parcurile ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Cat despre mucuri,tigari,rahati de catei cum ziceam si il alt post la alt subiect:amenzi,amenzi la greu,substantiale si n-o sa mai lase nimeni!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Corect...este singura solutie.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

parcuri jalnice?! veniti in sectorul 4 unde este primar INIMAADRAQ...o mizerie infioratoare, kk de caine la greu...

ca veni vorba de posesori de caini..azi am calcat intr-o scarnavie in lift...imi vine sa ma cufu intr-o punga si sa le-o pun pachet in casutza postala!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

ca veni vorba de posesori de caini..azi am calcat intr-o scarnavie in lift...imi vine sa ma cufu intr-o punga si sa le-o pun pachet in casutza postala!

28+

In liiiift? chiar ca e bataie de joc!
aici la intrarea in parcurile de copii sunt o gramada de tablite: interzis catei, interzis tigari, interzis role, interzis biciclete (pt. role si bici sunt spatii special amenajate)...etc.
tablitele inseamna lege si legea daca este incalcata se pedepseste!
poate ar trebui puse tablite ca sa intimideze populatia si ceva oameni de paza, dar gardienii aia publici ce naiba pazesc?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu gardieni publici nu am mai vazut.
Doar paznici, angajati ai unor firme particulare de paza si protectie. In toate parcurile.
Iar acestia nu au dreptul legal sa dea amenzi!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

iarna trecuta ,lipsa zapezii m-a bucurat pentru simplu motiv ca nu am mai vazut rahati de caine imprastiat peste tot;))
dar iarna asta nu mai scap...

dar de ce oare trebuie sa suportam asta ?

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu ma intreb mereu daca posesorii de caine care nu strang rahateii nu au calcat niciodata in vreunul. Caci sunt atat de multi (si rahateii si asemenea posesorii) incat nu cred ca au putut scapa.
Si daca au calcat, nu s-au gandit ca, poate, macar dupa propriul caine sa stranga, ca sa mai limiteze din mizerii?
Sau poate, gradul de nesimtire e asa e mare ca nu le pasa daca nimeresc in vreo surpriza?
Nu stiu ce sa cred.
Eu sunt de-a dreptul oripilata la gandul ca intr-o zi unul din baietii mei ar putea gasi si pune mana pe asa ceva.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Amenzi? Cine sa dea amenzi? Politistul? Politistul roman este roman. Gardianul public? Gardianul public este tot roman. Politistului ROMAN sau gardianului public ROMAN nu i se pare deplasat sa arunci pe jos hartia sau mucul de tigara pentru ca MAJORITATII romanilor nu li se pare deplasat acest lucru!
O sa-mi sara in cap vreun forumist care sa se simta jignit de aceasta afirmatie? Nu-i vorba absolut de toti, este vorba de majoritatea. Este treaba fiecaruia daca se regaseste sau nu in majoritatea de care vorbesc si nu o pun in discutie.
Ati fost la mare in ultimii ani? Acolo se vede cel mai bine cu ochiul liber PROASTA CRESTERE a majoritatii romanilor! In fiecare dimineata plajele erau cat de cat curate. Seara ... nu am cuvinte ca sa-mi exprim scarba fata de oamenii care lasa ce lasa pe nisip, in nisip, pe apa sau sub apa.
Locurile de joaca pentru copii din parcuri? O plaja romaneasca in miniatura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Asa e Capcaune...exact asa e...Trebuie schimbata in primul rand mentalitatea si asta e ( mi se pare mie ) o utopie"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu ma intreb ce ar trebui sa se intample ca sa se poata schimba ceva ????? .. Sa se dea amenzi .. Pai cine naiba sa le dea cand cei care ar trebui sa ne amendeze sunt ori la fel ori mai rau..
Eu una n-am nici copii, nici caine, dar sunt la fel de revoltata ca voi. Mi se pare incredibil cateodata cat de nesimtiti sunt unii oameni.
O bomba poate ne mai salveaza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

La noi in sectorul 3-zona Vitanul nou primarul a facut niste parculete de copii cum vezi doar in filme -sunt foarte frumoase si sigure .

Se plantaeaza pomi si flori tot anul ,-astia ai lui Prigoana trec cu masinilede maturat zilnic printre bloucuri -da, in Bucuresti se intampla -eu sunt chiar amarata ca ma mut in sectorul 1 , nici un parc de copii nu arata asa acolo .

Pentru catei au facut locuri specuiale in parc pe care le curata . Problema e cu tigarile si cu rahatii de caini din jurul blocului . Oamenii nu au bun simt , daca ar avea curte tot asa ar lasa rahatul pe aleea de la usa ?

Unii chiar aduc cateii pe gazonulplantat de noi in curtea blocului , pe rondurile de flori si daca le faci observatie se uita la tine de parca sunt de la Protectia animaleleor -adica cum tu nu iubesti cainii ?

Mergi la inceput