Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:

pot zice ca am inviat, dar oieri eram mai mult moarta decat vie. stateam 2-3 min. treaza si adormeam instant. Bine ca sunt mai bine, doar spatele ma omoara, si pe Clau la fel. cred ca am luat vreun virus de la el
.
Oricum l-am prostit sa nu mergem azi in Alba. aici a nins
, pacat ca nu s-a pus peste tot. a iesit putin cu Marco afara, caci vroia piciul la zapada.
I-a luat catelul din Selgros, dar l-a lasat in masina, si nu l-am putut proba aseara dupa ce a adormit.
am citit doar ca e Clara bolnavioara.sper sa reusesc sa citesc tot din urma...caci ati scris nu gluma.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:

Buna dimineatza!
GIO ma bucur ca ti-ai revenit,ma gandeam io ca zaci de n-ai aparut aseara ...
Si la noi ningeeee,din pacate nu se prea prinde,se topeste instant.
Am venit repde sa sun pe mami,evident ca era la fereastra cu Diana sa ii arate
Initial a zis Diana repede ca ploua. (sau ca ploaie cum mai zicem noi aici)
ANA hai zi-ne cum e Clara!!! A dormit bine?
Fug sa ma echipez ca nici nu m-am imbracat ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. 
Ana_m spune:
buna dimineata,
Fetelor va multumesc din suflet pt sfaturi si mai ales pt grija 
. Aseara era Nicu la comp, eu o nu m-am mai pus ca ma culcat-o pe Clara apoi am pus o tura de masina la spalat cu hainele Clarei , ca am schimbat-o de vreo 4 ori ieri cu atata vomitare , si m-am gandt ca daca azi cumva iar face asa nu am cu se sa o mai imbrac.
A dormit binisor , s-a trezit de cateva ori dar nu voia nimic (ea de obicei vrea lapte noapte daca se trezeste). Nu vrea sa bea laptele asta fara lactoza. La 6 dimineata a baut 30 ml lapte . Acum a mancat vrei 3 saladinii si apa. O las in pace . I-am facut orez cu morcovi si piept de pui, dar carnea nu i-o de moment dau am pus-o asa sa aiba ceva gust . O sa il dau la pranz.
Ea e voioasa cat de cat si febra nu are deloc . Sughite in schimb incontinuu de ma zapaceste .
Daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca oul i-a facut reactia asta . Deci ciorba era vreo 200-250 gr in care am pus un ou . Si ea a mancat 5 lingurite de ciorba.........deci cantitatea a fost mica de tot . Dar poate in combiantie cu nenorocitul de iaurt , cine stie .....
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
maraki spune:
Ana ma bucur din suflet ca si.a revenit Clarita 
Bine ca a scapat
Incearca sa o tii pe regim astazi
Daca nu face febra, nu varsa si se regleaza cu scaunele este super 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:

Ana ma bucur ca e mai bina Clara sanatate multa si sa scapati cat mai repede, de la ce firma ai luat laptele fara lactoza, cel mai bun e de la Nestle si eu i-am dat Milupa si nu vroia sa mi-l bea si avea si un gust ca naiba ce-i drept ca nici eu nu l-as fi baut.Incearca si de la Nestle sau alta firma si daca vrei poti sa i-l prepari in apa in care ai fiert mult timp orez, la un litru de apa o lingura de orez si dupa ce fierbe vreo 20 de min completezi iar pana la un litru si mai lasi 5 min e f bune daca nu vrea sa pape orezul eu numai asa reuseam sa ii dau ca orez fiert nu vroia decat 2sau 3 lingurite.Eu faceam cu blenderul si putin orez in apa si in decoctul acema ii puneam lapre praf si mult ceiut de menta pupici si tinem pumnii sa treaca repede.
Giova sanatate multa sa va afceti bine si eu ma tot lupt cu o raceala dar nu sunt f rau si Alain cred ca e putin racit ca nu e in apele lui, pupicei.
Ursulico am vazut-o pe Raisa, m-am topit ce mutrite de smechera face si ce fotogenica e, ce mai fotomodel fata ta 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
oachi_79 spune:
Neata!
Sper ca Clara e mult mai bine.
Eu sunt toata kk-ta, acusica plecam la bucuresti, am miine examen. Si apoi sunt liberaaaaaaaaaaa!!!! Abia astept, vreau si eu sa merg la cumparaturi!!!

Week-end placut! Sa aveti grija de voi si de cei mici!
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
silvi_2005 spune:
Noi am reusit ieri in sfarsit sa ajungem la Luxembourg si ne-am intalnit cu Anda si George si Mark. Sunt o familie extraordinar de draguta, amandoi sunt niste simpatici si draguti iar Mark e
tareeeee frumusel si cumintel, ce mai ne-am
de el. Am reusit sa iesim impreuna la o pizza unde Mark a stat mai tot timpul cuminte in scaunelul lui in timp ce Alain a rupt servetul de hartie asezat peste fata de masa
si a motrosit in draci telefonul meu si a aruncat doudoul pe jos ca sa i-l dea inapoi doamna de la masa vecina
care cred ca daca nu avea copii va medita mult la fazele de ieri inainte de a concepe unul
. Pana la urma s-au jucat impreuna si au imprastiat ce era de imprastiat pana am terminat noi si am iesit de acolo fara sa cauzam pagube prea mari.
Ne-am plimbat impreuna si am facut impreuna cumparaturi de
jucarii raionul unde Mark se plimba cumintel pe langa ei si se tot juca cu jucariile, noi nu l-am eliberat din carucior pe Alain ca faceam maraton prin magazin si el e obisnuit sa stea acolo si sa traga in carucior ce il tenteaza
Amandoi copilasii au fost tare prietenosi si cred ca ar fi tras ei o joaca impreuna dar din pacate nu am putut merge in parc sau undeva ca era sub 0 grade afara. Ne-am simtit tare bine si ma bucur foarte mult ca i-am cunoscut ca asteptam de multa vreme sa ne intalnim.
M-am si gandit ieri ca lui Alain tare mult ii lipsesc copiii si joaca cu ei nu stiu ce naiba o sa fac pana imi gasesc aici loc la cresa, sper sa avem macar din ianuarie ca asa e tare aiurea. Abia astept sa mergem in tara ca o sa il duc in vizita la toti copilasii pe care ii cunosc
ii fac program de vizite.
Acum astept sa se trezeasca piticul meu ca aseara am ajuns f tarziu si el a dormit pe masina si apoi mi s-a jucat panala 1 noaptea cu jucariile noi
eu atipeam pur si simplu langa el.
Va pup pe toate si va doresc un we minunat, frumos ca ninge la voi va puteti bucura de zapada
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
irinatunza spune:
Salutare secta!!!
In primul rind le dorim multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori, sa se faca repede bine
.
Eu am fost azi sa-mi fac analizele alea prevazute in programul de sanatate. Bine ca am scapat si de treaba asta ca-mi statea pe creier.
Sabina doarme, iar eu, desi sunt obosita ca am dormit f prost asta noapte, trebuie sa fac mincare
.
De Mos Nicolae tre sa-i caut papusa Alba ca Zapada ca e inebunita rau. Am primit in posta un pliant cu jucarii de la Carrefour si a gasit acolo si o papusa Alba ca Zapada mare de 1 m si cei 7 pitici. Toata ziua sta cu revista aceea in mina. Asa ca o sa-i cumpar papusa, dar una mai micutza , ca aia e prea mare , o intrece cu un cap si ceva pe pitica mea de 82 de cm .![]()
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Oachi, bafta multa! Si apoi spor la cumparaturi!
poze Sabina
irinatunza spune:
ca tot discutati aseara despre asta, si eu ii dau Sabinei mincare de 2-3 zile, uneori si de 4 daca chiar n-am reusit sa fac.
Daca ar fi sa facem zilnic mincare pt copilasi, n-am mai avea timp si de joaca cu ei, ca doar mai sunt si alte treburi ce trebuie facute: curat prin casa, cumparaturi, scos copilul la aer si tot asa.
poze Sabina