Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai am spus toxiinfectie alimentara pt. ca a mancat iaurt expirat si tocmai citeam asta:
http://www.pharma-business.ro/content/view/114/48/

febra nu e neaparat semn de deshidratare, Angelo a facut din prima zi febra si nu era deshidratat, acum naiba mai stie....ca dr. spuneau ca daca bea multa apa inseamna ca nu se deshidrateaza iar pe site.uri am citit ca setea mare e semn de deshidratare....nici eu nu stiu ce sa mai zic....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA cand apari la PC sa ne zici de Clara,cum mai e.Presupun ca acum e tot Nicu in zona ,nu-l mai deranjez.
Asa m-a luat un somn si un frig cum am stat in pat ...,merg iar dar ma pun sa citesc ceva acum.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

MARAKI se poate,dar in general se zice toxinfectie la alea cu salmonella,care-s mai nasoale.Un alt semn de deshidratare e faza cu urinatul mai rar.Si Diana a urinat mai rar atunci.Ii era sete tare si eu ca fraiera am lasat-o sa bea la greu,mult odata si dadea tot afara dupa aia.Eram la Moneasa,fara net,fara info si fara cap ca am si tot incercat sa ii dam ce nu voia (ceai in care bagasem prafurile alea) si mai tare vomita,ca-si facea greatza.La ea diareea a constat in cca trei scaune mari si late noaptea de joi,pana n-am venit si noi in Moneasa (vinerea) si pe urma doar apa vineri ,iar sambata n-a mai facut nimic,chiar nimic kk.Dar a mai vomitat de cateva ori in schimb. Febra mare cred ca indica f. clar si o infectie mai nasoala,iar asta moderata o fi de la deshidratare doar ....
Tare sper sa fie ok Clara ...

Mergi la inceput

Si eu sper sa fie doar o indigestie si sa.i treaca repede, doar stiu ce inseamna ceva mai rau...Doamne ajuta sa ne dea vesti bune Ana!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca poate nici nu-i de la iaurtul ala,poate fi si de la ou ... Noi am consumat si produse d-astea spre expirat sau chiar expirate.Cum ai mei au magazin, cand se apropie termenul si nu se vand,le mai aduce mami acasa si evident ne aduce si noua.Pana acum n-am patit nimic niciunul.Si ca tot vorbeati zilele trecute de mancare si eu ii dau Dianei mancare gatita reincalzita si la 3-4 zile dupa ce o fac.La mine e mai grijulie mami in privinta asta,ma tot ia tare ca Dianei trebuie sa ii dau proaspata,adica gatita de cel mult doua zile.Na' ca mai apuc eu sa tin cont Aaaaa si incalzesc si la microunde,desi nu prea voiam eu,dar mi l-a bagat mami pe gat (cadou) si ce-i drept e comod ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am pus poze noi... toate sunt noi.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai Moni, mama denaturata...chiar asa faci?
HE HE...si eu fac l afel, ii dau Ioanei si mincare de 2-3 zile. De incalzit nu incalzesc la microunde-cei drept desi tin cuptorul de mobilier.... dar pe bune, sa stau sa fac mincare zilnic pt copil mi se pare un chin!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

I-am dat si eu lui Angelo crema branza cu o zi peste termen si sa stii ca este posibil sa fie de la asta ori de la un galbenus de ou care i l.am pus in mancare. Acum nu stiu ce sa mai fac, a invatat sa se duca la frigider si cere branza lui preferata( e dulce, crema de branza cu vanilie si restul danonino cu fructe ) Cand vede mancare o impinge si nu vrea nici sa guste ( in afara de supa crema de legume ) Azi a mancat de doua ori crema legume, 3 danonino mari si doua creme branza vanilie de 150 gr. fiecare. Nu mi se pare normal, sper sa nu il dea peste cap. Sa nu uit, a mai papat vreo 5-6 lingurite orez+morcov si pui pe langa biscuiti, stiksuri, grisine. Vezi ca nu e de glumit cu produsele expirate, copiii sant mici si nu au sistemul imunitar prea dezvoltat.
Ursoaico intru maine sa o vad pe Raisa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Mai de obicei ce luam de la magazin, nu-s pentru Diana,dar vreau sa zic ca se poate sa se mai fi nimerit cu termen limita,de exemplu smantana.Ca sta in frigider si poate nu apuc sa o folosesc la mancare pana se depaseste termenul.Ghitza urmareste intotdeauna termenele de garantie cand face cumparaturi (defect profesional,de cand aveam si noi ghereta cu alimente ) ,eu drept sa va spun ... nu prea o fac,noroc ca raar cumpar eu alimentele.Ma plictiseste de moarte (io-s cu halitul doar ).Prefer sa cumpar haine,carti si jucarii

Mergi la inceput

Hai ca nu m-am abtinut si l-am bazait pe Nicu.Clara doarme acum,deci sper ca se va trezi ca noua la dimineatza

Noapte buna la toata lumea.

Mergi la inceput