Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinutza spune:
radu are febra
.
se cam cunoaste la noi intrarea in colectivitate si bla bla.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
jadi spune:
Buna dimineata!
Kid, eu deja numar asa ca te rog sa nu ne dezamagesti ![]()
Oanaa, imi pare rau de varsatul de vant, o sa il dovediti cumva! Stiti de unde ati luat ca parca nu il duci pe Iosua la gradi!
Kristinutza, daca te incalzeste cu ceva, noi am renuntat pentru o perioada la gradi si vad ca de dimineata si Vlad a facut febra, de unde nu stiu! In plus are o tuse de care nu scapa de la celalalte raceli, pana in martie-aprilie nu il reinscriu la gradi! Nici asta mic nu e pe roze, vad ca respira iar mai greu si nu am ce sa le fac, Vlad ii tuseste in gura si il pupa toata ziua, nu am cum sa il feresc! Si pana atunci o sa planific mame, soacre, matusi ca sa stea cu cel mic cand o sa incep serviciul, dupa sarbatorile astea!
Vlad in afara de temperatura si tuse, e energic, ne mananca de vii si pe mine si pe bona dar e asa de dulce incat ii trecem cu vederea micile nebunii.
Deni &
Vlad & Tudor
dana_lucia spune:
Buna dimineata tuturor si multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Ioana, fine ca o dai pe Miru la un astfel de tip de gradinita, multa bafta la test. Apropo de teste, la ultimul control de rutina Alberto a avut si primul sau test IQ.
Rezultatul nu il comentez ca nu-i frumos sa ma laud asa mult cu el!
Daca te intereseaza genul de intrebari si ce a avut de facut iti pot da PM sa nu acaparam forumul cu testele noastre.
Kid multa bafta si tinem pumnii sa fie cu 2 liniute si un cuculet!
O zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Dana, hai lauda-l
, zi-ne ce punctaj a scos Alberto. Da, vreau sa-mi trimiti pe PM detalii despre test.
Kristina, sanatate lui Radu!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Buna dimineata
Da' vreau si eu sa stiuuu ... Dana, nu poti sa trimiti mai bine pe mailul comun? Sau daca nu, da-mi si mie PM, te rog. Felicitari pt. punctaj, stiu ca a fost bun ![]()
Eu parca stiam ca Montessori se face la Olga Gudin,
Kristinutza, sanatate lui Radu! Uite, al meu nu merge la gradi si a fost si el bolnav.
Jadi, sanatate multa celor 2 pusti dulci ai tai!
Stiu ca e sinucidere sa merg pe la ora 6 cu masina de la Victoriei la Vitan, dar daca stiti cumva o varianta cat mai putin dureroasa de sinucidere in acest mod spuneti-mi si mie si va fac cinste cu o bere ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Ioana, cred ca ai dreptate, eu vorbeam de www.christophori.ro/" target="_blank">aceasta gradinita. Acum citesc ca asta e Waldorf si eu o confundam cu Montessori. Nu stiu exact diferentele, incep sa ma documentez. Stiu doar ca la Waldorf astia trebuiau si parintii sa aiba disponibilitate sa mearga la gradinita si sa participe la anumite activitati, e un program destul de incarcat si am zis pas, chiar daca e f aproape de serviciul meu si as fi putut sa o aduc si sa o iau de acolo, dar eu chiar nu vreau sa mai merg la gradinita.
Jadi, fii pe faza, azi e Z14 dintr-un CM de 26, mai sunt 12 zile!
Dana, felicitari micutului Alberto, sunt sigura ca a avut un punctaj mare. Va postez si eu un link "imprumutat" de la mamicile de nov-dec, pe mine m-a uimit cate stie fetita asta, Lilly, la nici 2 ani. Sper sa aiba si Alex asemenea cunostiinte cand s-o marita.
Uitati www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023?" target="_blank"> aici
locca spune:
Hai mai Simona, noroc ca imi bausem cafeaua si respirasem adanc inainte sa deschid linkul cu fetita aia. Doamne ...
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Dana felicitari lui Alberto! Si eu vreau sa stiu in ce a constat testul? 
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kristinutza spune:
multumesc pt urarile de sanatate! sa se faca rpd bine si ai vostri!
tinand cont ca am inceput sa fac planurile de sarbatori, am inceput sa ma inveselesc. iar pe radu... il fac eu bine
.
vrem si noi testele! nu te mai incurca cu mailuri si pm-uri, varsa totul pe forum
!
iar despre fetita cu harta... uau! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro