Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14

danielle02 spune:
multumesc mult de complimente fetelor,sunteti niste dulci
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

andreeaiosif spune:
multumim mamici pentru aprecieri :) sa va traiasca fetitele si baietasii!
nu il tin in fundulet, l-am ridicat doar de mainute sa vad daca isi ridica capul si poc! i-am tras o poza.
nici in marsupiu nu l-am pus pana acum...
asa mi-a mai zis lumea ca pare mai mare, dar v-am zis ca de ceteva zile nu mai mananca asa mult... 100-120 / masa. 5 mese pe zi. o fi ceva???
nu am tupeul inca sa plec cu el de acasa mai mult timp... :(

danielle02 spune:
roxana bine ca mananca grasunelul tau,poate are un puseu de crestere,eu ma chinui tare cu Ebonee sa isi termine sticlutza,numai sta si rade la mine si plimba de colo colo biberonul,imi vine sa o mananc asa dulce e dar imi si face nervi ca sta jumate de ora si nu manaca nimic,numai se zambileste la mine.am un copil tare fericit si energic
andreea Ebonee mananca 120 ml. la o masa si mi se pare cam putin la un interval de 3 ore,pe cutia de lapte scrie ca la 2 luni ar trebui sa manance 180ml. de 5 ori pe zi. poate asa sunt ei,se mai deregleaza de la mese isi mai revin,nu cred ca e problema
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

prisi spune:
si Miru are vreo 3 zile de cand sta mai mult atarnata de tzitzi, iar pampersii se umplu aproape instantaneu, dar ma bucur ca doarme noaptea se trezeste doar o data pe la 3
pumnul il baga si ea in gura aproape tot, dar mai nou baga degetele si cred ca le baga adanc ca se inneaca, da nu le scoate , ii dau lacrimile dupa care incepe sa rada
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

cecilia L spune:
Multumim fetele de aprecieri, am un baiat de care sunt tare mandra, doar e al meu, in fiecare zi mai descoper ceva nou, ba un zambet in coltul gurii, ba ca se uita nu mai stiu cum,ba un sunet nou pe care il scoate,chiar uneori mi se pare mai mare sau mai greu, ma uit la el si ma minunez, de multe ori imi dau lacrimile, nu pot sa cred ca acum un an inca ma luptam sa raman insarcinata, iar acum am o minune de baiat in brate.
Roxana sper sa va fie de folos info cu actele, astea se cer la sect 3.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj

georgi_ana25 spune:
Eu zic ca nu trebuie sa va stresati cati ml papa bebeii la o masa...cele care alapteaza la san nu mai masoara, pur si simplu copilasul papa atat cat are nevoie...din moment ce copilul ia in greutate si nu plange de foame inseamna ca e bine, eu asa consider.

prisi spune:
gata, facut baita Mirunei, hranit si copil si sot,aranjat bucataria si ma duc si eu in pat sa ma odihnesc si sa pun productia la treaba , ca se trezeste una bucata fomista la 3 si treb sa fac fata cerererii
va doresc o noapte linistita
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Sabina spune:
tiuuu, ce vreme:)
am adormit piticu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Roxana_G spune:
Hello. Sunt capsata rau, nu mi0a venit nici acum ciclul desi am mici pete si ma doare burta. Nu mai zic de depresia specifica de PMS. Numai sanii nu sunt tensionati, in rest e tot tacamul. Stiu ca exagerez, dar am o bubita noua. Probabil suna caraghios ca ma enervez din asta. Din pacate asta inseamna un val nou al alergiei, adica episodul nu s-a incheiat aici. Si ma enerveaza la greu al meu, am preferat sa ma abtin de la scandal. Nu va mai plictisesc cu detalii, doar ca frustrarea mea legata de lipsa de ajutor din partea lui a atins cote inimaginabile, oricum rabdarea e depasita demult.
Copiii sunt asa si asa. Bebelusul cam agitat, in rest ok, mananca de sparge. Acum doarme, a adormit singurel in patut. Alex insa racita cam rau, sper sa nu ii dea si lui BB. Eu mici probleme cu nasul, deocamdata nimic grav. Dar mai bine cu problema mov.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze