Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)
Raspunsuri - Pagina 17
irinatunza spune:
Si spun si eu cu intirziere La multi ani!!!! Deea si Canda, sa fiti mereu sanatoase , vesele si frumoase asa cum sunteti acum !
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Hello hello!
OACHI bafta la examen,dupa ce scapi paote stai mai mult si cu noi!
IRINUTZA
chiar asa si noi am primit deja plicurile pentru Diana si Ghitza .
SILVI suuuper ca ati reusit sa va intalniti cu Anda et comp,ma bucur mult de tot! Sunt putin spus o familie grozava!!! Diana de doau zile iar tot de ei pomeneste: VINE MALK,DOI MIAU,CUCA DIANA IN PAT
cand vi in Arad,baga o halta si prin Arad!
Uite ca de sarbatori iar vine Clara pe la Diana
,abia astept.Tare ma bucur ca i-a trecut rapid Clarei indigestia aia
Io-s cu strumfulici p-aci deja ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. 
maraki spune:
Oachi drum bun, sa ajungeti cu bine in Bucuresti si bafta maine la examen 
merg sa-mi scot masca si sa ma creia o pauzasc, revin dupa...
p.s. misto unchi are Raisa 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
I-am facut pilaf cu carnita de pui si nu a vrut sa pape. a adormit nemancat si m-am jurat ca nu mai pune gura in coco si bobo.
Clau s-a dus la piata, eu la comp.
Oachi drum bun si bafta maxima la examen. tinem pumnii sa fie bine!!
Ana ma bcuru ca si-a revenit Clara, poate e de la iaurtelul expirat, ei sunt mai sensibili.
Silvi ma bucur ca v-ati intalnit cu Anda &Co. pai Alain e cuminte in restaurant pe langa turbatul meu.insanatosire grabnica si tie si piticului.
Anasebe ma bucur ca a inceput sa vorbeasca si pictorul sectei!!!
Ursu, Canda, Moni sper sa reusesc sa vad azi pozele/filmuletele!!!
DEnisa distractie la cabana.
Marco repeta tot dupa noi...si-a dat bine de tot drumul la guritza.le poceste la greu, dar noi il intelegem.azi la zapada i-a zis:dada. ne tot ducea la geam si zicea a dada papo(la zapada Marco).
eu ieri am dat jos 2 kg, oricum nici azi nu mananc mare lucru, ca nu ma simt in stare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO lasa ca si Diana a baut doar lapte azi dimineatza.Cand a venit a zis ca doale bultica si a cerut ceai.Dupa ceai a tras o kk-reala faina si de mancat a mai mancat doar jumate de ou fiert cu niste paine.
Noi avem un cuvant nou in vocabular GAGALA
taica-su a facut gargara cu ceai ca i-a iesit o bubita,ceva afta o fi.
Bine,cuvinte noi avem non stop ca repeta tot ce aude evident.
Ha ha ha acum s-a auzit Ghitza stranutand si Diana hop : NOLOC TATI!
Si azi dupa ce a ragait a tot zis frumos si singura PALDON.Bine ca nu mai zice PALDON, NU POCU ![]()
Giova spune:
Irinatunza nici eu nu-i fac zilnic mancare. sambata ii fac si papa si duminica. in timpul sapt. papa la gradi, iar seara ii fac o pasta, o mamaliga, cremvusti, si ale le fac atunci pe loc, dar din mancarea gatita papa 2, maxim 3 zile.
Moni inainte cand zicea putine cuvinte le stiam, dar acum cand repeta dupa noi tot si scoate unele de ne crucim...nu le mai tin minte....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO pai normal ca nu le ti minte,iar de-acum nici atat,daca vorbeste mai mult.Doar nu crezi ca eu le retin pe toate ,zic si eu ce-mi amintesc ...
maraki spune:
mi.a iesit o amestecatura neinteligibila mai sus....e de la forum...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI pai nu te lasa sa scri mu-iere legat,iar tu ai vrut sa scri mu-ieresti cred,nu? ![]()
Giova spune:
Maraki si mie imi merge prost forumul. din cauza asta....
Moni asa e...
Canda pai cu siguranta nu-ti merge cantarul. se vede ca s-a rotunjit bine Filifelul, cum naiba sa aiba 11 kg? de ultima data cand ne-am vazut, ti-am zis ca e mai grasun decat Marco.
merg sa ma intind, ca ma doare spatele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)