Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
Ziua buna si de la mine.
Raportul il dau maine,fiinca azi eram prea cheuna sa ma mai cantaresc.
Mamidulce, ti-am scris acum cateva pg reteta.
Ma simt f unflata,asa ca maine porcul e al meu.Nu stiu cum se face ca eu am inceput sa am semne prevestitoare pb lunare dupa trecerea ei.In loc sa fiu balonata inainte sunt dupa.
Ma duc sa-mi fac un ceai si apoi plec la cumparaturi ca nu mai am nimic sa-i dau sotului sa pape.
Inca nu mi-am facut meniul pe ziua de azi.
Pana acum am baut o stacana de cafea si mancat vreo 3 clementine si o rotita de Babybal
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Buna.
Adus domnisoara (porcu) de la gradi .Azi a fost pedepsita ca a avut un pic grija sa faca box cu copii si nu vrea sa asculte.A trebuit sa stea pe un scaun sa nu se joace cu copii pentru cateva minute si bineinteles ca s-a pus pe plans.Cand mi-au zis sa mor de rusine ca nu stiu sa imi educ copilul dar doamnele au zis ca cam toti copii fac la fel si sa stau cuminte.Da de unde tot drumul am plans si mi-am luat si o inghetata si am mancat jumatate din ea.Asa ca bagati bice .
Cornelia nasol cu stomacul ca si eu am trecut prin asta.
Tumpi la fel patesc si eu si ma umflu de zici ca sunt graviduta.
Tzuni schimba cantarul.
Felicitari la fetele care au slabit.
meniu de azi
cafea
banana
jumatat de inghetata
placinta de carne cu legume pe care sper sa o fac ca sunt super suparata de atitudea copilului.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, e normala agresivitatea unui copil abia introdus in colectivitate. Stii ca si Iustin a fost pus la colt din acelasi motiv: impingea copiii.
Nu-ti fa inima rea, zau ca n-are sens. 
Felicitari fetelor care au slabit! Bravo!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Mai ce liniste e pe aici azi.
Eu pana la ora asta am mancat doar ce am spus dimineata si o cutie de branzica de la exquisa cu 0,8 % grasime.In functie de cum vine al meu poate mananc si putina ciorbica de vacuta, ca asa poate ma mai incalzesc putin.
Azi nu am dormit deloc si simt ca-mi pica ochii in gura.
Vreau sa reiau superdieta ca ma simt prea balonata.Tb sa o dau iara pe salate.
Ma duc sa fac curatenie si sa ma apuc de mancare si mai revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Ne-am terminat plimbarea de seara, aerul rece l-a dat gata pe Teo, a adormit instant. 
Meniul de azi:
-cafea
-un iaurt mic
-3 sarmale cu putina smantana
-ceva dulciuri, ![]()
-o banana, o portocala
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
gusta spune:
Buna seara.
Carmen sunt suparata pe situatie ca eu neavand prieteni aici si copilul nu are nici el prieteni si acuma se vede ca nu a avut cu cine se juca.
Eu de la atata mers pe jos am o febra musculara de zile mari.
Tumpi si aici e frig si ploua marunt si urat.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
gusta, cu scuzele de rigoare pentru ca tu mereu esti draguta si eu niciodata nu raspund, iti spun ca si Radu a stat la colt in primele zile de gradi.Si e un copil linistit si care a avut mereu contact cu copii.daca nu ne-ar face "surprize" ne-am plictisi,nu?
cina : paste cu ciuperci si masline
o seara buna!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
puskin spune:
Buna seara,
Carmen, imi cer scuze dar nu am avut timp de dimineata sa iti raspund. O fac acum.
A fost bine cu mama aici, dar foarte scurt. Eu m-am intors sambata pe la 5 dupa amiaza, si luni am fost la serviciu pentru ca nu mi-am putut lua liber, deci am stat impreuna sambata seara, duminica si luni am mancat la pranz impreuna. Bineinteles ca a inceput sa planga cand ne-am luat la revedere...
Din pacate la serviciu e din ce in ce mai stresant, mai multa munca, mai multa responsabilitate...am sa vad daca continui asa sau incep sa imi caut alt job.
Sunt foarte obosita, plec spre casa.
O seara buna,
Ruxandra
andre_ea spune:
Buna seara!
Vin si eu la raport: 54.4 kg arata cantarul dimineata. Acum cand am venit de la serviciu (dupa o zi aproape nemancata) arata 53.5, dar recuperez eu in seara asta
.
La multi ani, Delia!
Sa ai parte de o viata plina de impliniri!
Cornelia, sanatate multa!
Pup pe toata lumea si spor la slabit!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mephala30 spune:
Tumpi, bafta daca incepi superdieta!
Gusta, in timp isi va face prieteni, vei vedea!
Delia, studiezi?
Cornelia, sanatate multa!
Puskin,
si ai grija de tine.
Maine modific lista, mai astept rapoarte.