Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor din nou pe ziua dea zi. Multumim ca ati anticipat rezultatul nostru tare bun la test!
Promit sa revin cu toate detaliile dar nu pot acum, am aici la mine toata grupa lui Alberto de la inot (6 copiluti intre 2 si 4 ani) ca asa se joaca ei dupa inot la cite unul acasa si azi sunt eu de serviciu. Cred ca va dati seama ce e aici la mine, o chiuiala si un dans.............

Nu pot scrie mai mult acum dar revin, OK?

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dana ce frumos trebuie sa fie
[emoticon cu fata mea visand cu ochii deschisi]
Ma consolez cu ideea ca o sa-l dau la scoala 3 unde are bazin de inot.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna,multumesc tuturor.
Cred ca ce a fost mai rau a trecut...asta noapte a dormit mai bine,insa cu o noapte in urma jale,toata noaptea:"mami,fleaca bubise"...si nu vrea sa ia sub nici o forma Claritine,trebuie sa i-l dau dupa ce adoarme cu biberonul si amestecat cu compot...oricum e nostim tare cu bubite,are si la cuculetz si ma pune mereu sa-l dau cu crema.
Jadi multa sanatate puilor,lasa ca o sa se termine o data,speram
Cred ca Iosua a luat varicela de printr-un magazin,imi aduc aminte ca erau o data mai mullti copii-dar bineanteles ca nu m-am uitat la fata lor-...mai nostim e ca in perioada incubatiei am fost la vreo doua familii cu copii..acum asteptam reclamatii.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am pus cateva poze proaspete daca vreti sa vizionati,urmeaza sa mai pun cu varicela

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

NU pot sa cred ce am vazut cu Lilly .

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oaana mor dupa carliontii copiilor vostri

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oanaa, Am vazut pozele si recunosc ca e prima data cand te vad si pe tine in poze, ai doi copii frumosi si au cu cine semana! Iar Iosua seamana cu tine foarteeeeeee mult!
Multa bafta la bube!

Eu am inchis filmul cu Lilly, sigur e trucat

Dana Lucia, m-ai facut curioasa cu testul. In acelasi timp mi-e frica sa fac copilului asa ceva, daca iese ca e prost? Eu il vad cel mai destept Felicitari lui Albert pentru test!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Da-ti-mi si mie testul de IQ. Nici mie nu mi-am facut pana acum .
Jadi si eu cred ca e trucata

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Jadi de acord cu tine, fiecare copil e pentru parinte cel mai cel of course si de aceea eu am evitat sa spun despre Alberto si rezultatul testului lui dar si asa in general despre el. Fiecare copil are ritm unic de crestere si dezvoltare iar comparatiile nu sunt cele mai bune de multe ori. Multumim de felicitari si nici o problema, o sa trimit pe PM doar fetelor care m-au rugat testul respectiv.
Cit despre fetita Lilly o sa urmaresc si eu filmuletul, cred ca e super din ce am citit aici impresiile voastre.

O zi buna in continuare ca ma retrag si eu putin sa ma odihnesc dupa un tumult galagios dar tare dragut cu atitia copilasi care au fost aici.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

oaana super copii ai. Si eu sunt innebunita dupa cretulinii lui Iosua.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput