Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
cris_m spune:
Anto,si eu am mai auzit de cazuri in care copii nu au acceptat sub nici o forma biberonul, suzeta, insa au mancat cu placere lingurita.
n-as vrea sa te descurajez, dar poate merita sa incerci si asa,dupa cum zicea si nonna.
succes si nu dispera...
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
mychydutza spune:
care e contul de pe picassa? si parola? ca m=am pierdut pe parcurs!
Anto ma bucur ca a mai trecut depresia...eu zic ca e ceva normal. sunt atatea griji care ne coplesesc si daca mai pui si un pic de oboseala ,gata am pus=o de=o depresie!
Luna ma bucur pt decizia luata. e mai bine sa nu zgandaresti chestia aia! o sa fie bine, sunt sigura, mai ales ca atitudinea pozitiva iti face bine.
ma gandeam la depresia lui Anto....si imi aduc aminte ca la un moment dat asta vara am vrut sa=i dau ceai cu bibe si a reactionat tare urat: a urlat de ziceai ca-i bag ardei iute!
alina.a cam in cat timp ar trebui sa se retraga ganglionii aia? stii ca am intrebat eu de galmele de dupa cap. cauza probabila: cojile de pe cap si iritatia de pe ceafa. tu mi-ai confirmat ca asta ar fi cauza. cojile s-au mai dus -il spal cu Mustela, iritatia mai e putin. ar trebui sa se retraga si ganglionii la un moment dat? pediatra zicea sa mergem cu el sa-i dea preventiv antibiotic dar n-as prea vrea sa=i dau. ce ma sfatuiesti?
*mihaela*
cris_m spune:
quote:
au mancat cu placere lingurita.
doamne,ce am putut sa scriu...antoooo,ai grija la lingurita
se vede ca sunt zombi
ioana,ce frumoase sunt pustoaicele tale...
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
oaana spune:
Buna tuturor.
Anya,ti-am trimis un PM,vreau sa stiu doar daca l-ai primit,si te rog sa-mi raspunzi doar cand ai timp.
merci mult
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
aylin_tarcan spune:
buna dimineata si de la noi
luna, bravo pentru decizia luata si tot inainte cu optimismul
anto, vorba ioanei, incearca toate variantele de tetine. si lasa depresia deoparte, ca nu moare fata de foame.
lore, si sanosanul pe care il folosim noi e bune si nici el nu are parabeni. eu de aia sunt anti mustela, ca are parabeni multi.
mychydutza, cred ca ma apuc si eu sa fac baita cu galbenus.
luna, lore, lamuriti-ma si pe mine de leagan. sau poate ca imi dati vreo poza ceva. si pana la cate luni merge etc...sa vad si eu daca merita sa iau si eu.
asa, si o alta problema pentru fetele din bucuresti: voi la botez ati avut DJ, fotograf, cameraman? daca da, cat a costat fiecare?
dana, la voi cat a costat? noi avem botezul pe 1 decembrie. teoretic pe data aia nu e batalie pentru ca e post, nunti nu se fac....
si o alta problema: vreau si eu un aparat care sa toace, sa paseze si sa rad. sau, ma rog, intelegeti voi. sa nu mai rad de ma dor mainile cand fac salata de cruditati, sa nu mai toc cand fac salata de boeuf si sa paseze (stiti voi de ce). exista? si eventual sa nu fie robotoi din ala mare de tot, ca nu mai am unde sa il pun si pe ala.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Buna dimineata, fetelor! Noi vrem o cafea mare si tare... Cred ca Miruna e in plin proces de inversare a programului de noapte cu cel de zi: adica incepe sa doarma foarte bine ziua si ghiciti ce facem noi noaptea! Acu incrc s-o tin cat mai mult treaza sa nu mai avem surprize la noapte, dar explicati-mi si mie ce pot sa fac cand ei i se lipsesc genele de somn?! Pot sa agit eu toate jucariile din lume pe langa ea, ca ma lasa vorbind si adoarme. Iar plimbatul in brate sau iesitul afara sunt somnifer garantat, asa ca se exclud... In rest toate bune si frumoasa.
Aylin, cred ca paranoia aia era un piiiic molipsitoare: de ieri, de cand mi-a zis soacra-mea ca fata are picioare scurte, o studiez pe toate partile si ma abtin sa nu pun mana pe un metru sa i le masor. Pe langa asta, incep sa ma intreb de ce nu apuca jucariile. Trage toate hainutzele de pe ea si le baga in guritza, trage paturica daca nu-s atenta si-o molfaie bine, dar cu jucariile e destul de circumspecta. E toata numai energie si chef de joaca daca-i agiti un maimutoi in fata ochilor dar nu intinde manutza sa-l prinda asa, din proprie initiativa... Mai asteptam, ce sa facem. Pana una, alta cred ca e rost de ceva shopping dupa jucarii: poate n-are Miruna animalutzul preferat si de aia nu are chef sa prinda alte jucarii. Deja am pus ochii pe un elefant lila si pe o omida curcubeu. Pana o sa creasca Miru sa se joace cu ele, cred ca le smotocesc eu.
Luna, faci sa para totul asa de simplu si stiu sigur ca nu e. Tine cu dintii de optimismul asta! Sigur e totul bine!
Cris, sper sa rezolvati febra aceea si iritatia.
Andreea, Nico sanatate multa amandurora, sa scapati repede si bine de probleme. Nico, cum merge alaptatul? Ati scos toate mesele de formula?
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by puiu44
noi aven 3 luni dar suntem vioi de parca avem 1 an . ne-am ridica si in picioare daca am putea. ziua nu dormim decat iepureste 10 - 15 minute, rar 30 -50 minute. am gasit o solutie totusi sa dormim ceva mai multisor si ascultam povesti. avem povesti in care sunt si sunete si cantecele si ne plac tare mult. dupa 3 - povesti dormim imediar si dormim si mult.iar daca nu dormim suntem cuminti si o lasam pe mami sa faca treaba.
incercati si voi.andrei
Buna idee, Andrei! Cred ca nu te-am vazut pe listutza noastra de bebei, ia roag-o tu pe mami sa ne dea toate datele tale ca sa te putem trece la catastif.
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
samadhi spune:
ALINA: nu stiam ca aveti atat de restrans servarul, dar poate se reuseste sa se faca ceva, daca vor si fetele.... eu personal am incercat aseara sa pozez piciorusele si manutele..... crezi ca sta???ei, am stat eu o ora sau mai mult dupa ea pana sa prind ceva cu aparatul foto... atata energie parca ar vrea sa mearga de pe acum, ce sa mai zic ca nu-i mai place pozitia pe spate cerceteaza noi pozitii..... imi pare ra trece foarte repede timpul, si din bebelasi se fac copii mici apoi mari.... iar pozele sunt si raman singurele amintiri, cu exceptia aparatului video care capteaza orice miscare vie....primi pasi..etc.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
aylin_tarcan spune:
lia mama, stai linistita! ca are fata picioarele normale. eu cu ochiul, tu cu piciorul . iar aia cu apucatul, nu e litera de lege. lasa fata sa apuce cand vrea ea jucariile!
asta cu noaptea si ziua e cam naspa. alma nu doarme deloc ziua. si tipa de somn. ce bine e sa iti adoarma copilul cand ii e somn si sa nu tipe, ca a mea. dar macar noaptea doarme. desi de cateva nopti mca cam scoala din ora in ora. ca geme si se framanata prin somn. cred ca de la burtica. desi nu stiu de unde atata durere de burtica daca nu mananca!
lia si miruna ca sa se inverseze programul la loc, sa nu mai zica soacra de picioare scurte (ca si la mine zicea mama ca are picioarele strambe si ca de ce le are asa etc etc) si sa apuce fata jucariile, nu numai plapumioarele!!!
si aylin ca sa nu mai tipe alma de somn, sa manance mai mult, sa ia in greutate cum trebuie, sa nu mai aiba un ochi mai mic, sa treaca infectia de la ochi si eczema de pe fundeni
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
buna idee andrei! acum ma duc sa caut ceva povestioare, poate merge si la noi!!! dar cred ca e fain sa ai povestioare cu cantecele. vrem si noi!
eu ii tot pun muzica clasica pentru bebelusi, un cd primit la revista super bebe si tare ii place. in fiecare luna dau cate un cd, pana in martie (adica 5 cd-uri). am cautat si pe net sa downloadez muzica clasica pentru bebe, dar nu am gasit.
broscuta gargarita