Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Sabina, zau te invidiez, ce liniste si bine o fi la tine acuma numai cu bebe.
Georgiana, pai nu e rau sa dea partzuri, dimpotriva. Trebuie sa elimine gazele, altfel are crampe dureroase.
Andreeaiosif, eu as vrea sa ajungem la 5 mese pe zi sa stiu ca am stabilizat orarul definitiv pana la un an. Cat despre plecari, tu poti aprecia mai bine cam cum reactioneaza. Uite Annisia pleaca fara probleme. Pana la urma discomfortul e pentru tine ca nu stii ce sa ii mai faci pe acolo si nu te relaxezi deloc. Nu stiu ce sa zic...eu una am decis sa mai astept pana pe la 4-5 luni ca sa plecam. Ma zapacise sotul sa inchiriem nu stiu ce vila la munte de Revelion. Apoi nu sunt nebuna, el sa stea bine mersi la spritane si eu sa imi omor nervii dupa caprita mare care nu doarme si nu mananca si sa il foiesc non stop in brate pe bebe. No way!
Danielle, sa stii ca la noi masa dureaza vreo 15-20 min, el mananca foarte tacticos. Alex hapaia bibe in 5 min si gata.
Cecilia, oricum habar nu am unde sa ma duc sa il completez, ca de aici blocajul. Al meu are domicil la sector 1, eu la 2, si casatoria fu la 1, de acolo ni l-au eliberat. La Alex parca la 1 m-au trimis sa il completez.
Nah ca al meu a adormit tun in sufragerie, imbracat cu hainele de afara ca a dat o tura dupa niste cumparaturi. Uite asa, nici nu il trezesc sa vina sus.
Va pupic, noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
roxana sanatate multa micutzei tale 
cand am fost la controlul de 6 saptamani si mi-a dat doctoritza pilulele,i-am zis sa imi dea si ceva ptr. durerile menstruale,dar a zis ca nu o sa ma mai doara burta,femeile care au copilasi nu mai au dureri de burta,dar mi-a dat asa preventiv.acu nu stiu ce sa zic daca pe tine te doare.o fi normal?
nici la Ebonee nu dureaza mult sa haleasca toata sticluta dar ii place sa se joace cu bibe in guritza si sa rada mereu la mine,nus ce copil asa haios si bucuros am facut,numai sa rada stie ![]()
noi abia ne apucam de baitza,am fost cam lenesa,dar nu-i nimic ca apoi o sa doarma toata noaptea.
seara trecuta a adormit pe la 10 si s-a trezit abia azi la 8 jumate,de fapt,trezita de mine ca deja ma speriasem cat a dormit,a halit rapid sticluta apoi iar somn de voie pana pe la 11 si de atunci doarme asa in reprize cate jumate de ora,bine ca nu plange.
ma duc la baitza...
noapte buna si linistita sa aveti 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
mai, io zic ca al tau barbat Roxano prea sta la servici. e clar ca e frant de oboseala....da asta nu-i viata.
e liniste si bine, e adevarat. Am fost relaxata si nu am facut nimic in casa...pana si vasele din masina nu le-am pus in raft:)), dar maine o sa fac restantele, azi m-am odihnit cat de cat. poate o ia si al tau poe Alex un weekend undeva, sa mai respiri si tu.
Danielle, ce bine ca e cuminte Ebonee! ce-as dormi si eu macar 6 ore legate...
hai ca n-o mai lalai pe net, ma duc sa ma culc, desi la tv e un super film, la procinema
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
devylla spune:
Danielle e tare scumpa Eboneea ta.Are o mutra tare dragalasa.
Cecilia bb Cristian e tare scump la mami in brate.
Rox as pune poze cu achizitile mele...da' n-are cina ma poza:)Poate il conving pe sotz...asta de cand cu fii-sa,a cam uitat ca mai are si-o nevasta![]()
Ma duc la coafor si dupa poate pun niste pozici cu moa...pana atunci ma apuc sa incarc pozele de luna asta.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
Slippers, ce masaj, ce cremuit, tu vorbesti de lucruri sfinte!!!
. Eu nu stiu cum sa o sterg mai repede si sa ii trag un body pe ea, ca urlaaa, de zici ca n-a mancat 1 saptamana. Apoi adoarme si nu o mai trezesc pt masaj, mai ales ca dupa baie doarme pana dimineata la 6
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Nu ma stiu cine zicea ca bb nu face nimic in scutec noaptea. Nici Lisa nu face decat dimineata, inainte de a se trezi sau imediat dupa ce se trezeste. Uneori si de 2-3 ori una dupa alta. Dar ziua recupereaza... E absolut normal. Mama zicea ca asa am fost si eu. Nu e nici o problema. Organismul lor se regleaza incet-incet sa fie eficient.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
devylla spune:
Erika la doua luni:http://good-times.webshots.com/album/561479601HUqmmx
Revin cu pozele cu noua tunsoare.
V-am pupacit
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
prisi spune:
neata
Devylla ce scumpica e Erika 
Rox 
sa ai o zi buna azi, fara batai de cap si un sot cooperant
multa sanatate lui Alex
noi am dormit super bine, Miru sa trezit pe la 2 jumatate si acum cand a papat si iar doarme, o fi si de la vremea de afara, care e nasoala rau,pe la 3 era un vant puternic si ploua asa tare, poate azi o fi altfel
sa aveti o zi buna
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Andreea, Cecilia, Devylla aveti niste copilasi tare dulcei!!!
Baietei grasunei si fetita scumpica foc!!! Si ce mult o iubeste verisoara ei pe Erika! M-a topit!
Noi suntem zombi-zombi! Mai precis eu caci mister bebe e ok. Doarme in bratica!!! Dupa un somn de 4,5 ore de la baita si icna 3 dupa un papa complet la tzitzi a inceput cosmarul...a vrut papa la o ora si asta timp de 4 ore. Deocamdata l-am pacalit cu tinut in brate si doarme, pentru ca dna suzy e disgratioasa si cu ea nu vrem sa adormim. Sper sa se stranga ceva laptic in tmpul asta...sunt secatuita fizic si psihic...da ma tin tare...doar n-o fii fiul mai ambitios decat mama...sau mai stii? Om vedea! Chesta e ca trebuie musai sa-l trezesc sa mergem sa luam sfanta impartasanie si afara e un frigggg. Brrrrr!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
isabeluta spune:
Danielle acum am vazut si papusica ta!!! Cum doarme ea langa taticul ei! Tu il las pe cutu langa bebe? Noi nu-l lasam nici in camera, iar prin casa il ferim de nasu` ei. Ar vrea sa se joace cu el stiu, dar are alte jucarii![]()
Intre timp s-a trezit musiu si papa. Se pare ca are ce! Macar nu ne face de ras la biserica!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei