Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)
Raspunsuri - Pagina 6
canda_h spune:
Moni, Filip e tot la fel ... trebuie sa il filmez sa vedeti cum zice "chem nenea". Eu ii zic, Filip ii dai o jucarie si lui Edy? "NU, chem nenea". Mai nou si lu' soacra-mea ii zice asa. A vrut soacra-mea sa se incalte cu papuci mei de casa si Filip a strigat la ea: "puci mama, chem nenea!" Moni sa sti ca a fost foarte bun articolul ala. Eu sper sa scapam cu bine de faza asta cu egoismul... nici nu stiu exact cand a inceput, de vreo doua luni cred ca e asa, ca pana atunci nu ii pasa daca ii lua cineva lucrurile.
Giova Codru merge cu avionul. 
Angi
de motanel
(5.02.2006)
monica70 spune:
CANDA pai de aia ti l-am trimis ca mi s-a parut super.Evident ca si eu ma astept sa inceapa Diana din clipa in clipa
iar faza cu termometrul nu mi-a placut
.
Plec acasa si pe urma la cumparaturi cu Diana,desi la telefon cand i-am spus c amergem undeva,mi-a zis BOGANU' ... I-am promis zilele trecute ca o sa mergem azi la un loc din ala de joaca si acum si-a amintit ... iar eu n-am chef ca mi-a venit CM 
Fug 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. 
Giova spune:

pe cand a dormit si marco o noapte intreaga...nu am dormit eu. de la ora 2.30 noapte si pana acum la ora 11 am
, cam la o ora interval.
nu stiu ce doamne am, adica stiu....criza de fiere...la cate tampenii am bagat in mine...mi-am simtit stomacul greu de aseara.chestia e ca orice pun in gura
si ma refer la ceai/apa. mi-e asa de sete...sunt fara vlaga...sper sa nu ajung la spital...caci Clau ma tot ameninta cu asta.
Iubitu' mic cand a plecat la gradi a venit si asa m-a imbratisat..
.
am dormit 30 min., m-am trezit cu o sete. am baut putina apa, sper sa nu o vars, si sa-mi revin....
Nici Clau nu e mai bine, dar s-a dus cu marco si pe urma la birou...fereasca sfantul cu 2 betegi in casa
.
cumnata mi-a zis ca imi trece rapid cu un No spa injectabil. eu am baut unul, dupa o ora am vomat. nu stiu daca si-a facut efectul..
poate reusesc sa citesc ce ati scris....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
mateias!!!
Cata, Toanca eu zic ca vor fi mici hainutele de 90 cm. mai bine de la 96 in sus. marco are o pereche de pantaloni 92 si ii sunt aproape buni, i-am indoit putin...daca se lungesc mult pana la vara? oricum sa ajunga sa le poarte toata vara.
Moni lasa ca ma uit la filmulete cand sunt ok. am vazut ca si Deea a pus unul misto, dar aseara nu l-am mai vazut.
Canda pai daca merge cu avionul, cu cate vrei sa-l incarci? mersi mult de tot, esti o draguta, dar nu mai vreau.daca era cu masina , mai era cumva, dar asa are o limita la kg...si nu pot sa-l incarc cu trenulete pt. Marco. asta am vazut pe site la Toys-ul nemtesc. dar nu e diferenta mare de preturi fata de cele de la noi.
poate ajungem noi prin ianuarie in Austri si refacem stocul.
fug in pat ca nu e de bine....macar daca-s fi
, as sti de-o treaba. dar nu am cum sa fiu....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Giova ai grija mai...si eu sunt cam cu niste dureri de cap nefiresti, si cred ca am si o lipsa de magneziu...la haine o sa-i zic sa le ia cu 7 cm mai mari ca sa fiu sigura..mai bine mai mari decit mai mici!
Bia
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by anymony
FETELE!!!! Tocmai am aflat ceva nasol!
Simbat aau fost la mine 2 copii-o fetita de 1 an si 6 luni si un baietel de 3 ani. Ioana s-a jucat cu ei-nu au stat mult, dar fetita avea o eruptie pe fata. am intrebat-o pe bunica-sa ce are ca nu imi parea ceva normal si mi-a zis ca are intoxicatie, ca o are de o saptamina. I-ma zis ca mi-e sa nu aiba vreo boala contagioasa si zicea ca a vazut-o pediatrul si ca nu e....EI BINE...azi vine si imi zice ca are VARSAT DE VINT!!! sa lesin nu alta...
DECI...urmatoarea saptamina geana pe Ioana, sa nu faca febra sau bubite. Faza si mai naspa la ei e ca mama fetitei e gravi cu bb3, are vreo 3 luni parca.
OFFF OFFF.cum am lasat-o sa se joace cu ea
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
Any nu te necaji, noi am facut toti anul trecut, a adus David de la gradinita, si dupa 2 saptamani fix am facut si eu si fetele. Selin avea 3 luni. La ea a fost destul de urat, niste bube mari de m-am speriat, dar la Daria care avea pe vremea aia 1,6 ani a fost o singura tura de eruptii. Pasta mentolata si fenistil pic poti sa-i dai.....mai bine acum decat la 32 ani ca mine

Canda
........sunt la citit.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
maraki spune:
Hello,
Scriu repede ca am tava in brate si e Angelo pe langa mine. Giova sanatate la amandoi, asta va lipsea! Vezi sa nu se agraveze, santeti cu Marcolino si are nevoie de amandoi! marimea 96 nu exista, de la 92 sare la 98. Angelo poarta 98.
Moni ce cauta Bombo la testoase? E in Galapagos?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
quote:
Originally posted by maraki
Bombooooooniiiiici!!!! Unde esti fondanto?
...la repezeala am citit "unde esti FONTANELO?"
Roza, saraca....
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
quote:
Originally posted by loren@
[Astery de unde ai luat sacul de dormit si cit a fost ca daca o sa-i vina patul Biei si sper sa nu mai doarma cu noi, sigur va sta dezvelita si as vrea sa incerc si varianta asta!
L-am cumparat dintr-un magazin TCM (preferatele mele, uneori). Super ieftin, 45 sau 55, nu mai retin. Sper sa-i vina macar vreun an. Doarme excelent in el. Si eu, ca nu ma mai trezesc sa-l invelesc
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)www.dropshots.com/asteryaro
toanca spune:
Giova, sanatate multa!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2