Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Aylin noi am avut un familion (sot, sotie) - sotia Dj si sotul cu filmat si pozat. Ne-au luat 5 mil insa cu pozele doar pe CD, adica fara sa le imprime pe hartie. Le poti vedea si la semnatura (sunt cele prelucrate) - eu zic ca sunt ok. Noi am vrut si un alt fotograf profesionist la biserica.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
dana, la nunta am avut la fel. sotul dj+poze, ea cu filmatul. e o moda cu familiile. cand am cununat in septmbrie, la fel au avut.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
mita, uite in poza asta se vede
ti-am admirat papusica. o dulceata!!!
mihaela, merci pentru PM.
broscuta gargarita
ce sa se vada? ca e o scumpete de copil?????????????????
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
olguttza, o sa caut. e o idee buna si cu tudor gheorghe. am incercat cu povestile - neinteresante, din pacate
monicabo, saptamana viitoare. iti zic. abia astept sa ne vedem
mita, ca esti dulce tare
broscuta gargarita
olguttza spune:
inca o chestie cu dormitu la noi: daca o culc pe spate, tresare in somn, isi misca mainile involuntar, se sperie de ele si adio somn - max. 15 min. asa ca, de pe la 2 luni, dupa ce adoarme, o pun pe burta si nu mai are nicio treaba.
o alta noutate ar fi, apropo de jucarii, ca se plictiseste foarte repede de ele si orice ia in mana arunca in cel mult 1 minut; si arunca la propriu, cel mai "interesant" e cand pica alea pe parchet sau pe gresie in bucatarie, ca fac un zgomot infernal. dar asta nu se intampla si cu mainile mele, pe care, le apuca sanatos si-ncepe sa se joace cu degetele mele, sa si le bage-n gura, sa se "mangaie" pe fata...
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Ioana75 spune:
cris-m, multumesc.
aylin, eu am avut fotograf si cameraman profi la botez (aceiasi ca si la nunta si la primul botez). Pun imediat poze sa fezi ce frumoase sint. Am dat 3 mil pe fotograf, si mi-a dat si un album cu poze 13x18, plus DVD-ul cu toate pozele. La cameraman nu stiu cit dam ca nu ne-a dat inca DVD-ul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nma spune:
aylin nu stiu ce ai mama draga cu broscuta ta. m-am uitat si eu la ochisori si nu vad nimic. e un copil frumas si sanatos. pacat ca nu doarme, dar creste ea si sa vezi ce cuminte va fi.
fianna nu pot sa-ti dau nici un sfat. la cat sunt eu de obosita adorm imediat.
eu m-am chinuit cu andra o ora sa o adorm. pana la urma i-am dat sanul si s-a rezolvat. cu mine doarme doar la san.
am multa multa treaba si andra maraie daca o pun jos. rufele trebuie intinse, am multe si de calcat, mancare nu mai e, mizerie am in toata casa si mai sunt si 2 proiecte urgente. cred ca singura solutie e sa dorm si eu ca macar sa scap de oboseala.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
liadorian spune:
olguttza, ! Si noi suntem fani Tudor Gheorghe, mai ales eu, fiindca Miruna inca nu are preferinte foarte pronuntate in domeniul asta. Asa ca vrand, nevrand asculta ce-mi place si mie. Felicitari pentru vaccinarea fara peripetii! Noi abia pe 31 decembrie ar trebui sa mergem la intepat. Sunt curioasa cum o sa ramana - inainte de anul Nou sau dupa...
Rechinuta, nu stiu ce sa-ti raspund, fiindca Miruna e hranita la san. Da' ma gandesc eu asa, babeste, ca uneori i-o fi sete si de aia vrea ceiut si nu laptele mai consistent. Ceaiul i-l dai indulcit? Poate ca fiind mai dulce ii place mai mult...
fianna, daca mai ai un strop de timp si un pic de energie, incearca sa te apuci de un program regulat de miscare - eu ieseam la alergat in fiecare seara si in felul asta am scapat de o insomnie rebela prin facultate.
Nico, ce sa-ti urez: spor la treaba sau somn usor?
Steluta, ! Ce decizie ai luat in legatura cu diversificarea Cristinei? Ai mai schimbat ceva in alimentatia ei?
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
Anya20 spune:
fetelor...nu vreau sa va stric calculelele , dar am sa fac o precizare: toti bebelusii au picioarele mai scurte decat trunchiul!!! asa este normal; cu timpul, memebrele inf. cresc mai accelerat decat trunchiul sau capul. la nou-nascut, membrele inf. reprezinta cca 1/3 din lungimea totala, iar capul cca 1/4. aceste dimensiuni nu se coreleaza cu dimensiunile de la adolescenta.
asa ca...lia, poti sa-i spui mamei soacre ca o avea nepoata acum picioare scurte, dar cand s-o face mare poate le are lungi si frumoase ca ale tale
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
andutzy spune:
Buna ziua!
Revin si eu cu intrebarea de ieri: de cand putem sa incepem sa-i punem in fundulet? NU neaparat la 90 grade, dar macar la inclinatia in care stau in scoica de masina fara paturica in scobitura. Chiar nu are nimeni un raspuns si pentru noi? Daca nu stiti nici voi, o sa va spun eu dupa ce o voi intreba pe doctorita la controlul de 4 luni de saptamana viitoare...
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei