LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 8
Ktrinel spune:
sa inceapa cheful pt sarbatoritii zilei de 16 :
Matei de Biabaus
Alexandra Maria de Carla2005
Sara Maria de kikineata
Tahfeem Zara de sbogdana
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Donia .pe bune ca tu ai Amish din aia acolo? stii cat ma fascineaza...as vrea sa petrec si eu o sapt in stilul ala, cum o fii?
Da dom'le, din aia adevaratii de la mama lor de acasa. Aveam pacienti care locuiau in Amish land si ii vedeam. Era o imagine amuzanta uneori... pe partea stanga a soselei fermierii isi arau campul cu un tractor urias, pe partea dreapta erau menonitii cu 2-4 cai inhamati la plug... niste cai galbeni imensi, solizi, nu caii de calarie pe care ii vedeam la fermele candienilor.
Unoeri aveam de vizitat cate un pacient dupa caderea intunericului si in casele amish se vedea doar cate o incapere luminata de lampa de gaz... si imi dadea o senzatie de caldura, de tihna, de casa bunicilor... poate unde si casa bunicilor mei era destul de izolata.
Daca aveai vreo indoiala privind locuitorii casei, te lamureai la lumina zilei, ca mai mereu aveau la uscat rufe in trei culori: alb, albastru si negru. Alte culori nu purtau.
Erau draguti de tot copiii cand mergeau la scoala, mai ales iarna, pe jos, cu pelerine negre si ghete trainice, cu obrajii rumeni, veseli, se alergau, se harjoneau... copii! mai venea din urma cate o trasurica, mai lasa cate un copil langa gashca, apoi trasurica facea cale intoarsa... Vara fetele si femeile avea capul acoperit de niste bonetele albe tare dragute, mai mult de forma, asa, cu dantela pe margine... si sunt atat de frumoase femeile astea... blonde, cu fetele proaspete, curate, cu privirea deschisa, nu stiu cum sa zic... onesta...
A fost o experienta interesanta.
Laura, am uitat de interviu, tin pumnii sa le vina alora mintea la cap si sa iti ofere postul! Doamne ajuta!
asiza, sper ca sunteti pe metereze, ne dai un semn?
Shine, multumim pentru vestile despre aelita. Dai un sfat pe PM despre cum poate fi citita in noua casuta?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
La multi ani Alexandra!
La multi ani Sara!
La multi ani Zara!
La multi ani Matei!
Sa aveti parte de o viata frumaosa si binecuvantata!
Felicitari Carla , kikineata , Bogdana si biabaus pentru primul an de viata al minunilor voastre!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
vazut pozele lui nicole cea creata de oanacat , vazut pui frumosi de anateo si jucariile lui rares de danutz! mai ce mari au crescut!
desiree, asta e farmecul vietii pt ei! JOACA! totul e o joaca, si e foarte bine asa. va veni timpul cand vor constientiza fiecare activitate ca ceea ce este. deocamdata e ok si pe sub scaun, sunt putini copii sa stea la masa 'ca la carte', sa nu miste in front,etc. important este sa le faca placere masa si sa nu se prelungeasca foarte mult in timp si intr-un spatiu foarte larg (apropo de plimbatul cu lingurita prin toata casa, desi e si asta o solutie pe termen scurt). pofta mare in continuare! foarte utile informatiile de la tine
aka, felicitari pt primii pasi
laura tinem pumnii sa fie bine!
danutz, bravo umblaretzului!
shine, ma bucur ca mai raman si stelutze printre fulguletzi. e fun si asa, nu? ne bucuram ca aelita, sofia si samburici sunt ok.
dorsilia, ecografia abdominala si renala e piece of cake. dureaza cateva minute, o va deranja doar faptul ca e imobilizata. marc a plans serios la faza asta (am facut acum vreo 2 luni pe fondul unei infectii urinare) dar numai pt ca-l tineam intins. du-i o jucarie care s-o tina ocupata, eu n-am avut inspiratia asta...
a_deju, o singura stampila, e data expirarii. punct. mi-a placut aia cu 'bubble' :-)) ca bine ai zis-o...
donia, dat pm.
dolores mare pt david.
revin cu felicitarile pt ziua in curs, dar un pic mai incolo. acuma stau calare pe mail la o cafenea in bucuresti la 10 am intalnire la fosta facultate cu o profa de-a mea.
o zi minunata sa aveti, asa ca voi
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
aka spune:
acs, bambolettea, ruxandra, flore, Oana, Donia, Dianocica, monique, Dorsilia, Laura, Dandusa,Adinazot multumim
Danutz felicitari si voua pentru primii pasi .
Dorsilia carnea pe care o mancam e aproape numai de la supermarket. si le iau numai proaspete. foarte rar, adica de 3 ori pe an mergem la tara la soacra-mea si mai taie cate un pui si ni-l da, dar ala nici nu se pune la cat mancam din comert. la fel si cu ouale, cumparam si din oras, iar la o luna ne trimite un pachet ce contine si oua.
Flore noi inca nu avem cizmulite. am vazut unele din piele la vreo 70 ron, frumoase, cu talpa moale, cu talonet si blanita. parca ma bate un gand sa iau din alea. dar poate facem un drum pana in unirii sa vad si pe acolo ce modele sunt.
Dianocica costumas de iarna nu avem. dar nici nu m-am uitat macar. eu i-am luat o gecuta acum vreo luna si atunci nu am vazut nimic de genul cosmonaut. astept sa vad ce mai ziceti voi, pe unde as putea gasi.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
aka spune:
Dianarus esti in bucuresti? fetele nu ne mobilizam repede la o intalnire? nu ai timp sa ne vezi?
Alexandra Maria, Matei, Sara Maria, Tahfeem Zara
La Multi Ani fericiti!
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
m_monique spune:
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla2005
Sara de Kikineata
Zara de Sbogdana
Dianarus esti in Bucuresti?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ruxandra_sb spune:
Zara de Bogdana
Sara Maria de Kikineata
de Alexandra Maria de Carla
Matei de Biabaus
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by aka
Dianarus esti in bucuresti? fetele nu ne mobilizam repede la o intalnire? nu ai timp sa ne vezi?
eu nu am cum.. ... azi prestez combinatia parc Grigore+luat Matei de la gradinita.. iar la amiaza il sarbatorim pe Matei...
azi e Sf Matei .. iubitu lu mama
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
ZARA , ALEXANDRA MARIA, SARA MARIA, MATEI
MATEI de ruxandra!FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI