarat sa-i dau lui david mancare cu delikat etse problema mea si nu vad de ce ar deranja asa rau pe altcineva..aa si inca ceva..cred ca mesajul ruxandrei facea referire la mine..da, scriu rar din motive strict personale si nu dau socoteala la nimeni..dar asta nu inseamna ca nu citesc si daca vreau sa-mi dau cu parerea sunt libera s-o fac..momentan atat..asa ca eu pt asta o sustin pe miro..referitor la subiectul discutat si sincer cred ca si la altele pt ca nu mi- s-a parut nimic deplasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by flore26

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

Traduc eu...
Multumesc mult...eu, intr/un final, i/am bagat degetul pe gat si i/am scos bucata de biscuite . Eram langa ea, dar nu e prima data cand mananca biscuite singura, dar are obiceiul sa rupa prea mult sau rupe, rupe si nu mai mesteca...dar nu s/a mai intamplat sa se inece

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

te rog flore, daca sti ca musca prea mult, n-o mai lasa sa muste nesupravegheata, nu inca. rupe-i bucatele mici, aliniaza-le pe o farfurioara. macar previi cat poti. si da, la fel am facut, si eu i-am scos lui marc un golomotz de hartie din gat, de la omuletz, acum vreo saptamana, efectiv nu stiu de unde a luat-o...

nu vreau sa te supar sau sa te simti vinovata, doar zic sa previi, nu se stie niciodata
bine ca nu s-a intamplat nimic, fata sa-i treaca supararea.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput