Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata fetele frumoasele,
Gusta: nu am putut 2 km din prima, dar m-am ambitionat si mi-am zis ca trebuie sa imi demonstrez ca nu mi-am pierdut in asa hal conditia. Aseara, de exemplu am alergat 20 de minute, 2 km 200m.
Claudia: arhiva DC e plina de posturi de-ale mele in care ma plang de copila mea care nu vrea sa manance. Ea asa a fost de mica. Rezultatul e ca la 5 ani si o luna are 15,7 kg. De ceva vreme mananca mai binisor, dar seamana cu tata ei (58 de kg la 1.82m) si nu se ingrasa aproape deloc. Eu am lasat-o si o zi cu apa, daca nu vroia nimic pentru ca deja eram eu buna de internat la nebuni daca ma tot stresam cu ea.
Raportul meu: stagnare
Dar vreau sa ma mobilizez pana duminica, cand plecam in concediu si sa ma ducmacar pana pe la 56.8.
Meniul pe azi:
Dimi: cafea+activia+baton fitness
Gustare: mar+pruna
Pranz: piept de pui+legume pe gratar
Gustare: mar+ pruna
Cina: legume la gratar si ceva fructe
Va pup pe toate si revin mai tarziu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!
M-am trezit de la 7 sa fac curat ca aveam ora de la 9 cu o doamna tare draguta care a sunat la 9 si 10 sa-mi spuna ca ii e tare rau Macar m-a stimulat sa fac curat,ca azi am iar o tona de treaba. La 4 am primul curs cu copilasi si am ceva emotii,mai ales ca preiau cursul de la prietena mea,pe care o cunosc parintii,e buna si a facut chestia asta vreo 6 ani.Mi-e groaza sa ma intalnesc cu parintii si poate scap vreo gresala in germana,imi pun cruce deja,chiar daca eu predau engleza. Ma duc sa ascult niste CD-uri,sa invat un cantecel desi eu cant cum rage vitelul sau mai rau. Cine m-a puuuuuus sa accept? Dar mai am o veste buna,de dimineata m-a sunat o mama (secretara de la scoala mea falimentara) ca vrea pregatire cu fi-su...tot e bine,dar salariul meu pe o luna jumate s-a dus naibii si ma seaca tare chestia asta,mai ales acum in prag de decembrie.

Ok, in legatura cu subiectul...raport foarte prost + 1,5 kg deci 76,5
Va pup si va urez voua un raport bun!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare gagicile, ce faceti?
Mie mi-a dat trezirea cel mic la 5.30, asa ca-s tare obosita, noroc ca doarme la pranz si daca am ocazia bag si eu un pui de somn.
azi dimineata aveam 71.4 , motiv de bucurie nu prea e, ca daca manaca o zi-doua mai putin, se intampla ca apoi sa am un kg mai putin!
Madelaine, la multi ani pt puiul tau, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Si multumesc tuturor de primire!
carina, pe mine ma sufla vantul inainte, eu stiu...poate seamana cu mine, cu tatal meu...eu am inceput sa ma ingras dupa a doua sarcina, mai ramasesem cu vreo 3 kg, iar apoi am optat ca mijloc de contraceptie pt steriletul Mirena, si de atunci m-am ingrasat! dar il mai las, ca am platit 350 euroi pe el!!!

Na va las, ma duc sa fac curat pe aici, am o randunica moarta in balcon si ma duc sa o arunc ca altfel vine Marc de la gradi si daca o vede incepe iar sirul de intrebari ca de ce a murit???
A, azi spaghete bolognese pt copii, pt mine fierb niste macaroane din alea inchise la culoare!
O zi buna!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

...sunt tot pe fuga...

raport : 73 kg...sunt uimita...poate ar fi bine sa declar si miine dimineata.

meniu ieri:

cafea, un covrig,un cartof fiert cu ciupercute si o rosie murata, doua felii de piine cu tocana de legume, ceai

meniu astazi:
cafea,o felie de piine prajita cu margarina, jumatate de felie de piine cu pate si rosie
p : pizza de post si o patratica de baclava

diseara am sa vad...

va doresc o zi minunata, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport 63,5kg .

Revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mi s-au solidificat creierii! Sunt ok azi.
Cantarul meu arata azi dimi 65 de kile fix, desi cad nadragii de pe mine! Nu stiu ce se intampla, dar cred ca va trebui sa schimb cantarul. Io ma cred mai slaba

Delia, tel meu s-a blocat. Pur si simplu. Si n-am avut timp sa merg cu el la reparat! Dar il fac cat de curand!

Mi-e pofta de ficatei in bacon - n-am mancat niciodata! Voi sunteti de vina!

Meniul de azi:

D: o cola zero
P: paste cu pui si brocoli
S: piure de legume cu piept de pui

2 l de apa si voie buna

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Raport: 73 kg

Toata ziua mananc paine si nu ma ingras.
Am o fataaaa de mi-e si mie mila de mine.Postul asta...
Important e ca mi-am propus sa fiu si mai toleranta.Chiar am putut sa fiu mai buna cu soacra-mea.

Meniu de ieri:

mere, paine cu pate vegetal, cu zacusca.
nuci, soia cu spanac, ridichi

Meniu de azi:

paine cu pate vegetal, cu zacusca.
Mere nuuuu! (mi s-a acrit de la mere)
salata de morcovi, telina si boabe de porumb.
legume congelate cu putin ulei

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata.

Raport fuguta-fuguta : 51,5kg, adica 1 kg in minus si asta pe motiv de saptamina foarte agitata.

Cu drag de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Netza fetele,

Pt raport , stagnare adica 85.900.

Mamicadulce tinem pumnii tie si la pitici , hai ca tu ai talent si au si copii lipici la tine.Bafta!!!!

Tzuni frumoasa fetitza , frumoasa mama, sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume!

Carmen multumim de cafeaua si ceaiul cu care ne astepti in fiecare dimineatza.

Delia , LA MULTI ANI!!!!!!, sanatate si multe bucuriiiiiii!!!!si pupici si o .

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Tot pe fuga si azi din pacate. Nu am terminat treaba iar ieri am bolit rau de tot. Cu frisoane, greata, diaree, abia ma tin pe picioare. Cred ca am facut o indigestie nasoala. Azi bag ceai de burta la greu si paine prajita. Ma simt de parca as fi fost bolnava o luna. Toata casa zboara si asta ma streseaza rau de tot.
Pentru raport: 83,5 kg= minus 500 g. E bine si asa decat nimic.
Tzuni, la mine nu au ajuns pozele.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput