Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 18
dana_lucia spune:
Codruta testul despre care am scris nu este pentru adulti ci pentru copii. Sunt sigura ca poti gasi cu usurinta pe net un IQ test pentru adulti. Desi eu am facut testul de 2 ori pina acum nu-l am in varianta completa pentru adulti. Succes!
Hai ca azi m-am intrecut pe mine insami cu mesajele!![]()
Salutari tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
Diana30 spune:
Oana,iti seamana Iosua nu numai la par.Ii doresc sa nu-l "manance' bubitele si tie multa rabdare.
Si eu am avut ceva emotii ca s-a contaminat Mihnea,din fericire am scapat,drept urmare l-am vaccinat rapid.
Is dusa daca spun ca nu mi-ar place ca Mihnea sa fie precum fetita aceea?
codruta_grg spune:
Dana, am mai avut eu teste pentru adulti, dar le-am evitat si nu le-am facut
, acuma, spre batranete zic ca poate mai creste IQ-ul. Astept testul pe pm 
Diana, nu-l poti ruga pe sotul tau sa intrebe cat costa o bara spate la Zafira, culoare panacotta?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kid2003 spune:
Doamne, Oana, parca-i frate cu fii-mea baiatul tau si jur ca nu il cunosc pe sotul tau (l-oi cunoaste tu pe al meu 
)
E foarte dragut si imi vine si mie sa ii pap carliontii...acum Alex are parul mai lung si s-au mai pleostit un pic. Daca o tund tot asa ii sta parul.
Si...deosebirea e ca ochii lui Iosua sunt mult mai luminosi, mai deschisi, parca vezi cerul in ei! Sa iti traiasca flacaul zambaret, e tare frumos!
marinela79 spune:
Dana,vrem si noi sa testam progenitura,please.....
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
innaa spune:
Bon jour si de la mine!
De ieri sunt in concediu de gatit si facut curatenie (iupiiiiiiiiiiii!!) ca a plecat sotul sa ia mashina si cred ca abia la noapte vine. ieri am papat asa: un platou imens de kebap, aseara cartofi prajiti cu branza pe deasupra...azi crema de pui instant ...sunt super multumita de minivacanta mea
...sa nu numarati caloriile ca e inutil sunt constienta si eu! insa in fiecare seara ma dau constiincioasa cu anticelulitic
de batoanele de ciocolata cu arahide si caramel am amintit? - si sa vedeti ce mama denaturata sunt si Noelia a papat aceleasi mancaruri insa n-a protestat deloc
de maine din pacate (sau fericire?) se intoarce tati si imi reiau locul la bucatarie.
despre noi cam atat...am perdelit la greu zilele astea dar a fost tare greu sa ma urnesc la scris un mesaj.
Sunt inca in pom cu cadoul de craciun si mosh Nicolae...in we i-am luat o jucarie care are si clape de orga, si o vioara, toba, trompeta(incorporate) si apasa pe butoane si scot sunetele specifice...iar de la alt buton canta diverse melodii(old McDonald, when you´re happy..si nu mai stiu) si normal ca deja se joaca cu ea...observ ca ii plac mult jucariile cu muzica...apasa pe butoane si danseaza.
cred ca ati inteles tot![]()
in fine...mai viu eu pi la voi...
ce planuri aveti de Craciun si revelion, chiar?
jadi spune:
Dana, oricum Alberto e mult mai avansat decat alti copii de aici si sincer nu compar copii, am invatat asta de acum un an si jumatate ca nu are rost sa ma stressez. Vrem testul si noi, ma gandesc daca e sa il fac ![]()
Eu am un super marait, are febra si se alinta in toate felurile posibile... barbatii astia ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
dana_lucia spune:
Hello, hello! In entuziasmul de a va trimite testul l-am scanat dar noroc ca nu l-am si trimis ca oricum trebuie sa il traduc
asa ca pasuiti-va ma rog pina miine cind voi face traducerea si trimite tuturor celor care mi-au cerut-o, OK?
Apropos de idei pentru cadouri, eu lui Alberto ii cumpar saptaminal cite ceva ca aici e o traditie super draguta cu Mos Nicolae care e deja prezent pe strazi sa vada cit de cuminti sunt copiii pina pe 5 decembrie seara si astfel sezonul cadourilor a inceput. De tinut cadourile nu pot sa le tin si i le dau...asta e, stiu, sunt weak....Saptamina asta i-am luat un urs superb de 80 cm care il imbratiseaza, il pupa etc......plus niste masini de culori diferite ca e mare fan masini.
Jadi, Kristinuta sanatate multa puilor putin raciti!
O seara placuta,
Dana Lucia si
Alberto
cge spune:
Le luam si la fetite masinute de ce sa nu le luam.![]()
Ancutei i-a adus Mosul de anul trecut o masina cu care s-a jucat mult.
Oana, si eu ti-am admirat baietii.
Sunt asa haiosi, sa iti aduca numai bucurii.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005