Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia si miruna ca sa se inverseze programul la loc, sa nu mai zica soacra de picioare scurte (ca si la mine zicea mama ca are picioarele strambe si ca de ce le are asa etc etc) si sa apuce fata jucariile, nu numai plapumioarele!!!
si aylin ca sa nu mai tipe alma de somn, sa manance mai mult, sa ia in greutate cum trebuie, sa nu mai aiba un ochi mai mic, sa treaca infectia de la ochi si eczema de pe fundeni
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Si noi pe cine mai pupam, ca uite, ai epuizat lista! Pupam fundeniu' Almei, na!
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
nma spune:
quote:
Originally posted by samadhi
NMA: bine ca ai gasit pozele,mai incerc sa trimit cum am timp...
DDANAGH: daca vrei poezii poti sa-ti trimit 2 volume cand vin in Romania, vezi adresa mea in email-ul comun si scrie-mi adresa unde sa le trimit ca vad ca esti din Ploiesti si eu voi merge in Bucuresti, dar ti le pot trimite de acolo pe posta.Mai vrea cineva cartile mele???Sa spune-ti acum pana nu imi fac bagajele de plecat ca sa stiu cate sa iau cu mine.......
tu nu ai un album caci ne-ar fi mi usor? sunteti tare frumosi. mi-a placut tare si forma patutului.
si eu asi vrea carti daca poti sa aduci!
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Avem 2 dinti !
GABI ,de 3 ori mama
Poze
Felicitari! Uite ce repede trece timpul! Noi trebuie sa mai asteptam cam doua luni dar salivam la greu.
samadhi spune:
NMA: am 2 volume de poezii scoase, dar nu mai sunt pe piata, decat ce mai am eu acasa.Tu unde locuiesti?Eu in decembrie vin in Bucuresti.Desigur ca daca vrei cartile ti le dau si tie.Poza in care e Merwana a fost facuta la fotograf, asa au pus-o ei intr-un geamantan.
ALINA: uitasem sa-ti zic, ca e buna ideea cu pozatul la nastere, eu imi doream demult, dar nici aici nu fac toti dr., dar ar fi bine sa inceapa sa faca si altii pentru ca asa ar avea mamele mai multe amintiri.In plus dr. meu mi-a facut CD cu 32 de foto, si mi l-a dat gratis, a vrut doar sa semnez o foaie precum nu am nimic impotriva daca le pune pe site-ul lui.Desigu ca nu pe toate doar cateva ca are mai multe femei, cel putin am vazut mai multe CDuri la el in mana....Propune-i dr. tau sa vezi ce zice, m-ar interesa parerea lui.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
nma spune:
Luna imi pare rau sa citesc ca au aparut iar probleme la orizont. ma bucur ca esti optimista. Asa e cel mai bine. Si eu am probleme cu tiroida dar tot aman sa merg la dr. Tu faci ceva tratament? Eu asi fi vrut sa merg dupa ce nu mai alaptez.
Anto ma bucur ca esti mai bine. Din pacate eu nu stiu de ce nu mai poti sa alaptezi. Poate ma lamuresti si pe mine. Eu am scapat usor cu biberonul ca nu eram acasa sa o vad dar s-au chinuit cei de casa rau. Bona e disperata ca fata suge iar si o sa mai avem parte de o perioada fara titi.
cris_m pupici sa scapati repede de febra.
lia nu am exclus toate mesele cu formula ca le e greu la titi sa produca asa mult laptic. mai avem doar doua mese cu formula la care nu vom renunta ca sa nu o mai chinuim pe bona cand voi pleca iar la spital. andra apuca cu manuta doar jucariile care sunt pe elestic prinse deasupra ei in patut. ieri si ea sugea de zor dintr-un colt de perina. mai tarziu a trecut la unn ursulet din plastic care are un mot la caciulita (i-a pus alex jucaria in gurita caci ii povestisem ca asa facea el).
andrei cu povesti am incercat si eu dar nu merge. acum ii pun lui alex filme de desene animate si e si andra atenta.
samadhi eu stau in rm valcea. poti sa le pui la posta. mai vorbim.
mita.2000 spune:
Buna si e la noi!!!
Liadupa ce ca ai un super bebeloi frumusel si grasunel te mai si stresezi cu prostioare acum - cum sa aiba dom'le fata picioare scurte! mi se pare culmea sa spui asa de un copilas de 3 luni...lasa sa creasca ea sa vezi tu ce manechin se face!
fi-mea deabia a facut 5 kile....incerc sa ma calmez si eu ca lasa ca e totul in regula si ii dau inainte cu laptele de mama ca sunt convinsa ca e cel mai bun - eu am fost moarta de racita si sotul la fel iar fi-mea n-a avut nici macar un muc in nas!! deci se pare ca e bun si laptele asta de mama la ceva...chiar daca nu prea produce sunculite la fi-mea.
nici ancuta nu intinde manutele dupa jucarele dar daca i le agiti in fata e numai ochi!! si daca i le pui in palma le tine si se uita mirata la mana cu jucarica si nu stie ce sa faca cu ea...se intampla sa-si dea cu jucarica in cap pt ca cred ca nu e chiar constienta ca are ceva in manuta...si cand isi da seama nu prea stie cum sa scape de ea! dar e o dulcica sa o urmaresti!
Lunamerci de informatiile legate de londra! deci tre sa-mi iau cizme de cauciuc...vremea nu mai conteaza - sunt asa fericita ca am ocazia sa vizitez orasul asta in sfarsit. multa sanatate iti dorec si sper sa scapi cat mai repede de problema.
Aylin lasa fata in pace ca nu are nimic la ochi ti-am mai spus!! m-am uitat eu atent la poze ....mor de dragul ei - am impresia ca seamana cu fi-mea in unele poze.
Nikole multa sanatate si tie - tiam urmarit povestea si sper ca doctorii s-au inselat!!!imi permit sa-ti povestesc un caz din familia mea - matusa mea are 50 de ani si anul trecut a fost diagnosticata cu cancer de col uterin care din fericire nu se extinsese - ea se ducea anual la control!! si doctorii au decis sa-i scoata tot - uter, col, ovare - apoi a facut cateva sedinte de chimioterapie - si acum este vindecata!! a fost din nou la control si nu mai are nimic. desigur ca a fost un soc pt ea si nu i-a fost deloc usor si in continuare face analize ca sa se asigure ca e totul ok!! de aici am tras si eu conclz cat de important e sa te duci la doctor anual si sa descoperi toate neregulile din timp! dar oricum sper ca la tine a fost o eroare a doctorului - iti doresc sanatate si putere sa suporti asteptarea pana ai rezultatele de la analize
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/sets/72157602520632971/
nma spune:
Am vazut pozele din albumul comun. Doamne ce strumfi frumosi avem! E tare placut sa-ti amintesti de primele monente, prima luna ... Pupici fetelor case s-au ocupat de album caci au avut ce4va de lucru. Sper sa reusesc sa mai trimit si eu cateva pozici mai ales ca am ramas restamta la prima luna.
mychydutza spune:
am trimis ceva funy pe yahoo! ce \s aia "parabeni"????????
aylin DJ a costat 5 meleoane. cameraman si fotograf n=am avut pt ca au fost digitale la greu. si avem peste 300 poze adunate de la prieteni. si daca te uiti in albumul de la botez o sa vezi ca sunt frumoase. instantanee pt ca mie personal nu-mi plac pozele "regizate". nici la nunta n-am avut. acu depinde de gusturi si de pretentii. tort am avut de la cofetaria EMA de la gara de nord. super gustos si NATURAL. CAM 400.000/KG.garantez pt calitate !
*mihaela*
liadorian spune:
Nico, Mada, m-am linistit cu jucariile... Dar uite asa, mintea odihnita isi cauta de lucru - imi trec prin cap tot felul de scenarii. Mada, nu-ti fa probleme cu greutatea Ancai, daca ea papa bine si pe saturate. Miruna e mai dolofana fiindca asa cum spuneam, ii seamana sotului meu, el e mai solid construit decat mine. E si latuta in umeri - in spital se nascuse in aceeasi zi cu Miruna un baietel cu aceeasi greutate si tin minte ca l-am luat la un moment dat in brate: mi se parea asa de "ingust", de subtirel pe langa Miruna!
Si eu ma mai uit din cand in cand prin albumul comun si mai ca-mi vine sa ma bat singura pe umar. Nu-i asa ca am facut treaba buna, fetelor? Ne-au iesit niste copii tot unul si unul. Sa ne fie de bine! Iar fetelor care se ocupa de album, !
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
aylin_tarcan spune:
mihaela, si dj-ul a fost ok? a pus muzica cum trebuie? ati fost multumiti de el? te rog trimite-mi daca nu te superi, numarul lui de telefon pe PM.
multumesc mult
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita