Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hi hi... uite ca Victor nu s-a manifestat, el oricum nu mananca lapte decat cu cacao si nu m-a vazut mulgandu-ma ca n-am ce

Drumul pana la munte pe DN1 in week end si nu numai e cosmar, eu credeam ca stati mai mult, pentru doar doua zile chiar nu merita trambalarea.

Despre lapte muls... eu l-as congela daca as avea asa ceva, nu se stie niciodata cand ai nevoie, mai tratezi o masea, mai faci o anestezie si 24 - 48 de ore nu ai voie sa alaptezi, mai pleci de acasa o zi intreaga, atunci scoti din frigider si ii dai, de ce sa cumperi o cutie intreaga pe care sa o arunci dupa ce ai folosit cateva masuri...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna ziua mamici si bebici!

Scuzati intruziunea dar sunt si eu o mamica de noiembrie si am nevoie de un sfat. Voi ce fel de ceai anticolici beti sau ce ceaiuri cunoasteti ca ar fi bune pt bebei sa le bea mamicile.
Va multumesc anticipat si multa sanatate la toata lumea.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Anca eu nu folosesc ceai....chiar ceaiul nu prea este recomandat. Ii dau fie picaturi de Bonisan sau Espumisan iar eu am baut ceai de chimen si anason in fiecare zi

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Merci Betty.
Poate nu m-am exprimat eu bine, dar ma refer la ce ceai tb sa bea mamica sa fie bun pt bebe, nu sa ii dau lui bebe. Asa ii dau si eu picaturi de Espumisan cam de 3 ori pe zi si beau si eu ceai de chimen si anason aproape zilnic, dar acum 2 zile nu am baut si mi-a facut 2 crize de colici.....

Cam cat ceai de chimen si anason beti voi pe zi?

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut, azi mai greu ca sunt cu ambii copii si sotul care doarme si mananca.

Betty, posibil sa fie un puseu, si al meu mananca de sparge de 3 zile.

Apropos, i-am dat biberoane mai mari, a mancat 190 ml.

Rodica, e o rautacioasa doctorita aia, nu o baga in seama. Nici eu nu alaptez si cand l-am luat pe Andrei a tacut instantaneu. Si tot la mine se potoleste imediat. Nu pune la suflet. Mai bine spunea ca a intepat ea mai tare sau a bagat serul cam repede.

Andries, nu stiu inca cum se trece bb in livret, aici am ramas blocata si nici nu am avut timp. Dar cred ca luni iti pot spune si asta. Eu nu am facut nici un demers inca pentru ca livretul e emis de la sectorul de domicil al sotului si cum noi avem domicilii separate posibil sa fie nevoie sa mearga el. Dar luni ma interesez ce si cum si iti spun.

Sabina, vezi ca si Gheo loveste jucarii? Eeee, nu te mai vaita ca nu face una sau alta. Ce bine ca el doarme la aer nemiscat, al meu ar trebui sa il plimb cu patul cred.

Uitasem sa va spun ieri de ce am mai ramas cu o temere dupa ce am fost la ortoped. El a zis ca daca picioarele raman cum sunt este bine. Si l-am intrebat daca pot fi probleme la mers, pentru ca inteleg ca pozitia actuala este foarte bine insa nu perfecta. Iar el imi zice ca nu poate stii de pe acuma, pot sa fie probleme sau poate nu. Adica nu imi ofera nici o certitudine, e drept ca nici nu a zis ca vor fi. Nu stiu de ce a fost asa evaziv. Mai mult nu am scos de la el, a zis ca sa mearga intai copilul si mai vedem noi. Adica de ce sa nu corectez eu acum daca ar putea fi ceva?

In fine, luni ma duc la Jianu la controlul de rigoare si o sa insist si la el cu ale mele si o sa intreb ce e cu laxitatea ligamentara si de ce tre sa fac eco preventiva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

acu am citit din urma mai atenta.
Rodica, dr aia a fost f f rea, nu o baga in seama.
asa ceva nu se zice.
eu acuma cotesc forum softpedia, si mor de ras, e despre un aparat foto pe care o sa-l primec peste o lune(Pentax k10 D , piciuliko) si se plang aia de tot felu de chestii, dar cand iti arata vreo poza te termini, p[ai asa zisele "defecte" (aiurea, ei forteaza aparatul) sunt scuza pt lipsa lor de bun simt in fotografie, nu zic talent
dupa ce termin de citit sper sa dorm si eu nitel, ca de la vremea asta m-a luat un soooooooooooooomn.

Roxana, oricum tu stii ca nu ma incanta pe mine neaparat achizitiile astea, mai mult glumeam:) bineintelkes ca ma bucur cand face ceva nou, ca-mi da mie garantia ca e sanatos si ca-l ingrijesc bine.
De ce zic asta? pt ca fetelor, nu e deloc relevant la ce varsta loveste jucaria sau cand a zis mama, fiecare are ritmul sau de dezvoltare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da, stiu, nici eu nu cad pe spate ca a facut ceva mai devreme. Dar imi place cand vad ceva nou, e un pas inainte catre omuletul care va fi. Si care probabil ma va capia cum ma capiaza Alexandra.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna,

Sabina, ai un super bebe, frumos foc, sa fie sanatos si la fel de frumos...o sa navaleasca fetele ......

Urmy, un dulce frumosul tau, sa fie sanatos.

Roxana, ma bucur ca vestile de la dr. sunt bune.

Rodica, cand imi spui dr in Baia Mare m-a apuca nervi, asa ca nu te lua dupa toate .....

Intrebati cum se trece bebe in livretul de familie: trebuie sa aveti la voi: certificat nastere si cert de casatori copie si original, este o cerere tip pe care o luati de acolo si nu uitati livretul de familie, asta trebuie la sect 3, banuiesc ca si la restul e la fel.

Noi raportam o noapte mai agitata, trezit la 2-3 ore sa papam, bagat pumnii in gura,iar aseara a vomat tot ce a papat, cred.

Acum mergem la nani toti 3 sper sa reusesc sa dorm si eu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna fetelor ,dar scrieti nu va incurcati ,citesc din urma si revin

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Buna dimineata si de la noi!
Noi de 2 zile papam numai san de la mami, mami s-a hotarat sa nu-i mai dea Nan1 lui Andrei, pentru ca acum nu mai este asa somnoros de la pastilute.
O nelamurire am: daca bebe nu se trezeste sa pape mai devreme de 3-4 ore, inseamna ca la ultima masa, care a durat aproximativ 15 min la un san si 10 la celalalt, a mancat si s-a saturat?
El trage mititelul, dar in cele din urma adoarme la san si nu stiu daca adoarme ptr ca e somnoros si e efectul pastilutelor saua doarme ca e satul. Daca ii dau san in continuare doar il molfaie un timp si in cele din urma tot adoarme. Deci tind sa cred ca a papat destul.
Am citit in Capraru ca un san se goleste in 5-10minute, cel mult 15.
Nici proba cu cantarul nu o mai facem. De fiecare data arata ca manca in jur de 60-80ml de la san si mereu eram tentata sa-i dau completare desi nu sugea din biberon decat cativa mililitri.

P.S. Am vazut toti bebicii . SUnt unul mai dulcic decat celalalt.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput