Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
olguttza spune:
Ola!
Nikole si Luna, Nico si Andreea, multa sanatate va doresc!
Gabi, felicitari pentru dintzisori!
Aylin, cauta pe net "Mozart for babies" (da sa fie cu orchestra, originalul adica, nu pe sintetizator); adorm si io pe muzica asta. ce-am descoperit la a mea de 2 zile, intamplator de altfel, este ca tace si sta numa ochi si urechi la CD-ul cu tudor gheorghe, "diligenta cu papusi" - mai ales cand aude vocile de copii; sta asa cumintica (ma rog, are si tv-ul pe minimax si se concentreaza si-acolo) si cate 20 min.! vorbaria (adica povesti si poezele) n-o pasioneaza catusi de putin, iar de cutiutele muzicale i s-a urat.
noi am facut vaccinul de 4 luni acum 2 zile, n-a avut absolut nicio reactie nici in timpul lui, nici dupa. n-a scos un sunet cand a intepat-o, vorba lu tat'su: "la cata stratu de grasime are, cum sa simta un ac?!"
noutatea noutatilor este, insa, ca ne dau si noua dintii, 2 mai exact: unu se vede deja, unu se simte doar la mana; cu toate astea, gingia nu este umflata deloc. asadar, suntem destul de maraita si-am inceput sa ne trezim noaptea: ba la 3 fara un sfert, ba la 5 jumate. de mancat, mananca bine ziua (lapte, supa, putine cereale - am taiat sucu de mar, sa nu se-nvete la dulce), iar ultima masa a zilei, pe la ora 23, este de 300 ml! facem kk de 3 ori/zi de cand cu supa, fata de 1 data/zi cum era pana acum. ziua doarme din nou cate 3 ore - 3 ore jumate legate, plus inca 2 reprize de cate 30 min. dupa-masa la 4 si seara la 8.
poze de 4 luni nu prea avem, ni s-a stricat camera - ma rog, s-a zapacit displayu si nu mai vezi nimic -, iar s-ajunga capu fameliei in chitila la service mai dureaza.
Lia, nici a mea nu intinde mana spre jucarii, le apuca doar daca i le pun pe mana ei; in schimb, a-nceput sa ne prinda de haine, de par (si trage cu toata nadejdea), pe tat'su de barba si tot asa. . mi-a smuls si ochelarii de vreo 2 ori. plus ca si ea e scurta-n picioare (am remarcat singura, nu trebuia sa mi-o spuna cineva ) si-s constienta ca si la asta seamana cu tat'su; de la mine are doar nasu carn, ochii migdalati si sexu.
ma enerveaza vantu asta care nu se mai ostoieste, ca iar n-am iesit de 3 zile afara, si asta se simte...macar de-ar fi frig sa-nghete pietrele, c-asa as scoate-o.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ddanagh spune:
Aylin noi am avut un familion (sot, sotie) - sotia Dj si sotul cu filmat si pozat. Ne-au luat 5 mil insa cu pozele doar pe CD, adica fara sa le imprime pe hartie. Le poti vedea si la semnatura (sunt cele prelucrate) - eu zic ca sunt ok. Noi am vrut si un alt fotograf profesionist la biserica.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
revenin insa acum e in faza aia smechera de ma face sa fac ture intre sufragerie si dormitor.
Cand ma vede rade si ia suzeta ceva in genul 'sariti pe ea'. zic ca gata s-a linistit si plec insa cum fac doi pasi incepe
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Rechinuta spune:
Buna fetelor!
De vreo saptamana incoace bebelusa mea de 3 luni si jumatate refuza cel putin o data pe zi sa bea lapte si vrea ceai. Pediatru mi-a zis ca s-ar putea sa o doara putin gatul daca refuza laptele si vrea ceai...dar eu ma gandesc ca daca o durea gatul plangea sau avea febra. Pe langa asta isi suge mainile si baloseste...eu ma gandesc ca poate ii ies dintii.
Voi v-ati confruntat cu situatia acesta? Sa refuze laptele si sa vrea ceai? Ea bea NAN1 hipoalergenic.
monicabo spune:
Hello!
Ce mai faceti?
Olgutzza, deja dintosiri la 4 luni? Bravo! Fetita mea este cu cateva zile mai mica decat a ta, dar inca nici urma de dintisori. Dr ne-a zis doar ca se vad ceva mugurasi.
Luni am facut si noi vaccinul de 4 luni, a plans pe moment ca a intpat-o, iar pe urma s-a linistit, si nu a avut nici o reactie "dubioasa", febra sau altele.
As vrea si eu sa-i caut muzica pt copii, ca sa se mai linisteasca; ea seara este cam obosita si ca atare mai agitata. Peste zi este destul de linistita. Are un carusel din asta de se monteaza pe patut, cu niste ursi care se invart, si care si canta, si asta ii place grozav. Insa partea mai naspa este ca melodia dureaza doar vreo 2 min, dupa care iar trerbuie invartita cheita.
Ayliiiiin, zi-mi te rog cand iesi tu prin parcul Kiseleff, ca si eu mai ies cateo data, miercuri am luat-o chiar pe jos, de la intersectia turda-mihalache, pe bd mihalache, pe srt delavrancea, pana in parculet. Sunt 2 parcuri, noi am fost doar in cel unde iarna se amenajeaza patinoarul, nu am traversat dincolo. aici este mai frumos amenajat.
Intr-o alta zi am iesitin Herastrau, la intrarea de la arculd e triumf.
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
fianna spune:
Vreau si eu sa dorm noaptea! Am un copil minunat, cuminte, care adoarme pe la 10-11 si se mai trezeste la 2-3 noaptea. Dar eu, nu reusesc de nici o culoare sa adorm mai devreme de 2-3. Am incercat cu ceai de tei, cu laptic cald, cu dus fierbinte si nimic. Citesc pana ma dor ochii si tot nu reusesc sa adorm. Sunt disperata, ca ziua sunt zombie si nu am energie. Stiti ce pot sa iau ca sa adorm si eu normal, odata cu copilul meu? Oare extraveralul e safe? A si ce-i nasol e ca in clipa in care sunt pe punctul sa adorm in sfarsit se trezeste puiul mic si-si cere drepturile. Daca sunt indeajuns de treaza il hranesc si-l culc la loc, dar dac apuc sa dorm nici nu stiu cand il iau cu mine in pat, si ma trezesc dimineata cu el langa mine. Cam aiurea, nu?
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by fianna
Vreau si eu sa dorm noaptea! Am un copil minunat, cuminte, care adoarme pe la 10-11 si se mai trezeste la 2-3 noaptea. Dar eu, nu reusesc de nici o culoare sa adorm mai devreme de 2-3. Am incercat cu ceai de tei, cu laptic cald, cu dus fierbinte si nimic. Citesc pana ma dor ochii si tot nu reusesc sa adorm. Sunt disperata, ca ziua sunt zombie si nu am energie. Stiti ce pot sa iau ca sa adorm si eu normal, odata cu copilul meu? Oare extraveralul e safe? A si ce-i nasol e ca in clipa in care sunt pe punctul sa adorm in sfarsit se trezeste puiul mic si-si cere drepturile. Daca sunt indeajuns de treaza il hranesc si-l culc la loc, dar dac apuc sa dorm nici nu stiu cand il iau cu mine in pat, si ma trezesc dimineata cu el langa mine. Cam aiurea, nu?
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
NU EXTRAVERAL! ca cica are valeriana. eu am luat neste calmante homeopate de la Boiron(care face si oscilo) si se cheama SEDATIF PC .
Eu nu le-am luat pt somn ci pt ca eram super agitata si stresata!
SEDATIF PC
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
mita, uite in poza asta se vede
ti-am admirat papusica. o dulceata!!!
mihaela, merci pentru PM.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita