Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cata mi-am amintit de sac, a fost vreo 30 euro, dar e primit din Franta la fel ca si turul de patut. din pacate nu l-am folosit, il mai tin pt. bb2. ce fain ca te vezi cu nasa ta...voi care erati nedespartite, cred ca ti-a lipsit.
Mira si marco cand aude galagie pe sus, face ochii mari si casca gura.sa vezi ce se potoleste.
Maraki asa e amandoi bolnavi. eu credeam ca imi voi reveni, dar vezi de treaba. am dormit putin, bine ca nu am mai varsat de 2ore. beau apa cu lamaie, imi e foarte sete, si mi-e frica sa beau cat as vrea.
acum vine Clau sa maance, il rog sa-mi faca un masaj, caci ma dor toate oasele. sper sa nu fie gripa ....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi anisori lui Mateias! Sa cresti mare, puiule!

Gio, sanatate multa si voua si ai grija ce papi, daca stii ca ai probleme.

Razvan e bine, acum face nani, mai are inca 4 injectii, vai de curuletul lui. Dupa aia, pauza 2 luni jumate, si iar o luam de la capat, dupa inca un control. 4 cure pe an!!! Bun-bun, dar cand o vorbi si el saracul??? Asta ma macina rau de tot ...
Moni, inca o data merci pt. linkul ala, de mare folos, macar incep sa stiu cu ce se mananca sindroamele astea ciudate... ne asteapta vremuri grele.
Numai bine tuturor, si scuze ca nu va mentionez pe toate.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Am si eu un pic de timp sa bag un ochi.
Giova, ai grija de tine .
Ioana si eu am facut cerere numai la serviciu.Cu adeverinta de la serviciu am depus un dosar pt stimulent.
Mama am o foooamee!I-am convins pe colegii mei sa mancam mancare chinezeasca azi.
Pana vin astia cu comanda mor de foame.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Astery mercic...fi optimista si trebuie sa fie bine..off..las ca trec si injectiile! Pupici lui Razvan!
Giova scump doamna scump..am gasit un TCM pe linga Unirea...intai sa vina patul, acum!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Referitor la marimile la hainutze. Ioana are deja haine de 92 cm care ii sunt numai bune, asa ca , tinind cont ca ei sunt si baietei eu zic peste 96-chiar 100. Finutul meu care are 2 ani si 4 luni are acum hainute 98-100. asa ca... eu nu ii mai iau hane inainte-desi uneori nu ma pot abtine. anul asta a avut o multime de vara care i-au fost mari si la vara o sa ii fie mici, iar la lume i-am zis sa nu ii mai aduca haine.

Mira, eu sper sa nu faca varsat de vint..sau mai bine sa faca-vb ta, mai bine acum dect mai tirziu. Acum stiu ca a fost in contact cu fetita aia si mai bine decit sa vina de la gradi si sa nu stiu ce are...Oricum am vb cu pediatra si azis ca poate face sau nu.
asa ca stam in stand by.

LA MULTI ANI MATEIASILOR!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Any oricum contagioasa va fi numai cu 2 zile inaite de a erupe...stii tu, pana atunci nu-i nici o problema.
Giova ai grija de tine, multa sanatate.........stiu si eu ce inseamna crizele de fiere, culmea ca de 6 ani de cand sunt aici nu stiu daca am mai facut 1-2 crize.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Giova sper ca te simti mai bine acum, e tare pacatoasa fierea, si sotul are pietre la fiere si-l mai deranjeaza cateodata, inca nu a avut nici o criza, poate reusim sa facem o operatie cat suntem acasa.
Chiar vroiam sa va intreb unde gasesc saci de dormit ptr. copii ca deja ma streseaza ca se tot dezveleste noaptea si daca dormim si noi mai "taare" il gasesc cu manutele reci, deocamdata nu a racit dar cred ca nu mai are mult ca ii cam curge nasul cate un pic.
Astery,am inteles ca tu ai luat sacul de la TCM...unde gasesc magazinul asta, eu nu prea stiu de ele pe aici. Multa sanatate lui Razvanel, si de vorbit sa nu-ti faci griji ca si noi suntem cu limba noastra si cu aaaaaa toata ziua...mai scoate cate o silaba dar asta e...si taica-su a vorbit dupa 2 ani si frate-miu dupa 2 ani...asa ca astept.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova, of mult trebuie sa suferi . Sper ca esti mai bine, dar ce ai mancat de asa de rau ti-a facut ?
Moni , gata cumparaturile ?
Si eu am fost si m-am innoit , mi-am luat p pereche de blugi si am vazut si niste pantaloni de catifea raiata asa de fain, aia poate sapt viitoare . mama de cand stau acasa numai merg si stric banii , vorba vine ca nu-i stric dar mereu gasesc ceva fain la pret bun si nu rezist tentatiei .
Anymoni, Clara a facut varicela anul asta prin mai si dupa aia am luat-o eu . Iti dai seama ca eu habar nu aveam si stateam cu inima cat un purice ca intrasem in contact cu o bebita de 6 luni si colegele de la lucru nici ele nu avusera varicela , dar din fericire nici una nu a luat . Acum asta e , stati si asteptati
I-am facut Claritei ciˇiorbita si i-am pus un ou intreg , a mancat cu pofta primele 4 lingurite si pe urma tot tusea ,parca i-ar fii ramas ceva in gat , nu a mai vrut sa o mance . I-am dat si putina pituta a ciugulit , nici laptle nu l-a vrut , tot tusea parca ii venea sa vomite . Acum sper sa nu ii fie rau de la ou . Nu stiu dar am impresia ca nu il suporta .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by maraki

Hello,
Moni ce cauta Bombo la testoase? E in Galapagos?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Ma refeream la subiectul cu animalutze de companie.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA da gataram si luaram si ce trebuie.Merg sa ma culc si eu,ca imediat ma trezesc ca-i sus si am pierdut vremea citind tot felul pe DC pana acum.Revin mai incolo poate.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput