Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

am pus si eu poze noi cu noi :)

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David

Andreea si David (31 aug 2007)

ce ochios scump ai andreea si ce dulce sta el in funduletz
sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, super baiatul tau, sa fiti sanatosi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

am pus cateva poze din saptamana asta

http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

ce ursuletz dragutz si ce figuri face el,iti vine sa il mananci

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, cam asa program am avut si noi cateva zile. Asta cred si eu, ca e un puseu de crestere. Acum vad ca s-a calmat.

Myral, eu stiam ca nu trebuie sa manance in cazul in care ia antipolio pe guritza. daca ati facut Infanrix-ul n-are nici o treaba cu mancatul.

Cecilia, sa stii ca si al meu isi baga pumnii in gura de vreo saptamana, dar nu de foame. L-am testat. Cred ca si-a descoperit degetelele si-i face placere sa le rontaie.

Nana, eu zic ca ii ajunge cat papa. daca zici ca il pui a doua ouara la san si doar molfaie, inseamna ca e satul.

Ma duc sa mai fac o inhalatie.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Ei, dar pana la inhalatii m-am uitat la poze:

Little princess e super dulcica, nu se dezminte, Danielle!

Cecilia, ai un ursuletz Cristian taare dragutz!

Andreea, David e de milioane si pare tare maricel! Dar te rog eu, nu-l mai tine in funduletz... Nu te supara pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Danielle, super tare poza cu printesa ta cand doarme cu tati, sa fiti sanatoase.

Ana, al meu a descoperit pumnii de mult, deja mi-e frica ca o sa devina obicei, cum il las singur cum baga mainile in gura.

poze noi

Mergi la inceput

Cecilia, n-ai ce-i face. E unul din modurile lor de manifestare. Stai sa vezi ce aiurea o sa ti se para cand o sa bage tot ce reuseste sa prinda cu manutza, direct in gura. Dar asa fac toti! E modul lor de "a face cunostinta" cu lucrurile. Eu la Miruna eram disperata, tot incercam sa-i scot degetele din gura, dar evident n-am avut spor, si m-am resemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, multumesc mult pentru info legat de livret. Tare dragut puiul tau si ce isi mai duce manuta la gura.

Sabina, pai cred ca stie omul ce il asteapta.

Pinacolada, sunt bine, Detralex a fost f bun. Plus localele. Insa azi nu am fost la baie...ceea ce inseamna iar sangerari maine. Imi venise ideea sa iau Humana MIlchzucker de il luasem pentru Andrei.

Danielle, frumoasa foc Ebonee! Bombonica roz.

Andreeaiosif, este atat de frumusel David! Iar l-ai pus in fundulet? Sa stii ca eu am scos-o pe fie-mea la munte pe la 2 luni jumate (pana in 3) si m-a capiat. Pediatra zicea ca de presiune o fi durut-o capul, dar ce presiune ca eram la Bran. La 4 luni am fost cu ea la Constanta si acolo se pare ca i-a fost un pic mai bine. La 6 luni in Grecia nu au fost deloc probleme.

Ana, bravo pentru progresele lui Vladut. Mai cum cresc puii. Tu cum esti?

Pe mine ma sperie Andrei cat mananca de vreo 2 zile. Mai devreme a mancat 200 ml si inca mai sugea in gol. Ce s-o fi intamplat?

In rest e haios, duce mainile pe biberon si le lasa cu toata greutatea sau impinge si abia il mai tin in gurita.

Ma duc ca s-au trezit cu totii. Eu am dormit numai jumate de ora si apoi am prestat niste clatite. Azi m-au spart, au mancat pe rand, am strans de 10 ori pe aici, am facut mancare pentru sot, si parca sunt rupta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna si de la noi! Andreea noastra a descoperit de mult manutzele si le duce direct la gurita, ca sa nu spun cum gungureste...ne topim toti cand o auzim...in timp ce gungureste scoate o groaza de balute...nu mai putem ce draga ne este...
Aseara a avut prima seara agitata pot spune ca a adormit tarziu in noapte pe la 2 ceea ce ea nu obisnuia si plangea mititica la fiecare part pe care il dadea...am fost disperata ca nu mai stiam ce sa-i dau...ce sa-i dau pentru burtica sa nu mai faca parturi?
Acum vad ca e mai linistita dar imi e teama sa nu se repete noaptea trecuta...ca sa nu spun ca zi a dormit pana la 12 abia am trezit-o sa-i dau sa pape...
citesc si eu din urma si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dragele mele
Danielle, Urmy, Sabina, Andreea si Cecilia sper sa nu fi uitat pe cineva, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi, tare dulcei mai sunt

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput