Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (261)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dar Alina cand pune pozele promise? Mereu ma fentez cu dropul ei ca este doar activat si atat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a dormit si marco al meu 3 ore jumate. s-a trezit, a alergat la bucatarie si :mama papa!!mama papa!!
i-am dat, dar a cam aruncat carnita, mai mult orez si pe urma pireu a mancat. ma omoara copilul asta.

eu scru de pe laptopol lui Clau de la birou, tare urat si naspa se vede. Intr-adevar user-ele au alte culori ca la compu meu.

Cosmi iar incurcasi borcanele.ma bucur ca ati fost la cumparaturi.normal ca e topit Stef dupa tine,mai ales ca nu sta cu tine in timpul saptamanii, ii lipsesti.
Ana am dat jos, dar rapid le pun, daca ma bag la mancare. incerc macar cateva zile sa mananc mancare usoara si putina, fara cioco si alte tampenii.
Moni haioasa foc Dia cu poeziile. trebuie sa-l piun si eu pe marco, sa vedem ce zice.

Clau a venit cu catelul de la Fisher-price si in lift cica s-a speriat ca a auzit:imbratiseaza-ma. si nu stia cine vorbeste si de unde se aude.
am papat si eu ceva, asa subti,merg la tv.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA si eu vreau catelul ala....ptr mos nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giovaaaaaaaaa, de la Selgros ai luat catelusul asta:http://www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5517/Laugh-n-Learn-Catelus-educational-in-limba-romana.html ? Cat a fost?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CHIAR, CAT A COSTAT?????? E MARE , MIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,noi ne jucam acum .
A dormit Diana 3 ore si cand s-a trezit am auzit-o vorbind,m-am dus la ea si de cum m-a vazut ,a intins mana spre coltzul camerei sus si mi-a zis: ACOLO NENEA!
Ingrid,MARAKI BUHU HUUUUUUU !!!

Acum a strans de pe jos cartile alea de joc cu Mikey,Pluto etc. si imi zice:
AM ADUNAT. ATITZA MAAALE!
Nu-l zice pe F ,sa zica fetitza,da' la foca zice cu P ,poca ...

Na ca acum vrea UNGHELIA = unghiera ....

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

e tare fain....scoate niste fraze de mori...mai erau doar 6 in Selgros la noi. si eu cred ca il dau de mos Nicolae, nu trezist cu el ascuns pana de Craciun. oricum dulciuri nu mai pupa el de la mine.
Ioana in selgros e 1.080.000lei, la carrefour zicea Any, ca e 885.000lei.
Cosmi nu e mare, dar nici mic, un plush obisnuit.nu-l pot masura, ca l-a bagat Clau sus de tot in dulap si nu ajung la el.

Clau a plecat cu Marco afara, la Mall mai exact. asa ca eu ma relaxez, ma bag la o baita si mai vad eu ce fac.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

moooniii...sigur vedea Diana ceva vai cred ca muream
Giova super ca e in lb. rom. Am citit pe site ca il invata o gramada pe Marcolino

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

GIO pai probeaza-l si zi exact ce zice.In reclama vad ca literele,cifrele si de ceva melodii scrie.E cam scump.Eu daca imi permit sa ii iau o masina de plastic din aia cu pedale ,la 130 lei,fac chef.Abia am dat-o jos din una cand eram la en gros si tot de PATSHINA aminteste cand o intreb ce vrea de la Mos.Mami ma spanzura cred,daca ii iau asa ceva ,mai ales ca-s leftera Si colac peste pupaza sunt invitata si la un botez duminica viitoare Cam cat se da,cine stie?

Aaa ,Diana abia a gustat o bucatica de ficat si o lingurita de cartofi piure.In rest, numai apa si acum a cerut suc.L-a si baut intr-o secunda,cica NU MAI IESTE ,II GOL .... ha ha deci zice si este nu doar ii

Mergi la inceput

MARAKI de data asta cred ca o fi fost un nenea de la etaj,poate a auzit un zgomot obisnuit in bloc . Si era si somnoroasa,dupa ce a dormit mai bine de trei ore a mai si stat in pat vreo 5 minutre si casca,ea care de obicei sare brusc si apare singura dincoace .... sau o fi hipnotizat-o NENEA?
Eu am intrebat-o cum arata nenea ala,dar mi-a intors fundul si a inchis ochii .Daca vedea ceva,imi descria ea mai cu amanunt dupa cate o cunosc
Aaaa si eram si doar noi doua acasa si cam bezna in camera bu hu huuu ...

Mergi la inceput