Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
Dragelor, va multumesc din suflet pentru urari. Ma bucur ca fac parte din familia "noului stil de viata".
Va ofer o sampanie virtuala. 
Tumpi, mi-a placut melodia. ![]()
Clara, bun venit si spor la slabit! 
Tzuni, ce-a patit telefonul tau?
Te mai doare capul?
Cornelia, un
si de la mine pentru Edi.
Carmen, ce sa mai zic...
Gusta, sper ca te simti mai bine. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Salutare si de la mine.
Mephala multumewsc de cafea! a mea e French Vanilla! Calorii grala.
Anyway, meniul de azi suna cam asa:
MD - 2 felii toast cu branza Philadelphia. + o cafea
P - salata + 1 wrap mic
C - salata cu ridichi si ceapa verde + o portocala.
Nu stiu in ce stadiu ma aflu dar sper sa am un rapot mai bun decat 89.
Delia all the best from me! 
Clara wellcome to the club. 
Lola ai grija de Tzuni si da-i ceva hapuri sa-i treaca durerea de cap. Sanatate draga mea si sper sa nu fie inceputul unei raceli. 
Fetele tot pe fuga sunt asa ca va urez tuturor o zi buna!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Delia, multumim pentru sampanie. Cum ai petrecut? Imi inchipui ca ai fost la cursuri, ai invatat...ai avut timp sa te relaxezi?
Si noi ne bucuram ca esti alaturi de noi, tot timpul...
Gusta, ei lasa, te pui la cateva alune? Nici sa-ti treaca prin cap! Cum te simti? Mai bine?
Zuzilici,
.
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Gusta ia de aici 
pt alune.
Hcclara bine ai venit printre noi.
Eu fug la nani ca sunt varza, abia imi mai tin ochii deschisi.Ne vedem maine la o cafea,dar mai tarzie la mine.
Sper sa nu se deregleze cantarul meu maine.Mai ales ca azi am mancat mai tarziu,o friptura de vita pe gratar si putin piure.(Gusta nu citi ce am scris, ca apoi imi intorci bicele![]()
Ne auzim maine la raport
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
noapte buna si de la mine!
sper si eu sa nu se vada sarmalele la cantar,
, le-am mancat pe la ora 17... cam nasol!
violeta70 spune:
Buna seara!
Mai este putin si va fi ora 24.00. Asa ca
Delia, La Multi Ani ! 
Azi am avut o dupa-amiaza de smotru. Sambata si Duminica nu am putut. In sfarsit, miercuri vin sa-mi monteze termopanele, asa ca imi voi lua o zi libera.
Tzuni 

pentru poze. Printesa ta este o dulcica si tu o mama fericita.
Va las acum ca mai am treaba.
Pup toate fetele 
mamica dulce spune:
Buna fetele,n-am intrat azi ca am fost numai pe drumuri aproape. Am avut sedinta la gradi cu Marc si cu logopeda si concluzia e ca baietu' meu e alintat....la un nivel mult peste normal si de asta are la 5 ani comportamentul unui copil de 3. Adevarul e ca are momente cand e de groaza si trebuie schimbata foaia,cat nu e prea tarziu. Adica schimbat pe respectatul regulilor,consecventa si lasat sa urle pana pricepe ca nu e el seful cel mare.Mi se rupe sufletul la sedintele astea,dar vad si eu ca are dreptate. La anul in septemmbrie se face trierea pentru scoli(desi el mai are un an dupa procesul ala) si mult timp nu mai este de lucrat.Mi se face parul maciuca cand ma gandesc. Sunt nebuna de cap, Marc al meu cel dragut e ca o urlatoare ambulanta,tipa si zbiara toata ziua...o face numai pe-a seful si sa vedeti teatru cand nu-i merge...sper ca e numai o faza,chiar sper sa-l pandeasca vreo raceala si sa aiba toane decat sa fie de natura comportamentala.
Ok,una peste alta nu mai am 75 de kile...nici mai putin din pacate,imi iau porcul maine,sper doar sa fie motiv de rusi,cu atat stres am uitat cand trebuie sa vina dar parca n-am mai cumparat tampoane demult,asa ca ma gandesc ca se apropie
Cert e cunt umflata tare si ma simt(si arat) ca un butoias.
Tumpi...eu tot astept reteta aia de saratele.....faceam si eu intr-un timp cu blätterteig gata cumparat,uns cu galbenus si presarat mac si speck dar daca stii si alta reteta...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
hemengarda spune:
buna
scuze ca nu am intrat dar sf de saptamana a fost jalnic cel mic a racit dar acu e putin mai bine asa ca sa va scriu si eu aici putin .la multi ani pentru cele care si-a sarbatorit ziua de nastere sanatate si toata fericirea din lume
eu nu prea am respectat orele de masa am mancat cam aiurea dar vedem ce zice cantaru maine
nici nu stiu ce sa mananc si copii mei vor toata ziua clatite ,gogosi ,prajituri cu mere si eu sa nu gust![]()
dar am avut putina vointa asa ca nu am mancat decat putina prajiturica inrest toata ziua servici de dimineata pana seara obosita rau si racita pe deasupra dar sper sa -mi revin rapid
la noi a inceput sa ploua
si a venit sifrigul ,ieri au fost 23 grade si azi 10 grade si e brrrr.mi-ati facut pofta de ficatei si maine am sA fac si eu![]()
acu v-am pupat si sa ne auzim cu kg in minus pe maine
puskin spune:
Neata,
Dau eu
si ceai astazi. Poftiti!
Raport 68.7kg, doar -300g , din pacate asa este cand sunt plecata si nu pot controla absolut tot ce mananc.
Revin pe seara,
Ruxandra
mephala30 spune:
Neatza! Multumim de cafea. Buna, buna!
Raport rusinos: + 400 gr.
Ruxandra, te intrebam cum ai petrecut? Cu mama?