Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, , cred c-am fentat-o tura asta. Ne simtim mai bine, si eu, dar mai ales copiii.

mai, ce 'retinute' sunteti astazi. Numai eu am mancarici la limba. Ce-i cu voi?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu spal rufe Carmen si ma intreb ce pot sa mananc mai pe seara ca nu cred ca rezist numai cu banane.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

La multi ani!!! Delia!!! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta si sa fii iubita!!!
La multi ani Laura si La multi ani mADELAINE.

Fetelor, sunt un ou stricat am tinut mesajul asta in bara de la ora 9 dimineata. M-am apucat sa-l scriu si m-am luat apoi cu o urgenta si ia uite cat a stat, pana cand am cautat sa mai inchid din ferestre .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare la toata lumea,
Eu n-am chef de nimic si am de lucru cat pentru vreo 3 saptamani, ca iar imi cresc echipa si am de angajat vreo 4 oameni pana in 1 decembrie.
Ieri am facut-o mai mult decat lata cu mancatul (si nu crema de zahar ars a fost cauzatoarea).
Am hotarat ca duminica plecam spre Viena si asta e singura chestie care ma mobilizeaza acum ca altfel as pune capul pe birou si nu m-as mai trezi pana maine dimineata.
De mancat azi am incercat sa echilibrez ospatul de aseara asa ca:
MD: activia+o pruna+un mar si cafea
Pranz: salata caprese
G: mar+mandarina+pruna
Cina: poate tot fructe si 2 km pe banda

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit si eu
Gusta,ce scumpica Mara ta.Oricum copii se adapteaza mai repede decat cred parintii
Frig e si aici,au fost azi noapte -10 gr.Acum bag un ceai ca m-am trezit cu un frig in mine.Nu stiu,poate de la oboseala, poate ca mi-a intrat frigul in oase dimineata,cert e ca mi-a fost destul de frig si in 2 ore cat am dormit mi-a fost cam frig.
Incerc sa ma trzesc si sa imi mai fac si eu din treburi.Saptamana asta tb sa ma apuc de curateni generala, sa spal geamurile, ca saptamna viitoare doar sa incep usor usor sa impachetez.

Tzuni, iti mai fac creierii danga talanga?

Cat sa-mi revin si eu,dar sa si animam atmosfera luati de aici www.youtube.com/watch?v=kk3GbKsP8vo" target="_blank">Julio Iglesias

si special pt Delidana
www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs&feature=related" target="_blank">HAPPY BIRTHDAY

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, , super piese!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Delia!

Tzuni, multumesc ptr mailul cu poze (a intrat de 10 ori, hihi)... Printesa mica e o frumusete, nu alta si zau de nu seamana cu tine! Va sta minunat impreuna! Felicitari!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, ce faceti?
mephala30, multumesc de primire...
La multi ani! Laura si Delia, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Mami dulce, sincere condoleante...
Tzuni, stiu ca sunt noua aici la voi, dar vreau si eu poze te rog cu tine si comoara ta: Cl.Holzmann@web.de
Sa fiti sanatoase si fericite impreuna!

Sa va spun si despre mine cateva cuvinte...am doi baieti, Marc (4 ani) si Luca (1 an si 9 luni)...Marc nu mananca mai nimica, cateodata imi vine sa , cred ca nu exista asa un copil ca al meu in ceea ce priveste mancarea, si credeti-ma am incercat tot ce se poate si degeaba!!! Traiasca cartofii fripti si pizza, adica aluatul de pizza, ca ma pune sa-i rad tot jos de pe ea, nu mananca fructe de nici un fel, mezeluri, branzeturi, unt. Numai iaurt fructe si actimel.Azi am avut gratare din piept de pui si cartofi piure, nici nu i-a atins, i-a trebuit corn flakes, nu am vrut sa-i dau, pana la urma insa m-am indurat pe la 17 si i-am dat ca n-a mancat toata dupa-masa nimica. Asa ca fiti fericite cele cu copii mancaciosi! Si imi zice "ca pute" mancarea, asta imi zice pe romaneste ca in rest numai pe germana-i turuie guritza!!!

Revin mai tarziu ca acum vor copii sa ne jucam impreuna!
O seara placuta tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Scolarita mi s-a culcat ca numai putea de oboseala.Eu am terminat jumatate din treaba maine restu.

Bagati bicile de rigoare ca ziua de azi a fost asa
Cafea
ceai
1 banana 1 cana lapte
un pic de carne de pui
si vreo 20 de alune de padure.

Iar acuma ma doare iar stomacul.

Tzuni cum a fost weekendul cu Maria?

Carmen ce sa mai imi fac ca de slabit nu slabesc numai tampenii fac si deja visul meu sa arat slaba pe 24 la masa din familia olandezului s-a spulberat.

Tumpi adevar graiesti ca copii accepta mai repede.Nici eu numai pot de frig aici.

Doroty sper ca ia trecut puiutului dezamagirea din dragoste.

Ina eu cred ca baiatul a gandit cu voce tare.

Carina cum poti alerga 2 km ca eu azi dupa jumatate eram lata.

Mai citesc cate ceva poate mai veniti si voi.

Si sa nu uit.Bun venit Claudia.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Eu spal rufe Carmen si ma intreb ce pot sa mananc mai pe seara ca nu cred ca rezist numai cu banane.

Marilena si Mara Augusta

Incearca pesmeti sau crutoane. Sanatate multa si ai grija ce papi.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput