LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
Flore,
noi avem cizmulite cumparate din piata,au blanita ,sint frumoase, talpa ok...,pentru moment sint fff utile astea...,cind va merge bine in picioare,ii voi cumpara mai de calitate,dar pina atunci ,astea sint perfecte...,doua sute de mii de lei...,pun poze daca vrei
Dianocica,
costumasul nostru de iarna,il stii...,chiar ma gindeam ,cind am vazut ca vorbiti de costume speciale de iarna ,daca am facut bine ca l-am luat pe asta care este fff gros,dar care nu este din fish special...
eu zic ,ca la cit se vor tavali ei iarna asta prin zapada...,este super ok...
de la anul ,putem vorbi de omuleti care vor merge mult prin zapada...,se vor tavali etc...si atunci trebuie sa ne conformam...
Dorsilia,
noi mincam carne proaspata din comert,pui,vita,peste ,doar ouale le aduce mama de la tara de la bunica din curte...si asta ca are drum pe acolo...,nu se duce special sa ne aduca noua oua...
carne nu luam de la tara,pt ca eu nu maninc...,are alt gust...si mai ales gaina...mie imi provoaca greata...,culoarea carnii...si textura...,o recunosc din prima daca-i ciordita de la vecina Tantza...sau de la Avicola Buzau...
noi,in schimb nu mincam fructe/legume de import...,banana este singura exceptie...si am incercat portocala la un moment dat...,dar s-a iritata ingrozitor...,asa ca am renuntat...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
kokorina spune:
ROXANICOOOOOO......nu stii ce ma bucuuuuuuuuuur pt voi!ai vazut ca pana la urma este ok,ai vrut tu sa mergi pana in panzele albe,ai mers,dar s-a si rezolvat.bravo mamico!bravo david!
ASIZULE.....voi unde umblati?ne scrii si noua sau ne tii aici cu dintii infipti in calculator?baga doo vorbe.
poze de OANACAT nu le pot vedea si nici ale lui ANATEO.cum sa fac?cum le vad si eu?
quote:
alexandra fetele care nu ti au raspuns au facut-o, poate , pt ca s-a mai discutat de vreo 200 de ori...
ai mai DIANOCICULE,nu fiiiii....pai,hai sa-ti spun ceva.concentrila!spre exemplu s-a discutat ca bb x a facut alergie de la portocala,vii tu si scrii(spre exemplu)ce si cum se da in cazul asta.buuuun,am citit,am trecut mai departe si la cateva capitole mai tarziu,sa zic peste 2 saptamani,fac copchii mei alergie de la portocala.eu ce tre sa fac?nu e normal sa vin sa intreb aici pe forum?sau,vin si spun(pt ca stiu ca s-a mai discutat,dar nu mi-am notat,gandindu-ma ca nu voi avea nevoie),......spune-mi si mie DIANOCICA in ce cap ai scris despre ce si cum in cazul alergiei la portocala.....tu mai stii in ce capitol?poate nu am nevoie de explicatii mai multe,ca mi le iau din textul scris deja,dar mai stii unde l-ai scris?
sa nu intelegi ca ii tin partea ALEXANDREI.....dar acu ce sa gandesc?mi-e "frica" sa mai intreb ceva,doar pt ca s-a mai discutat?intreb cand mi se intampla....nu?in cap trecut un bb a facut alergie de la peste.oare sa-mi notez,cap,pagina si text....poate mi se vor intoxica copchii de la peste,si voi avea nevoie de informatii?.....hai,ca esti prea cashtoaca cu colantzii tai in dungulitze mov si negru ;)
dayanara spune:
eu despre carne nu.mi dau cu parerea fiind aici, poate dbunny sa.mi zica de care pune ea in mancarica
oricum ii pun doar de vita , de pui nu.mi place cum iese si nici lui cred , deoarece mananaca mult mai putin
am vazut pozele cu ursuletii lui laura si dana :) ce frumosi sunt!
ma doare maseaua de innebunesc, da nu ma duc nicaieri pana nu.mi spune cineva ca e posibil o anestezie totala :)) sau gazul ala de care vorbeati voi, ce e
ivan si dayanara
alexandra_25 spune:
Kokorina...ai descris exact ce am vrut eu sa spun...mersi mult...de acum nu o sa mai intreb....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dandusa spune:
Aka,Danutz,
felicitari pentru primii 2-3 pasi,sper sa va tina...,ca noi am intrat in concediu de atunci...,nici ca mai facut vreunul...
Oana,
am vazut printesa Nicole,imbracata superb..,cizmulitele si fularul ,m-au dat gata...,este frumoasa foc...si sa stii ca iti seamana...
Mirona,
ti-a fost putin frica de corijenta ,asa-i?,dar eu sint fata buna si nu te las...asa usor...
Desiree,
ai insirat ceva plante intr-unul din mesaje...,stii sigura ca sint admise la virsta lor?
bai nene,azi am achizitionat una bucata telefon de jucarie fff misto...,dar se pare ca numai mie imi place...,asadar sa nu va mirati daca la urmatoarea petrecere a vreunui fulgulet veti primii un telefon...
ghetute super dragute au pe site la Quelle si mai sint si astea,care sint superbe...,dar parca nu-mi vine sa le comand fara proba...,mai ales ca le iau sa-i vina iarna asta...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
eu despre carne nu.mi dau cu parerea fiind aici, poate dbunny sa.mi zica de care pune ea in mancarica
oricum ii pun doar de vita , de pui nu.mi place cum iese si nici lui cred , deoarece mananaca mult mai putin
ma doare maseaua de innebunesc, da nu ma duc nicaieri pana nu.mi spune cineva ca e posibil o anestezie totala :)) sau gazul ala de care vorbeati voi, ce e
Eu cumpar vita de la macelarie si pui de unde apuc, d'ala galben(cica crescut la campo) nu-i dau ca face diaree, are multa grasime.Peste proaspat sau congelat iar asa..de unde apuc, oua la fel, daca stai sa analizezi bine tot ce baga pruncu-n gura... a meu ii plin de toxine de cand o fost la mása-n burta..ca doar noi ce mancam? nu tot d'alea? in fine...
Dayanara eu am fost la dentist aci in spania acu 4 ani,mi-am scos 3 si mi-am plombat 3..uite ce gura aranjata am. Mai cacata pe mine nu exista in toata Spania...daca am fost yo in stare sa plang inainte de a deschide gura...du-te linistita ca-i numa o intepatura anestezia care dureaza juma de secunda..s-apoi nu mai simti nimic nimic...gandeste-te ca asa rele ca si contractiile nu mai exista nimic in lume...
In rest va cetesc din umbra.. nu prea am chef de nimic...cred ca-s si eu in lumea paralela a Doniei nu prea-s pe lungime de unda cu nimeni zilele astea..
Va pup pe toate
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
kokorina spune:
azi a nins si s-a asezat o zapadaaaa,care mai veniti la sky,pe DESIREE o astept si sa ne vedem.de la viena mai sant 5 ore cu masina si ....hop!santeti in innsbruck.e atata de frumos afara si totul alb,se merita.azi am iesit cu copchii afara,sandokanii vor nu vor,au dormit nu au dormit,dar afara ii nauceste de tot aerul.trag niste soamne frate,in sezut asa cum ii prinde vremea,de unde nu stateau chiar cu placere in sportul asta dublu.incotosmanati in saculete si cu aerul asta curat adevarat,fac niste ture de parc de ma dor picioarele.ca nu m-or durea si altele de la curatenia pe care am facut-o,dar am terminat,cu mici retusuri.
LAURAAAAA.....scuza-ma ca nu am ajuns la petrecerea lui dani,dar am stat sa-mi termin curatenia.se vede din poze ca petrecerea a fost supeeeer faina.copii frumosi,mamici frumoase si cate un tatic ici-colo....bine fie!si ei frumosi.mi-au placut pozele si am vazut si filmuletele cu dani.eu sant declarata indragostita de "micutul dani"...cum ii spuneai tu inainte.si am revazut cu placere,pozele tale de la nunta,foarte frumoase!
DOLORES....cum iar e david bolnavior?dar acum ce mai e?vin-o si spune-ne,ca fetele spuneau ca atunci cand v-ati intalnit parea ok.ii dorim multa sanatate si sa se faca repede repede bine!
adinazot spune:
Decat deloc ..e bine si asa tarziu,ca eu numai la ore de astea termin treburile.Am reusit sa vad poze multe,toate frumoase.
KTRINEL,campionatul se termina in 19 decembrie,si pe urma ceva vacanta vreo luna,pana atunci ..tot asa!
Nici eu nu am tara,papam din comert,de unde altundeva?pui,vita ,peste,curcan.
ROXANICA,ce mult ma bucur ca sunteti bine,imi pare rau ca a trebuit sa treceti rin asa ceva,dar e bine ca te-ai linistit,alta viata!
DOLORES,imi pare rau ca iar aveti probleme,tin pumnii sa treaca repede!
AKA,felicitari pt primii pasi!
ANATEO,frumosi puiutii tai,sa ti traiasca!
DANUTZ,felicitari pt primii pasi!
Va pup pe toate
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Dia1609 spune:
dayanara, du-te la dentist si cere niste gaz ilariant
danutz, felicitari pt primii pasi ai puiului!
dorsilia, simo, prietena mea tot cumpara carne la borcanel de la amelia, ea cumpara vitel bio ca nu-i place sa-l fiarba... cica e f bun, karla il papa cu placere, si la gust si miros e exact la fel ca si ala pe care-l fierbi tu
din seria idiot mom: am bagat o sperietura in seara asta la baitza.. i-am facut baie singura (ca-s singura de 2 zile) si se juca de zor in vana si la un moment dat s-a aplecat brusc in fata (dar fiindca a vrut ea, nu a alunecat sau altceva) si a luat gura imensa de apa pana sa ma dezmeticesc eu s-o scot.. si s-a inecat terbibil... am scos-o din vana , ama batut-o pe spate, si nu-si revenea... am intors-o pe o parte, tot nu isi revenea si a mai si vomita o gura de mancare ... si in final am luat-o de picioare si am intors-o cu capul in jos si am batut-o puternic pe spate.. asta in timp ce-mi aluneca din maini ca la circ, ca era uda ... groaznic episod ... finally si-a revenit, dar eu am imbatranit 1 an si ea s-a speriat ingrozitor ... acum sunt stoarsa ca o lamaie...
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Ktrinel spune:
dandusa , eu zic sa nu te bazezi ca nu va fi prea zburdalnica Crinuta ...si sa o echipezi cum trebuie...ca odata invatat mersul...e ca tango-ul ...nu se uita ..cat crezi ca o mai poti tine cuminte in carutz? Julia mai mult de 10 min nu mai sta...mersul in fortza al Crinutzei abia incepe...si, o veste proasta, nu se opreste prea usor...avem copii mari, trebuie sa acceptam ...asa ca baga fas si cizme cu cauciuc si fas...baga mare...ca nu te vad bine.Ia uite ca se poate si cizme ca lumea la 200 mii , din piatza...hai ca prea ma facurati verde de invidie , si groaza, totodata, ca nu mai poti cumpara nimic acolo, decat din afara...
Dia ..numai cum ai descris si m-au luat fiorii...
Donia .pe bune ca tu ai Amish din aia acolo? stii cat ma fascineaza...as vrea sa petrec si eu o sapt in stilul ala, cum o fii?
Danutz ...nici o surpriza...dar cam asta e procentul de adaos la toate magazinele de haine, incaltzari, etc...si cand "cica" au promotii de 75% off....ei tot fac profit...asta e comertul..Bravo Maria-Ta...hai ca mai ai de cucerit ..4-5-6-7...
Shine, adica Aelita scrie la Stelutzele voastre ...dar in alta parte? noi nu mai avem vesti de la ea?
a_deju ..nici io nu am tzara ....si asa ma si simt...super adaptabila, se cheama...despre ce dominioane vorbesti? si tu pui stindardu'n cui?...ia nu mai rupeti randurile ...
Miro chiar asa...de unde stii cand a fost ouat? ca nu exista decat termenul de expirare...stiu ca s-a mai discutat pe tema asta...eu aleg un termen de expirare caaaatttt mai indepartat posibil, din ce e pe raft...asta cu anuntzatul cand baga carne proaspata, imi aduce aminte de niste vremuri