Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)
Raspunsuri - Pagina 18
cosmi1975 spune:
salutare gagici....noi suntem ok , stefan doareme ca ma fost la cumparaturi si e obosit
am fost la cora cu parintii mei ca sotul e cam musafir la cat munceste
stefanut , bianca sunt cam muciosi...la el stiu cauza ii ies maselele la bianca ....habar n am dar banui, din cauza orei de sport in are liber
am vazut la cora niste jucarii super frumoase ptr stefanut de carciun ca ptr bianca stiu ce ce vrea...un mp 4
am facut o ciorbitza de vacuta ptr ei , am fiert o groaza sau asa mi s a paru, mancare faceam ptr 2 zile ptr stef ca ptr noi...in fiecare zii, p[rost i am invatat dar stai sa intru in examene ca vad ei
GIOVA ma bucur ca esti mai bine si pupicei vorbaretului
SILVI asa i
ANDA e super ok si frumosul e un dulce, am avut placerea s o cunosc pe ANDA 
ANAM ai grija , daca poti da i sa manance regim frumoasei carliontate
MARAKI
frumosul ANGELO
AL MEU E TOPIT DUPA MINE...azi la cora n a fost chip sa stea 1 min pana achitam...urla de numa....mamiiiiii biba baaaaa
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
MARAKI pai nu te lasa sa scri mu-iere legat,iar tu ai vrut sa scri mu-ieresti cred,nu?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI![]()
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
hahahaha..acum m.am prins ce vroiam sa scriu: crem...uiesc....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI exact,asta nu te lasa,ca e indecent ce e in interiorul cuvintelor cica,ciudat ca aia cu p... te lasa.Mi se pare aiurea rau.
COSMI 
Diana a adormit,asa ca la munca cu mine sau ... sa ma uit la un film cu husbandu" ? Cica "Ultimul tango la Paris" a luat ,numai ca s-a stricat telecomanda la DVD si nu poate baga subtitrarea ,iar la PC nu-l las
Cica merge pana jos la astia de unde inchiriaza filme sa ii imprumute o telecomanda.
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
COSMI unde o vazusi tu pe Clara carliontzata? 
maraki spune:
pai e nasol fara traducere....mai bine nu va uitati in conditiile astea....ala cu p unde te lasa sa.l scrii??? eu nu am vazut....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
EU AS DORMIIIIIIIIII
dar tb sa se trezeasca frumosul si mai bine ...nu
aa mi am luat analizele , sunt super ok acum mai ramane sa vad care i tb cu rana pe col
Ana_m spune:
Maraki , mersi
. azi inca nu a avut nici un scaun , nici nu avea de unde , ca e stomacelul gol.
Silvi, laptele l-am luat de la Nutriben , o marca buna aici . Nestle , mie una nu mi-a placut laptele formula ce l-am luat odata , mirosea apeste , nici Clara nu l-a baut asa ca am renuntat sa iau ceva de la ei. Ba iau cereale , alea imi plac.
I-am dat din laptele ei normal ca pe asta nu il vrea
, i-am facut 90 ml cu apa de orez si umpic cereale si l-a baut . era lihnita saraca , dar tot nu se lasa , decat ce vrea ea . A mancat juma de lingurita de pilaf
. Si putina cioco
.
Oachi , bafta la examen .
Irinatunza 
Giova , in tot raul si un bine macar s-au dus niste kg . Ai grija de tine.
Moni
, lasa tu ca Cosmi poate a vazut in viitor, Nicu e cret poate se va face si ea creta , eu nu m-as supara .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
cosmi1975 spune:
ANA scuze dar eram cu stef in brate care se trezise si plangea si am vrut sa scriu frumusica
MONI vigilenta ca intodeauna

Ana_m spune:
Cosmi, stai linistita
, ti-am zis ca eu nu m-as supara sa fie
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Eu sunt plina,am bagat in mine ficatei de pui cu mujdei si cartofi piure.Astept sa se trezeasca Diana din moment in moment.
ANA pai ai toate sansele sa aiba Clara in final par ondulat sau cret.Si al meu a fost lins pana pe la 14 ani,la fel la fratelo si verisori/oare.
Mi-e o leneeee ,mai beau un pic de cafea si pe cand ma "trezesc" apare si viforu' personal (sau viforitza
).Culmea ca stie sa fie si cuminte: am surprins-o cand vin vinerea de la birou mai repede mai ales,ba la TV la desene,ba jucandu-se singura in camera cu jucariile.Si cand sunt eu acasa ... cam rarutz,mai bine e tot sa traga de mine sa ne jucam,sau sa ii pun diverse la PC.