Piticodromul de Sept-Oct 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Oana, nasol cu varicela, sper sa va treaca repede.

Acum ca ma joc de dimineata pina seara cu Miru incepe sa plinga daca dispar. N-a facut asta cind era mica, si a apucat-o acum. Sper sa nu avem probleme la gradi; trebuie sa o duc sa sustina un interviu, sa vedem daca se califica la gradi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oaana, nasol cu varicela. Tin pumnii sa fie o forma usoara fara urme.

Ioana, interviu zici? Uau. La ce gradi o duci?

Codruta eu am si pierdut pe nokia ala vechi in parc si am avut bafta ca l-a gasit un nene de treaba care s-a uitat in agenda si a sunat la "mama" sa-i spuna ca a gasit fie-sa telefonul meu. Cred ca bafta a tinut si de faptul ca arata cum arata telefonul, de parca facuse razboiul (cu matei).

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, nu sint hotarita cu gradinita, dar o duc la Montessori sa vedem daca trece testul. E foarte scumpa si are program pina la 5 jumate doar, dar am incredere ca nu-mi strica copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, sa ne povestesti de test, in ce consta. Sunt foarte curioasa.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Va multumesc inca o data de toate urarile si vi le intorc inzecit!!! Sa fim cu totii sanatosi.
Cat despre bb2, sa vedem peste doua saptamani daca se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ

Codrutza, cred ca ai un Nokia! Ca si al meu se desfacea in 4 bucati cand il trantea Alex pe gresie, cadeau ambele fete (sau mai bine spus si fata si spatele) plus bateria si sim-ul.
Mai tranteste-l tu de cateva ori, apoi poate isi da duhul si lasa peste tot prin casa poze sau reviste cu LG Prada (ca prin minune), al meu s-a prins, mai greu dar s-a prins.

Ioana, si eu sunt f curioasa cum e testul Miruniciului Ii tinem pumnii la interviu! Unde e gradi asta? Pe la Sala Palatului stiam ca e una...si daca poti, da-ne si un site, ceva...

Locca, p-asta nu o stiam cu nenea din parc ca a sunat la mama sa te parasca ca ai pierdut telefonul. Tare!

Pupam micutul Iosua pe bubite, sa treaca repede.

Catush, eu cred ca se mai atenueaza semnele de pe picioruse cand va fi mare, nu cred ca va fi suparata Bria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Originally posted by catush

KID - amutani(cum ar zice Bria!!!)
La Multi Ani

Multa , multa sanatate , fericire , "dragoste cu rezultate pozitive" ....
Sa stapanesti sanatoasa "totonul".quote][
Deci cu siguranta o sa faca si Aaron,daca Briana a avut la trei luni.

Oaana - da-ne noua ca noi am facut la 3 luni... , multa sanatate si rabdare, ai grija cu bubitele, nu stiu de ce Brianei i-au ramas f multe semne dar numai pe picioruse... , sa vezi ce ma mai bombaneste cand va fi mare domnisoara...

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/9111054@N02/
[/quote]

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Oana - desi nu-mi place sa dau vesti proaste... iti spun ca sigur o sa faca si cel mic, deoarece Iosua a fost contagios inainte cu doua zile sa-i apara bubitele pe corp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, simona!!! urarile noastre vin cu intarziere, insa iti doresc numai bine si un baietel frumos si sanatos. cred ca asta ar fi cel mai frumos cadou

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma alatur si eu povestii cu un nokia trecut cu brio prin mainile lui radu. si n-ar fi radu neaparat piatra de incercare a telefonului... ca ma-sa l-a trantit mult mai tare si de mai muuulte ori.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata!

kid, eu nu stiu sa existe 2 gradi m. in bucuresti, ci doar www.gradinitamontessori.ro/" target="_blank">una. Te rog da-mi informatii despre gradi de la Sala Palatului.

Nu cred ca voi fi prezenta la 'test', din cite am vb cu directoarea am inteles ca va fi doar educatoarea si cu Miru, in timp ce noi vizitam gradinita.

Ieri am gatit, supa, si copilul nu a vrut sa manince. Degeaba i-a explicat si taica-su ca e o supa importanta, Miruna nu si nu.

Mergi la inceput