Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

NANA-mie pediatra mi-a spus ca bb doarme daca este satul ,si oricat de somnoros ar fi ,foamea invinge -deci daca iar fi foame s-ar trezi ,deci lasa-l sa doarma ,mai ales daca ia in greutate.VA pe amandoi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

NANA nu esti multumita de nan ?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nanutza, eu cred ca suge suficient.
Am primit mailul, cand vine d-na dr o sa ii spun.In principiu trebuie sa intreb daca va poate vedea de pe 17 dec-12 ian?

Gheo inca tremura...uf.Dar totusi mai putin de cand am marit doza de calciu.
Cecilia, somn usor!

Rox, asa zice si sotul meu. Se uita la bebe micu si cuminte si spune: inca unul care ma va aduce la disperare peste cativa ani..
:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

David si-a revenit cu somnul de noapte (aseara a dormit de la 20.30 la 6.30 de dimi) dar acum nu mai mamnca cum manca.... seara lua 180-200 si aseara a luat numai 120. si azi peste zi maxim 100 la o masa. oare ce o fi?
altfel este la fel ca stare generala, nu e nimic modificat.
sper sa fie doar o faza si sa treaca...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Rodica, cand imi spui dr in Baia Mare m-a apuca nervi, asa ca nu te lua dupa toate .....

Cecilia, doar din cele spuse de mine? sau ai si alte motive?

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

am cateva minutele libere.........dorm bbii!
asa ca am intrata sa vad ce mai faceti?
vroiam sa ies un pic cu luca la un loc de joaca, m-am plictisit ingrozitor in casa.......si c vreme naspa e! de numarat banii:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor,
sunt o viitoare mamica de baietel si vreau si eu un sfat de la voi. Maternitatea spit Titan intra in renovare si trebuie sa ma orientez spre alt spital unde sa nasc, dr mea pleaca la Caritas dar nu prea as merge acolo din cauza conditiilor igienico-sanitare........ si de aceea apelez la voi pt ca aveti experienta (ati nascut anul asta si stiti cum sta treaba). Vreau si eu sa stiu daca aveti vreo statistica despre maternitatile unde ati nascut sau vreun sfat pt mine. Please un sfat sau o recomandare.............
Va multumesc anticipat si va pup dulce!

Miky 32+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, si eu zic sa lasi copilul sa doarma si sa-i dai din san sa manance cat vrea el, ca stie el mai bine cat ii trebuie. Si nu uita ca in Capraru scrie intotdeauna ca "de regula", adica uneori poate manca si 5 minute...daca atat ii trebuie lui, asta e.

Roxana, felicitari pentru vestile bune. Eu sunt convinsa ca Andrei al tau nu are nimic si ca atunci cand va incepe sa mearga, totul va fi ok.

Sabina, dupa cum ti-am spus, si Tudor "scutura" cate un picior din cand in cand, cand sta pe spate. Il scutura scurt si rapid de cateva ori, il tine cateva secunde. Am intrebat din nou asistenta joi si ea a spus ca e normal. Nu ne-a dat nimic (calciu sau altceva de genul asta).

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

roxana-sper sa fie in regul cu b b andrei!
off, si eu la fel de dimineata cu amandoi, al meu cica e racit si doarme in continuu.............
cu pb mov cum mai esti? la mine parca e putin mai bine, adica pot sta pe scaun :)
bb rares e constipat asa ca am luat Lass baby, poate, poate!
luca e ploictisit si el si destul de miorlaicios, darf.........asta e!
Annisia-bravo voua, ma bucur ca bb yannis e cumintel, asa da!
Ce lucrusoare frumoase ti-ai luat?
si eu am fost in plaza,dar cand auyeau de marimea 42 parca auyeau de 48, parca eram obeza!

Mergi la inceput

MAI FETELOR ,MA CHINUI DE 2H SA PUN NISTE POZE CU BEBICA MEA SI CU CAVALERUL MEU, SA MA LAUD SI EU CU COPII MEI (CRED CA AM CEL MAI MARE COPIL 11 ANI SI 4LUNI}AM VAZUT PE AICI NUMAI COPII FRUMOSI ,SI ZIC SA VA ARAT SI EU CE MARFA AM ,DAR NU IMI IESE ... TREBUI SA ASTEPT SA VINA AI MEI SA MA AJUTE ,CRED CA O SA RADA FIMIU DE MINE

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)POZE

Mergi la inceput