Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ana...vezi sa nu se deshidrateze...multe lichide...si daca ai putea sa o pacalesti sa ii dai un pik de apa cu sare ar fi si mai bine. Fa-i ceai de menta. sunt plicuri HYDRASEC pentru copii sau ELECTROLYT de la HUMANA...sunt speciale pt deshidratare.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tare originale poeziiile lui Dia...ce n-as da sa povesteasca si David macar trei vorbe din vocabularul lui Dia. Pupici la scumpa vorbareata. Mai Moni chiar ca e tare isteata fetita voastra. Bravo.
Si Filipel cheama pe nenea tare frumos...bravo Canda ce baiat cuminte ai.David a vrut sa-i de-a cheile lui Filip cand canda zicea sa-i de-a o jucarie lui Edi...cel putin vad ca reactioneaza si e atent la ce se intampla.
Maraki si noi ne aaaaimmm de ne ia naiba si eu incerc varianta de a nu ii oferi ceea ce cere...merge doar cu apa cu da si cu lupu in rest cand il pun sa spuna ce vrea se enerveaza si zbiara de i se invinetesc "gingiile" asa ca cedez...poate nu e inca pregatit ptr. logoree.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANY dar biscuiti sarati nu-s buni? Ca stiu ca a mancat Clara ceva biscuiti inainte,dar nu stiu de care.
FLORININI poate si din cauza ca nu poate inca zice ce vrea e asa agitat.Stiu ca si Diana era cam furioasa atunci

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Si sa nu credeti ca noi nu ne chinuim cu rebusul ... Ca zice ce zice si baga cate un cuvant de ramai paf .Si atunci da-i interogatoriu,pana ne lamurim ce naiba vrea.Dar deja e mai cooperanta,daca vede ca nu pricepem ,se chinuie si ea si ne baga ceva explicatii cu alte cuvinte pana pricepem cat de cat ce vrea ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana de Spania, fa cum a zis Anymoni, si mie mi.a spus dr. sa pun putina sare in apa care o bea. Cat de multa apa e bine sa bea, ar fi si mai indicat ceaiul de menta ( al meu nu a vrut ) vezi ca asta e toxiinfectie alimentara, daca face apa si vomita trebuie neaparat hidratata! Cauta ce ti.a zis Anymoni sa-i dai, daca vezi ca tot vomita fugiti la spital ca nu e de glumit. Mie asa mi.au spus, imediat cūm incepe sa si vomite sa mergem la urgenta. Urmareste si temperatura.

Moni nu pot sa pun filmulete ca imi lipseste ceva din sistem si nu le arata dropul. Trebuie sa reinstalez wds-ul cred.....

Florinini nici David nu vb?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI e prea mult spus toxiinfectie alimentara Eu sper sa fie doar o indigestie. Dar cu sarea asa e.Si primul semn de deshidratare e febra,eu asa stiu,asa mi-a zis pediatrul ca de-aia a facut si Diana febra atunci (max 38) . Daca bea Clara apa si altceva,sper sa nu fie cazul si sa nu aiba febra deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni poze ... mai incolo ... ca nu am instalat Dropshots.
Pe mine ma distreaza cand are ea chef vine langa mine si imi sopteste ce vrea ea ... ... binenteles ca inteleg ...NU ...dar se straduie si explica ea asa in soapta pana ma bufneste rasul rau de tot de fata ei.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINA tare dulcica e Raisa ,te-ai hotarat,nu te inscri inca la ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Moni..super bune indicatiile, dar daca erau si fara diacritice.... deci in primul rind rezolvata DESHIDRATATREA!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

http://www.sfaturimedicale.ro/lexic-de-boli/boli-gastrointestinale/infectiile-digestive.html

Mai bine asa.In partea de jos a paginii e lista cu alimentele indicate.

Merg in pat un pic,dar mai vin io p-aci sa vad de Clara in primul rand.

Mergi la inceput